Kunnen wij je helpen?

Persoonlijk contact

Voordat we je profiel online plaatsen nemen we altijd eerst persoonlijk contact op om het profiel met je door te nemen.

45% van de verkopers heeft het bedrijf succesvol verkocht

45% van de profielen die verwijderd worden, zijn succesvol verkocht.

Direct contact met verkopers en kopers

Zie direct welke adviseur het profiel geplaatst heeft en neem contact op.

Frequently Asked Questions

Onderstaand tref je de meeste gestelde vragen aan. Als je vraag hier niet bij staat, kan je altijd contact met ons opnemen via +31 (0)492 - 37 00 88 of door een e-mail te sturen naar: info@bedrijventekoop.nl.

Hoe plaats ik een profiel?

 
Ga naar “plaats profiel”, kies je optie en vul vervolgens de verschillende velden in. Het kost je slechts een paar minuten tijd. 
 

Kan ik mijn profiel wijzigen?

 
Je kan zelf wijzigingen doorvoeren in je profiel. Je hoeft enkel in te loggen en je wijzigingen in te vullen en op te slaan. Na een wijziging checken wij deze altijd alvorens het profiel weer live komt. Let op wanneer je wijzigingen doorvoert, wij accorderen enkel gedurende kantoortijden, je wijziging is pas zichtbaar na accordering van ons.
 

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?

 
Log in op je account. Klik op verwijderen en geef de reden van verwijdering op. Als je de verwijdering ongedaan wilt maken, kan je contact met ons opnemen (info@bedrijventekoop.nl).
 

Ik heb gereageerd op een profiel  maar heb niets daarop gehoord, wat kan ik doen?

 
Als je gereageerd hebt op een profiel, sturen wij je reactie binnen 24 uur door naar de profielplaatser. Indien de profielplaatser niet binnen 7 werkdagen een reactie aan je gegeven heeft, mag je contact met ons opnemen. Wij geven je dan de contactgegevens of nemen contact op met de profielplaatser. Houd hierbij je profielnummer bij de hand!
 

Ik wil reageren, moet ik dan een account aanmaken?

 
Wij vragen je om je e-mailadres in te vullen. Indien je al bij ons bekend bent, kan je inloggen en zijn je gegevens al voor je ingevuld. Dit bevordert het gebruikersgemak. Ben je nieuw dan vul je eenmalig je e-mailadres in en geldt dat we de volgende keer je gegevens er zo bij kunnen halen als je inlogt. Het account wordt dus automatisch gecreëerd. Dit is kostenloos en puur ter bevordering van het gebruik.

Ik wil meer weten over het profiel, wat moet ik doen?

 
Wij mogen niet meer vrijgeven over het profiel dan wat jij kunt zien. Wil je meer weten, plaats dan een reactie op het profiel. Klik op de button, vul je gegevens in en je vragen. Indien je een account hebt, log dan in dan worden je gegevens automatisch ingevuld. De reactie komt na verzending eerst bij ons binnen. Wij checken de gegevens en sturen het vervolgens binnen 24 uur door naar de profielplaatser. Anonieme reacties worden niet doorgestuurd.
 

Kan ik anders in contact komen met het profiel?

 
Alleen door het invullen van het reactieformulier kan je in contact komen met de profielplaatser. Mocht ja na 7 werkdagen nog niets gehoord hebben, dan kan je dat aangeven in de mail die je van ons krijgt. Wij gaan aan de slag om het contact alsnog tot stand te brengen.  
 

Moet ik betalen voor een reactie?

Nee, om meer informatie te ontvangen hoef je niets te betalen. De profielplaatsers betalen een bepaald bedrag om op de website te komen. Reageren is kosteloos.
 

Ik wil mijn bedrijf verkopen of een bedrijf kopen, hoe begin ik?

Een goede voorbereiding is hierbij van belang. Lees het boek “Bedrijf (ver)kopen?’, neem  vrijblijvend contact met ons op of met een van de overnamespecialisten op onze website. Wij vertellen je graag meer over het proces. 

Interesse?

Toe aan de verkoop van je onderneming of juist aankoop van een bedrijf?

Plaats nu je profiel