Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen?

Wil je jouw bedrijf verkopen en ben je op zoek naar de ideale koper? Is je bedrijf toe aan de volgende groeifase? Ben je op een leeftijd beland waarbij overname gaat spelen en heb je geen opvolger? Laat je gezondheid je in de steek? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Bij Bedrijventekoop.nl kom je snel en 100% anoniem in contact met de ideale koper voor je bedrijf! 

Sinds onze oprichting in 2002 is het onze missie om kopers en verkopers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te laten komen. De afgelopen 15 jaar hebben duizenden succesvolle bedrijfsoverdrachten plaatsgevonden, nadat bij ons het eerste contact gelegd is. Of je nu op zoek bent naar een strategische koper, MBI of een (opnieuw) startende ondernemer, bij Bedrijventekoop.nl ben je aan het goede adres.

Waarom Bedrijventekoop.nl?

Met 80.000 bezoekers per maand en alle grote spelers in overnameland aangesloten heeft Bedrijventekoop.nl het grootste en best gevonden bedrijfsovernamenetwerk van Nederland.

Bij een bedrijfsovername kan je veel zelf doen. Middels het plaatsen van een profiel kun je gemakkelijk aan de slag met het vinden van geïnteresseerde kandidaten. Dit bespaart zowel kosten als tijd, mede doordat je bij Bedrijventekoop.nl enkel betaalt voor de advertentie en wij dus geen succes fee rekenen.

Wij bieden je natuurlijk waar mogelijk ondersteuning in het proces, bekijk bijvoorbeeld eens de diensten die wij bieden aan verkopende bedrijven om het overnameproces zo goed mogelijk te laten verlopen:

 

Klik hier om te zien welke hulp wij je kunnen bieden!

 

Wil je meer informatie? Bel ons: 0492 - 370088 of laat hier even een berichtje achter.
 
Voor adviseurs die vaker profielen plaatsen hebben wij een uitgebreide, voordelige optie. Bekijk de pagina adviseur.

Feiten en cijfers

Interesse?

Plaats nu jouw onderneming op onze website. Het kost je slechts 5 min. tijd!

Plaats advertentie

Koffie staat klaar met een gratis boek

Een bedrijfsverkoop is niet een onderwerp waar je dagelijks mee te maken hebt. Je wil je graag oriënteren op wat daarbij komt kijken. Bedrijventekoop.nl heeft een boek uitgebracht met de titel Bedrijf verkopen? en Bedrijf kopen? Het boek vertelt in bondige stappen wat er bij een verkoop en aankoop komt kijken. Zo ben je beter voorbereid en weet je wat jou te wachten staat. Wil je een exemplaar van dit boek ontvangen? Dan nodigen wij je graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor in Boekel. We maken graag kennis met je, vertellen wat er bij een bedrijfsovername komt kijken en waar Bedrijventekoop.nl je daarin kan ondersteunen. Desgewenst plaatsen we samen jouw verkoopprofiel op de website. We geven je het boek dan graag mee naar huis. Mail ons voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je mag ons uiteraard ook altijd bellen op nummer 0492-370088.

Vraag nu het boek Bedrijf (ver)kopen? aan

 

Waarde van jouw bedrijf

Weet je wat jouw bedrijf waard is? Is de waarde voldoende om nu jouw bedrijf te kunnen verkopen en van jouw pensioen te gaan genieten? Komt de waarde overeen met hetgeen je denkt voor de onderneming te kunnen vragen? Doe een gratis waardebepaling en vind het antwoord.

Doe een gratis waardebepaling

 

Blogberichten

Wil je je liever zelf inlezen in de materie rondom het verkopen van een bedrijf? Dan verwijzen wij je graag door naar onze blog, hier vind je tal van berichten rondom het onderwerp “bedrijf verkopen” maar ook over waardering, financiering, kopen, stoppen en dergelijke. Klik hier voor berichten over het onderwerp “Bedrijf verkopen”.

Gerelateerde content

 

Klik hier voor te koop gevraagde bedrijven in de branche

 

Klik hier voor te koop gevraagde bedrijven in de provincie