Bedrijf kopen?

Bedrijf kopen

Overweegt u een bedrijf te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij informeren u graag bij de verschillende stappen van het aankooptraject van een bedrijf. Bedrijventekoop.nl biedt u verschillende handvatten om uw bedrijfsovername tot een succes te maken, van oriëntatie tot het daadwerkelijk zoeken naar een geschikt bedrijf voor u.

 

Koffie staat klaar met een gratis boek

Bedrijf kopen? en Bedrijf verkopen?

Het kopen van een bedrijf is geen alledaagse kost. U wilt u graag oriënteren op wat daarbij komt kijken. Bedrijventekoop.nl heeft een boek uitgebracht met de titel Bedrijf kopen en Bedrijf verkopen? Het boek vertelt in bondige stappen wat er bij het kopen van een bedrijf en de verkoop komt kijken. Zo bent u beter voorbereid en weet u wat u te wachten staat. Wilt u een exemplaar van dit boek ontvangen? Dan nodigen wij u graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor in Boekel. We maken graag kennis met u, vertellen wat er bij een bedrijfsovername komt kijken en waar Bedrijventekoop.nl u daarin kan ondersteunen. Desgewenst plaatsen we samen uw zoekprofiel op de website. We geven u het boek graag mee. Mail ons voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U mag ons uiteraard ook altijd bellen op nummer 0492-370088.

Vraag nu het boek Bedrijf (ver)kopen? aan

 

 

Zoekservice

Wilt u direct in contact komen met voor u interessante bedrijven? Naast de nieuwsbrief waarin het laatste aanbod opgenomen is bieden wij een zoekservice. Hierbij krijgt u direct de profielen die voldoen aan uw opgegeven criteria in de mailbox. Meld u hier aan voor de zoekservice.

Meld u aan voor de zoekservice

 

Blogberichten

Wilt u zich liever zelf inlezen in de materie rondom het kopen van een bedrijf? Dan verwijzen wij u graag door naar onze blog, hier vindt u tal van berichten rondom het onderwerp “bedrijf kopen” maar ook over waardering, financiering, verkopen, starten en dergelijke. Klik hier voor berichten over het onderwerp “Bedrijf kopen”.

 

Zoek uw ideale bedrijf

Bent u echt op zoek naar een passend bedrijf om te kopen? Of u nu op zoek bent naar een Management Buy in (MBI) of vanuit strategisch oogpunt op zoek bent naar uitbreiding, op Bedrijventekoop.nl vindt u een volledig aanbod van te koop aangeboden bedrijven. Ondernemingen in diverse branches en provincies. Het is ook mogelijk zelf een actief profiel te plaatsen zodat u exact aan kunt geven waar u naar op zoek bent en zo in contact komt met voor u geschikte partijen. Deze partijen reageren op een directe vraag en zodoende komt u daar wel mee in contact en een reguliere bezoeker niet. U kunt zelf de onderhandelingen voeren en het bedrijf kopen, u kunt er ook voor kiezen hier een specialist voor in te schakelen. Plaats nu een profiel op onze website als u een bedrijf wilt kopen. Klik hier.

Plaats nu een profiel

 

Feiten en cijfers

  • Bedrijventekoop.nl is de grootste bedrijfsovernamesite van Nederland
  • Actief sinds 2002
  • 80.000 bezoekers per maand
  • Gemiddeld 12 reacties per profiel
  • Ruim 25.000 nieuwsbriefabonnees
  • Buitenlandse varianten in België, Duitsland en Spanje
 

Klik hier voor te koop aangeboden bedrijven in de branche

 


Klik hier voor te koop aangeboden bedrijven in de provincie

Interesse?

VInd het bedrijf wat bij u past. Plaats nu uw zoekprofiel!

Plaats profiel