Specialisten in jouw regio

Olde Hartman Advies B.V.

Leusderweg 28
3817 KB Amersfoort

Telefoon
+31 33 45 55 889

Landelijk opererend overname- en organisatieadviesbureau in specifiek de bouwnijverheid, zoals bouw-, installatie-, GWW/infrabedrijven en specialistische bedrijven, zoals schilders- en gevelbouwbedrijven. Olde Hartman Advies B.V. heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in overname- en organisatieadvies en stoelt deze ervaring op meer dan 500 (overname)begeleidingen.
 
Olde Hartman Advies B.V. kan u bij het volgende van dienst zijn:
•    Aankoop en verkoop van bedrijven
•    Bedrijfsoverdracht binnen de familie
•    Management Buy Out
•    Management Buy In
•    Fusie en samenwerking
•    Waardebepaling
•    Overnamerisico analyse
 
Bij de specialisten van Olde Hartman Advies B.V. staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. Mede dankzij de samenwerking met diverse (branche)organisaties in de bouw heeft Olde Hartman Advies B.V. vele en ook diverse ambassadeurs. Op deze wijze is er een uitstekend netwerk ter ondersteuning van de overnametrajecten.
 
Het online overnameplatform in de bouw: Bouwbedrijvenbeurs.nl
De actuele koop- en verkoopprofielen van Olde Hartman Advies B.V. zijn te bekijken op www.bouwbedrijvenbeurs.nl. Hét online platform van vraag en aanbod van bedrijven in de bouwnijverheid. 
 
Contactgegevens
Olde Hartman Advies B.V. begrijpt als geen ander dat u niet van de ene op de andere dag besluit uw bedrijf te verkopen. Informatie verzamelen en inzicht krijgen in de diverse mogelijkheden is daarbij belangrijk. Daarom zitten zij iedere donderdagavond voor u klaar (op afspraak i.v.m. vertrouwelijkheid).
 
Het kantoor van Olde Hartman Advies B.V. is gevestigd in Amersfoort aan de Leusderweg 28. Interesse in een afspraak? Neemt u gerust contact op via 033-455 58 89 of info@oldehartmanadvies.nl.