Bouwbedrijf te koop

Wil je aan de slag in je eigen bouwbedrijf? Wil je zelf gaan ondernemen of juist je bestaande bouwbedrijf laten groeien door overname? Bij Bedrijventekoop.nl vind je talloze bouwbedrijven te koop. Bekijk ons aanbod en kom eenvoudig in contact met verkopende partijen. Wil je liever actief op zoek naar een passend bouwbedrijf? Dan ben je bij Bedrijventekoop.nl ook aan het juiste adres. Plaats nu een advertentie waarin je exact aan kan geven waar je naar op zoek bent. Geïnteresseerde kandidaten melden zich bij jou en zo kom je in contact met misschien wel het bedrijf van je dromen.

Actief op zoek naar een bouwbedrijf

Bedrijventekoop.nl biedt de mogelijkheid een profiel te plaatsen waarin je duidelijk aan kan geven waar je naar op zoek bent. Verkopende partijen vinden het wellicht spannend een verkoopadvertentie te plaatsen. Zodra ze jouw zoekprofiel zien en zich hierin herkennen zijn zij vaak wel genegen om contact op te nemen. De drempel is dan lager als je al weet dat er iemand mogelijk interesse heeft. Daarnaast ontvang alleen jij de reacties in je mailbox. Plaats je het profiel dan ontvang je tevens het boek bedrijf kopen? Waarin alle aspecten van een bedrijf kopen nader toegelicht worden.

Plaats een profiel
Bedrijf kopen Bedrijventekoop.nl

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons nieuwste aanbod in bedrijven en blijf gratis op de hoogte van nieuwe bouwbedrijven te koop.

Schrijf je hier in

Zoekservice

Meld je aan voor de zoekservice en ontvang direct een melding wanneer een bouwbedrijf te koop komt die aan jouw criteria voldoet.

Meld je hier aan

Zoekprofiel plaatsen

Plaats je zoekprofiel en ontvang reacties van partijen die een matchende bouwbedrijf te koop hebben. Je zoekprofiel wordt doorlopend gematcht met nieuw aangeboden bedrijven.

Bekijk hier de mogelijkheden

Hulp nodig bij het kopen van een bouwbedrijf?

Bij de aankoop van een bouwbedrijf komt veel kijken. Om goed voorbereid te werk te gaan raden wij je aan ons boek te lezen. In het boek Bedrijf kopen? / Bedrijf verkopen? wordt zowel het aankoop- als het verkooptraject besproken. Zo weet je wat er in elke stap van het traject op je af kan komen. Vraag vandaag nog een exemplaar aan.

Waarde bouwbedrijf berekenen

Een gebrek aan informatie én cijfers kan ervoor zorgen dat je geen idee hebt van de waarde van een bouwbedrijf. Door hierin te verdiepen vergaar je uiteindelijk een betere basis om een financiering te krijgen. Tegelijkertijd vormt dit direct het fundament om te beslissen de onderhandelingen te starten, of niet.

Waar het richten op winst doorgaans als gebruikelijk wordt geacht. Blijkt dat dit in de praktijk niet verstandig is! Zo heeft dit weinig te maken met de daadwerkelijke ondernemingswaarde. Dit gaat namelijk over geboekte resultaten in het verleden die géén garanties geven voor de toekomst. Ook de winst is eenvoudig te manipuleren, waardoor de resultaten in de toekomst eenvoudig tegen kunnen vallen.

Start nu
Bedrijf verkopen

Ontvang persoonlijk advies

Kies je er voor om het traject niet zelf op te pakken dan kan een overnameadviseur je bijstaan. Wij beschikken over een groot netwerk van deskundige adviseurs in Nederland waar we je graag naar verwijzen. Deze lijst is gesegmenteerd per regio zodat je altijd een adviseur bij je in de omgeving kan vinden. Bekijk hier de lijst.

Vind een specialist
Bedrijfsovernameadviseur Bedrijventekoop.nl

Bouwbedrijf kopen?

Ontdek de mogelijkheden

Bouwbedrijf verkopen?

Start hier

Blog

Hoe kan ik me inhoudelijk voorbereiden op het verkopen of kopen van een bedrijf?

Bedrijf verkopen

15.09.2022 / Bedrijventekoop.nl

Als je voor een bedrijf (ver)kopen gaat is het belangrijk dat je hier goed op voorbereid bent. Ga na hoe het gehele proces eruitziet. En wanneer het verstandig is om betrokken adviseurs ...

+ Meer

Wat is een locked box-bepaling bij bedrijfsovername?

Bedrijfsoverdracht

07.09.2022 / Bedrijventekoop.nl

Een locked-box bepaling gaat over de periode tussen de economische en juridische overdracht. Omdat de juridische overdracht van een onderneming via een notaris verloopt, is dit vaak late ...

+ Meer

Kan je onderhandelingen afbreken tijdens een bedrijfsovername-proces?

Bedrijf verkopen

28.07.2022 / Henk de Jong

Onze partner Henk de Jong van Take 5 is als overnameadviseur regelmatig betrokken bij bedrijfsovernames. Hij deelt via dit bericht zijn kennis betreffende het staken van onderhandelingen ...

+ Meer

Wat houdt een activa-passiva transactie precies in?

Bedrijf verkopen

14.07.2022 / Bedrijventekoop.nl

Bij een activa-passiva trasactie wordt een onderneming verkocht in de vorm van afzonderlijke activa en passiva. Dit zijn de vermogensbestanddelen van een onderneming. Als er sprake is va ...

+ Meer