Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen

Overweegt u uw bedrijf te verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij informeren u graag bij de verschillende stappen van het traject bedrijf verkopen. Bedrijventekoop.nl biedt u verschillende handvatten om uw bedrijfsverkoop tot een succes te maken, van oriëntatie tot het daadwerkelijk zoeken naar kopers van uw bedrijf.

Koffie staat klaar met een gratis boek

Bedrijf verkopen? en Bedrijf kopen?

Een bedrijfsverkoop is niet een onderwerp waar u dagelijks mee te maken heeft. U wilt u graag oriënteren op wat daarbij komt kijken. Bedrijventekoop.nl heeft een boek uitgebracht met de titel Bedrijf verkopen? en Bedrijf kopen? Het boek vertelt in bondige stappen wat er bij een verkoop en aankoop komt kijken. Zo bent u beter voorbereid en weet u wat u te wachten staat. Wilt u een exemplaar van dit boek ontvangen? Dan nodigen wij u graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor in Boekel. We maken graag kennis met u, vertellen wat er bij een bedrijfsovername komt kijken en waar Bedrijventekoop.nl u daarin kan ondersteunen. Desgewenst plaatsen we samen uw verkoopprofiel op de website. We geven u het boek dan graag mee naar huis. Mail ons voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U mag ons uiteraard ook altijd bellen op nummer 0492-370088.

Vraag nu het boek Bedrijf (ver)kopen? aan

 

Waarde van uw bedrijf

Weet u wat uw bedrijf waard is? Is de waarde voldoende om nu uw bedrijf te kunnen verkopen en van uw pensioen te gaan genieten? Komt de waarde overeen met hetgeen u denkt voor de onderneming te kunnen vragen? Doe een gratis waardebepaling en vind het antwoord.

Doe een gratis waardebepaling

 

Blogberichten

Wilt u zich liever zelf inlezen in de materie rondom het verkopen van een bedrijf? Dan verwijzen wij u graag door naar onze blog, hier vindt u tal van berichten rondom het onderwerp “bedrijf verkopen” maar ook over waardering, financiering, kopen, stoppen en dergelijke. Klik hier voor berichten over het onderwerp “Bedrijf verkopen”.

 

Zoek kopers voor uw bedrijf

Wilt u daadwerkelijk uw bedrijf verkopen? Bent u op zoek naar een opvolger voor uw onderneming? Of biedt u een participatie of fusie aan? Kom nu in contact met verschillende kandidaten die geïnteresseerd zijn in de overname van uw bedrijf. Plaats een profiel op Bedrijventekoop.nl. Gemiddeld ontvangt elk profiel twaalf reacties. Uw onderneming wordt (anoniem) onder de aandacht gebracht bij gemiddeld 80.000 bezoekers per maand. Kandidaten die geïnteresseerd zijn in de koop van uw onderneming verwijzen wij direct naar u door. Zodat u zelf de gesprekken kunt voeren op het gebied van bedrijfsverkoop. U kunt zelf de onderhandelingen voeren en uw bedrijf verkopen, u kunt er ook voor kiezen hier een specialist voor in te schakelen. Plaats nu een profiel op onze website als u uw bedrijf wilt verkopen. Klik hier.

Plaats nu een profiel

 

Feiten en cijfers

  • Bedrijventekoop.nl is de grootste bedrijfsovernamesite van Nederland
  • Actief sinds 2002
  • 80.000 bezoekers per maand
  • Gemiddeld 12 reacties per profiel
  • Ruim 25.000 nieuwsbriefabonnees
  • Buitenlandse varianten in België, Duitsland en Spanje
 

Gerelateerde content

 

 

Klik hier voor te koop gevraagde bedrijven in de branche

 

 

Klik hier voor te koop gevraagde bedrijven in de provincie

Interesse?

Plaats nu uw onderneming op onze website. Het kost u slechts 5 min. tijd!

Plaats profiel