Over Bedrijventekoop.nl

Toen Filip Demuyt in 2002 op zoek was naar een bedrijf om over te nemen, nadat hij zijn eerste ICT-bedrijf succesvol verkocht had, merkte hij dat het erg lastig was om aan informatie over te koop staande bedrijven te komen. Dit kon beter dacht hij en Bedrijventekoop.nl was geboren. Vanaf het begin af aan is de website laagdrempelig ingestoken om het contact tussen koper en verkoper zoveel mogelijk te bevorderen. We richten ons hierbij op de motor van de Nederlandse economie; het mkb.

 

Grootste netwerk

Sinds 2002 zijn wij met trots uitgegroeid tot het grootste platform op het gebied van bedrijfsovernames in Nederland. Ruim 80.000 bezoekers weten maandelijks hun weg naar Bedrijventekoop.nl te vinden. Onze database beschikt over meer dan 60.000 geregistreerde gebruikers. Dit zijn ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijf of hun bedrijf willen verkopen, maar daarnaast ook verschillende specialisten op het gebied van bedrijfsovername. Inmiddels is bij ruim 10.000 bedrijfsovernames het eerste contact via ons tot stand gekomen!
 

Missie

Onze missie is het op laagdrempelige wijze samenbrengen van vraag en aanbod van bedrijven in Nederland. Wij bieden een totaaloplossing voor ondernemers die denken aan bedrijfsoverdracht. Van het vinden van informatie, zoeken naar passende kandidaten tot het in contact komen met een geschikte adviseur. Daarnaast bieden wij specialisten op het gebied van bedrijfsovername een groot netwerk voor het vinden van kopers of verkopers voor hun klanten.
  • Wij zijn kennispartner door het bieden van praktische informatie.
  • Wij bieden toegang tot een groot netwerk van ondernemers en specialisten
  • Kwaliteit, transparantie en persoonlijk contact zijn voor ons belangrijke kernwaarden

Visie

Steeds meer zaken rondom bedrijfsovernames gebeuren tegenwoordig digitaal. Daarbij wordt vaker over de landsgrenzen gekeken. Onze ambitie is dan ook internationaal. Wij streven naar één Europese one-stop-shop voor bedrijfsovernames zonder hierbij de nationale focus uit het oog te verliezen.

Statistieken

  • 80.000 maandelijkse bezoekers
  • 25.000 nieuwsbriefabonnees
  • 64.000 geregistreerde gebruikers
  • 1.000 actuele profielen
  • Gemiddeld 12 reacties per profiel
  • 45% succesvol verkocht
Kunnen wij je helpen?
Angelique staat je graag te woord