laatst bijgewerkt op: 29-04-2016
Franchise platform powered by Bedrijventekoop.nl

OVER BEDRIJVENTEKOOP.NL

Historie

Bedrijventekoop.nl is opgericht in 2002. Aanleiding hiervoor was het grote gebrek aan transparante overnamesites met voldoende profielen, die tegen een geringe prijs dan wel gratis te bekijken waren. Bij de bestaande overnamesites was de drempel om te reageren op profielen zeer hoog. Daarnaast ontbrak het directe contact met de (ver)kopende partij. Bedrijventekoop.nl bracht hier verandering in. Het platform geeft op aansprekende wijze invulling aan zijn doelstelling: het aanbieden van een kwalitatief hoogwaardig concept aan kopers en verkopers van bedrijven in Nederland. De website is niet alleen laagdrempelig en toegankelijk, maar ook zeer overzichtelijk en effectief.

Grootste overnamesite

Bedrijventekoop.nl is inmiddels uitgegroeid tot de grootste overnamesite van Nederland. Vraag en aanbod op het gebied van ondernemingen komen hier doeltreffend en op grote schaal bij elkaar. Door de voornaamste doelgroepen - (startende) ondernemers en intermediairs – snel én kosteloos bij elkaar te brengen, ontstaat een zeer toegankelijk medium. De enige voorwaarde die geldt, heeft betrekking op de overnameprijs; deze moet minimaal € 100.000 bedragen.

Kwaliteit centraal

Kwaliteit staat bij Bedrijventekoop.nl hoog in het vaandel. Niet voor niets bellen wij alle bedrijven/profielen na en nemen we samen met de profielplaatsers de teksten en gegevens uitvoerig door. Reageerders ontvangen altijd binnen twee weken een reactie. Doordat we de contacten met profielplaatsters en reageerders goed en gestructureerd onderhouden, is de website zeer actueel.

Internationaal actief

Bedrijventekoop.nl richt zich op het volledige Nederlandse MKB. Naast dit platform in Nederland exploiteren we ook bedrijfsovernamesites in het buitenland. Met Bedrijventekoop.be, Firmenzukaufen.de, Bizalia.com en Companyforsale.eu bestrijken we een groot deel van de totale (internationale) markt.

Feiten en cijfers

Hieronder een overzicht van de feiten en cijfers:

  • gemiddeld 80.000 bezoekers per maand;
  • 5.000 views en 12 reacties per profiel;
  • 250 nieuwe profielen (bedrijven) per maand;
  • wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste profielen (24.000 abonnees);
  • database met 12.000 zoekende partijen (actueel!);
  • forward en backward matching van profielen.
Contact
Bedrijventekoop.nl
Kerkstraat 28
5427 BD  Boekel

Postbus 17
5427 ZG  Boekel

Routebeschrijving
Tel: +31 (0)492 - 37 00 88
Fax: +31 (0)492 - 37 00 81
KvK: 171 86 537
Btw: 8152.98.894.B01

info@bedrijventekoop.nl

Team Bedrijventekoop.nl