Franchise

Branche
Regio
0 geselecteerd

Straetus incasso

Straetus is een landelijk werkende en professionele incasso-organisatie met vestigingen in heel Nederland.

Meer info >>>

Pepp.fit

Pepp.fit is een fris micro EMS-concept (elektro muscle stimulation) waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, persoonlijke begeleiding en structuur in een overzichtelijke en niet traditionele sportschool omgeving. Pepp.fit neemt een unieke positie in in de fitness en health branche. Dankzij de lage investering, lage operationele kosten en goede marges is er een snelle ROI.

Meer info >>>

HUBO

Hubo is al meer dan tachtig jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers en zoekt vakkundige ondernemers!

Meer info >>>

Credion

Krijg je nu al regelmatig de vraag van ondernemers naar zakelijke vastgoed- en bedrijfsfinancieringen of wil je actief worden op deze markt? Vraag dan het Credion infopakket aan en lees meer over wat we bieden en vragen.

Meer info >>>

iQ Makelaars

Bouwen in je eigen exclusieve rayon met landelijke samenwerking en ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Meer info >>>

123Wonen

123Wonen dé Verhuurmakelaar bestaat al sinds 2009. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop.

Meer info >>>

ActionCOACH

ActionCOACH is al meer dan 25 jaar de wereldwijde nummer 1 in zakelijke Business Coaching. Wij hebben een aanpak ontwikkeld die werkt, en met een netwerk van 1000+ Business Coaches weten wij ook hoe je een succesvol business coaching bedrijf opzet.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners

Een onafhankelijk bedrijfskundig en bancair adviesbureau met name voor MKB-plus-ondernemingen.

Meer info >>>

Cijfermeester

Met een betrouwbaar administratiekantoor en een goede administratie bespaart de klant kosten en tijd. Een administratiekantoor voor boekhouding, belastingen en bedrijfsadvies. Met meer dan 60 vestigingen in Nederland is er altijd wel een CijferMeester in de buurt.

Meer info >>>

thexton armstrong

Wij zijn een managementadviesbureau dat ondernemers helpt hun startmotieven te realiseren. De franchiseorganisatie is in 2011 gestart met het adviseren van Nederlandse ondernemers. Met ons internationaal bewezen Winstlekkage-model, ons uitgebreide Bedrijfsverbeteringsplan, Raad van Advies en Bedrijfsoverdrachtplan helpen we organisaties met het gezonder inrichten van de onderneming. Het is onze missie om dé vertrouwenspartner van ondernemend Nederland te worden bij het succesvol (her)inrichten van bedrijven.

Meer info >>>

Je formule ook hier?

Voor meer informatie over het plaatsen van je franchiseformule klik hier.