Menu

Bedrijf kopen?

Overweeg je een bedrijf te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn het grootste overnameplatform van Nederland en brengen snel en doeltreffend vraag en aanbod in bedrijven bij elkaar. Bekijk onze database voor het meest complete en actuele overzicht van te koop staande bedrijven in Nederland. Zie je een interessant bedrijf? Vul het reactieformulier in en kom gratis en direct in contact met de verkopende partij. Is er contact ontstaan? Dan stappen wij ertussenuit. Je betaalt ons verder geen commissie, succes fee oid.

Bekijk hier ons actuele aanbod
Bedrijf kopen

Zo blijf je op de hoogte van ons actuele aanbod

 

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwe aangeboden bedrijven. Wil je direct op de hoogte gesteld worden wanneer een bedrijf verschijnt dat aan jouw specifieke zoekcriteria voldoet? Meld je dan aan voor onze zoekservice! Ben je actief op zoek naar een bedrijf? Plaats dan een aankoopadvertentie. Verkopende partijen kunnen hierop reageren en je advertentie wordt doorlopend gematcht aan onze database, waardoor je meteen kunt reageren wanneer je gewenste bedrijf in onze database verschijnt.

Nieuwsbrief

Blijf gratis wekelijks op de hoogte van ons nieuwste aanbod in bedrijven.

Schrijf je hier in

Zoekservice

Wil je als eerste op de hoogte blijven van bedrijven die aan jou wensen voldoen? Meld je dan aan voor onze zoekservice.

Meld je hier aan

Aankoopadvertentie

Ga actief op zoek naar te koop staande bedrijven middels het plaatsen van een aankoopadvertentie. Deze wordt doorlopend gematcht met ons systeem.

Bekijk hier de mogelijkheden