Kunnen wij u helpen?

Maandelijks opzegbaar

Heeft u binnen zes maanden een koper of verkoper gevonden? Laat het ons weten en wij storten het restantbedrag terug.

45% van de verkopers heeft het bedrijf succesvol verkocht

45% van de profielen die verwijderd worden, zijn succesvol verkocht.

Aandacht voor uw bedrijf

Mogelijkheid voor u als overnamespecialist om u aan te sluiten als associated partner

Frequently Asked Questions

Onderstaand treft u de meeste gestelde vragen aan. Als uw vraag hier niet bij staat, kunt u altijd contact met ons opnemen via +31 (0)492 - 37 00 88 of door een e-mail te sturen naar: info@bedrijventekoop.nl.

Hoe plaats ik een profiel?

 
Ga naar “plaats profiel”, kies uw optie en vul vervolgens de verschillende velden in. Het kost u slechts een paar minuten tijd. 
 

Kan ik mijn profiel wijzigen?

 
U kunt zelf wijzigingen doorvoeren in uw profiel. U hoeft enkel in te loggen en uw wijzigingen in te vullen en op te slaan. Na een wijziging checken wij deze altijd alvorens het profiel weer live komt. Let op wanneer u wijzigingen doorvoert, wij accorderen enkel gedurende kantoortijden, uw profiel is tijdelijk niet zichtbaar tot accordering.
 

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?

 
Log in op uw account. Klik op verwijderen en geef de reden van verwijdering op. Als u de verwijdering ongedaan wilt maken, kunt u contact met ons opnemen (info@bedrijventekoop.nl).
 

Ik heb gereageerd op een profiel  maar heb niet daarop gehoord, wat kan ik doen?

 
Als u gereageerd hebt op een profiel, sturen wij uw reactie binnen 24 uur door naar de profielplaatser. Indien de profielplaatser niet binnen 7 werkdagen een reactie aan u gegeven heeft, kunt u contact met ons opnemen. Wij geven u dan de contactgegevens of nemen contact op met de profielplaatser. Houd hierbij uw profielnummer bij de hand!

Ik wil meer weten over het profiel, wat moet ik doen?

 
Wij mogen niet meer vrijgeven over het profiel dan wat u kunt zien. Wilt u meer weten, plaats dan een reactie op het profiel. Klik op de button, vul uw gegevens in en uw vragen. Indien u een account heeft, log dan in dan worden uw gegevens automatisch ingevuld. De reactie komt na verzending eerst bij ons binnen. Wij checken de gegevens en sturen het vervolgens binnen 24 uur door naar de profielplaatser. Anonieme reacties worden niet doorgestuurd.
 

Kan ik anders in contact komen met het profiel?

 
Alleen door het invullen van het reactieformulier kunt u in contact komen met de profielplaatser. Indien het profiel door een aangesloten adviseur geplaatst is, ontvangt u na het doorsturen van de reactie een bevestiging in uw email met daarin de naam en het telefoonnummer van desbetreffende adviseur zodat u eventueel zelf contact op kunt nemen.  
 

Moet ik betalen voor een reactie?

Nee, om meer informatie te ontvangen hoeft u niets te betalen. De profielplaatsers betalen een bepaald bedrag om op de website te komen. Reageren is kosteloos.
 

Ik wil mijn bedrijf verkopen of een bedrijf kopen, hoe begin ik?

Een goede voorbereiding is hierbij van belang. Lees het boek “Bedrijf (ver)kopen?’ of neem contact op met een van de overnamespecialisten op onze website.

Interesse?

Toe aan de verkoop van uw onderneming of juist aankoop van een bedrijf?

Plaats nu uw profiel