Credion

Credion

De bedrijfs- & vastgoedfinancieringsmarkt is enorm in beweging. De aanbodzijde is de laatste jaren enorm toegenomen en de vraag naar onafhankelijk advies houdt daarmee gelijke tred. Dit biedt grote kansen voor de onafhankelijk financieringsspecialist. 

Krijg je nu al regelmatig de vraag van ondernemers naar zakelijke vastgoed- en bedrijfsfinancieringen of wil je actief worden op deze markt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Credion adviseert al sinds 2001 MKB ondernemers bij vastgoed- en bedrijfsfinancieringen. Jaarlijks adviseren we voor ruim €1,5 mrd. We zijn hiermee de grootste onafhankelijk specialist van Nederland. De meer dan 96 Credion adviseurs zijn succesvol omdat ze, in tegenstelling tot andere adviseurs, uit ruim 140 verschillende geldverstrekkers kunnen kiezen zodat ze vaker een goede financieringsoplossing kunnen bieden aan hun zakelijke klanten. Daarnaast delen al deze adviseurs actief hun netwerk en kennis om samen succesvoller te zijn.

Bij Credion kan je als zelfstandig adviseur aan de slag of in loondienst. Bijna al onze vestigingen zijn op zoek naar uitbreiding en in bepaalde regio’s willen we nog nieuwe vestigingen openen. Vraag vrijblijvend ons infopakket aan en toets snel of Credion past bij je volgende zakelijke stap.

Credions onderscheidend vermogen ligt in het feit dat ze al sinds 2001 bekend is in de markt en dat ze door haar omvang samenwerkingsafspraken heeft met alle relevante geldverstrekkers en al sinds 2004 landelijke promotieactiviteit ontplooit ter bevestiging van Credion haar naamsbekendheid en autoriteitspositie.

Daarnaast sparren de ruim 90 adviseurs fysiek en online met elkaar over financieringsoplossingen (inclusief het verbinden van private investeerders aan individuele casussen) zodat er veel kennis en ervaring wordt gebundeld zodat de klant voorzien wordt van de beste financieringsoplossing.


Ons netwerk in cijfers

Datum oprichting: 1 januari 2001
Contract duur: 3-5 jaar + verlenging
Entreefee:  € 15.000
Franchisefee: Variabele omzetfee: 15% tot € 170.000, daarboven 10%
Overige fee: € 525 per maand
Aantal vestigingen: 53 vestigingen
Internationale vestigingen: nee
 

Contact met deze formule
Credion
Businesspark Friesland West 27a
 
8447 SL Heerenveen
Contact met deze formule

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.