Bedrijf kopen?

Bedrijf kopen

Overweeg je een bedrijf te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij informeren je graag bij de verschillende stappen van het aankooptraject van een bedrijf. Bedrijventekoop.nl biedt je verschillende handvatten om jouw bedrijfsovername tot een succes te maken, van oriëntatie tot het daadwerkelijk zoeken naar een geschikt bedrijf voor jou.

 

 

Koffie staat klaar met een gratis boek

Het kopen van een bedrijf is geen alledaagse kost. Je wil je graag oriënteren op wat daarbij komt kijken. Bedrijventekoop.nl heeft een boek uitgebracht met de titel Bedrijf kopen en Bedrijf verkopen? Het boek vertelt in bondige stappen wat er bij het kopen van een bedrijf en de verkoop komt kijken. Zo ben je beter voorbereid en weet je wat jou te wachten staat. Wil je een exemplaar van dit boek ontvangen? Dan nodigen wij je graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor in Boekel. We maken graag kennis met jou, vertellen wat er bij een bedrijfsovername komt kijken en waar Bedrijventekoop.nl je daarin kan ondersteunen. Desgewenst plaatsen we samen jouw zoekprofiel op de website. We geven je het boek graag mee. Mail ons voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je mag ons uiteraard ook altijd bellen op nummer 0492-370088.

Vraag nu het boek Bedrijf (ver)kopen? aan

 

 

Zoekservice

Wil je direct in contact komen met voor jou interessante bedrijven? Naast de nieuwsbrief waarin het laatste aanbod opgenomen is bieden wij een zoekservice. Hierbij krijg je direct de profielen die voldoen aan jouw opgegeven criteria in de mailbox. Meld je hier aan voor de zoekservice.

Meld je aan voor de zoekservice

 

Blogberichten

Wil je je liever zelf inlezen in de materie rondom het kopen van een bedrijf? Dan verwijzen wij je graag door naar onze blog, hier vind je tal van berichten rondom het onderwerp “bedrijf kopen” maar ook over waardering, financiering, verkopen, starten en dergelijke. Klik hier voor berichten over het onderwerp “Bedrijf kopen”.

 

Zoek jouw ideale bedrijf

Ben je echt op zoek naar een passend bedrijf om te kopen? Of je nu op zoek bent naar een Management Buy in (MBI) of vanuit strategisch oogpunt op zoek bent naar uitbreiding, op Bedrijventekoop.nl vind je een volledig aanbod van te koop aangeboden bedrijven. Ondernemingen in diverse branches en provincies. Het is ook mogelijk zelf een actief profiel te plaatsen zodat je exact aan kunt geven waar je naar op zoek bent en zo in contact komt met voor jou geschikte partijen. Deze partijen reageren op een directe vraag en zodoende kom jij daar wel mee in contact en een reguliere bezoeker niet. Je kan zelf de onderhandelingen voeren en het bedrijf kopen, je kan er ook voor kiezen hier een specialist voor in te schakelen. Plaats nu een profiel op onze website als je een bedrijf wil kopen. Klik hier.

Plaats nu een profiel

 

Feiten en cijfers

  • Bedrijventekoop.nl is de grootste bedrijfsovernamesite van Nederland
  • Actief sinds 2002
  • 80.000 bezoekers per maand
  • Gemiddeld 12 reacties per profiel
  • Ruim 25.000 nieuwsbriefabonnees
  • Buitenlandse varianten in België, Duitsland en Spanje
 

Klik hier voor te koop aangeboden bedrijven in de branche

 


Klik hier voor te koop aangeboden bedrijven in de provincie

 

Interesse?

VInd het bedrijf wat bij jou past. Plaats nu jouw zoekprofiel!

Plaats advertentie