Waardebepaling bedrijf

Benieuwd naar de waarde van jouw bedrijf?

Wil je jouw bedrijf verkopen maar is de verkoopwaarde van jouw bedrijf onbekend? Op Bedrijventekoop.nl vind je alles wat je nodig hebt bij het beantwoorden van deze vragen.
 
De waarde van het bedrijf bepaalt voor veel ondernemers de hoogte van het pensioen dan wel zorgt het voor zekerheid van handhaving van de huidige leefwijze. De bedrijfswaardering kan op meerdere manieren bepaald worden. Via Watisdewaardevanmijnbedrijf.nl kan je eigenaar de waarde van uw eenmanszaak, VOF of BV bepalen.
 
De waardebepaling van jouw bedrijf wordt gedaan aan de hand van de kasstromen in de toekomst. Middels het invullen van enkele basisgegevens, kan je kiezen uit een beknopte of een uitgebreide bedrijfswaardering. Daaropvolgend hoef je alleen de lege cellen in te vullen. Aansluitend wordt de verkoopwaarde van jouw bedrijf gegeven.
 
Deze uitkomst kan jou helpen in de beslissing of je overgaat tot bedrijfsoverdracht. Bij een bedrijfsovername is het bepalen van de waarde van de onderneming één van de eerste stappen.
 

Waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van je bedrijf?

Aanmelden