Menu

Specialisten in jouw regio

Regio

Company Brokers Specialisten Bedrijfsovernames

Company Brokers is specialist in bedrijfsovernames. Wij hebben grote ervaring in bemiddeling bij verkoop, aankoop en participatie van en in bedrijven.

HKB

HKB is een bedrijfsadvies- & bedrijfswaarderingskantoor dat gespecialiseerd is in het leveren van bedrijfsadvies aan bedrijven binnen het MKB. Wij bieden praktische en bedrijfskundige begeleiding aan ondernemers, waarmee wij ondernemers helpen met het verhogen van de waarde van het bedrijf en het verkopen van hun bedrijf.

NLInvesteert

NLInvesteert maakt financiering bereikbaar voor ondernemers. Wij organiseren zakelijke financiering ook bij u in de buurt. Als regisseur van bedrijfsfinancieringen combineren we verschillende kapitaalsoorten tot de best passende oplossing. U wordt volledig ontzorgd. Zo kan uw bedrijf zich blijven ontwikkelen.

Advocaten Unie

Als ondernemer krijgt u er zonder twijfel een keer mee te maken: een fusie of een overname. Het besluit tot fuseren of ver-/aankoop van bedrijfsonderdelen kan voortkomen uit allerhande situaties. Bedrijven maken onder andere gebruik van fusies en overnames om het productaanbod te verbreden, marktaandeel op te bouwen of nieuwe markten te betreden. 

Adcorporate

Adcorporate is een bedrijf van mensen, met mensen en door mensen. Met ervaren overnameadviseurs, die betrokken en deskundig zijn. Onze adviseurs werken binnen een eigen regio, en staan daardoor letterlijk dichtbij u als ondernemer.

Jasabo bedrijfsovername & advies

Jasabo bedrijfsovername & advies is het adviesbureau in Apeldoorn en omgeving waar u terecht kunt voor de aan en verkoop van uw onderneming, Vanuit een integrale financiële aanpak zijn wij in staat U adequaat en resultaatgericht te begeleiden bij wellicht de belangrijkste financiële transactie van uw leven.

Damsté advocaten | notarissen

Wij werken we met een ruim honderd specialisten aan de meest uiteenlopende vragen van onze cliënten. Wij denken vanuit verschillende expertises met u mee en kijken samen met u vooruit. Dat betekent voor ons dat een oplossing niet alleen rekening houdt met uw belangen van vandaag, maar ook bijdraagt aan uw ambities van morgen.

Groenewegen & Lukaart

Groenewegen & Lukaart is een toonaangevend en onafhankelijk advieskantoor op het gebied van transactieondersteuning, bij o.a. bedrijfsovernames in Zuidwest Nederland.

INretail

INretail is de grootste brancheorganisatie in retail non-food. We lobbyen om ondernemen makkelijker te maken. Onze retailprofessionals ondersteunen en adviseren je over cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen.

Flynth Deal Advies

Wilt u een bedrijf kopen of verkopen of een analyse van de strategische opties om uw onderneming te laten groeien? Overweegt u een nieuwe investering of financiering? Wij hebben dé adviseurs die pal naast u staan en u helpen bij elke stap.

TMCF

Focus op de flexbranche; uitzendbranche, detacheerders en payrollbedrijven, Kennis en ervaring in de psychologie van het onderhandelen, Preferred supplier NBBU, Gecertificeerd lid beroepsverreniging van overnameadviseurs BOBB

Adcorporate Noord-Nederland

Adcorporate is een bedrijf van mensen, met mensen en door mensen. Met ervaren overnameadviseurs, die betrokken en deskundig zijn.

Hamilton Advies B.V.

Hamilton Advies BV beschikt over een team van topmanagers, juristen, accountants en specialisten in onroerend goed dat op elk gewenst moment met raad en daadkracht aan uw zijde staat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een afspraak.

Rescoped

Plannen om een bedrijf te (ver)kopen? Of wilt u aan waarde bouwen? Rescoped biedt u persoonlijk onafhankelijk advies en praktische begeleiding gedurende het gehele overnametraject, ook bij waarde creatie.

Bender Brandwijk & Partners B.V.

Zoekt u een partij, die net zo ondernemend is als uzelf, dan is BenderBrandwijk de juiste overnameadviseur voor u.

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

BBO&F

Peter Schuitmaker van BBO&F in Breda is specialist voor bedrijfsoverdracht. Hij is register adviseur bedrijfsopvolging en gecertificeerd lid van de beroepsorganisaties BOBB, specialisten voor bedrijfsoverdracht.

Schuiteman Corporate Finance

Schuiteman Corporate Finance is een dienstverlener in de markt van bedrijfsoverdrachten en daarin gespecialiseerd in advisering, waardering en het familiebedrijf. De werkwijze is persoonlijk en geeft klanten grip, overzicht en controle.

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Vragen over het runnen van uw onderneming? Stel ze aan een accountant. Want een accountant helpt u verder, in elke fase van uw ondernemerschap.

MKB Advies Partners

MKB Advies Partners bestaat uit enthousiaste, gedreven adviseurs die samen méér dan 200 jaar advieservaring hebben op het gebied van het begeleiden van bedrijfsovernames, uitvoeren van waardebepalingen, het realiseren van financieringen, antwoorden op P&O vraagstukken en begeleiding bij strategische beslissingen.

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen,Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en bancair adviesbureau voor een brede groep van ondernemingen

Nederlandse vereniging van banken

Op zoek naar een bank in uw regio? Op de Nederlandse Vereniging van Banken ziet u een overzicht van banken in Nederland. Ook voor veelgestelde vragen kunt u op deze website terecht.

MBMP Bedrijfswaardebepalingen

Wilt u uw bedrijf verkopen of wilt u een bedrijf kopen? Laat de bedrijfswaardebepaling door MBMP verzorgen voor uw BV, VOF of Eenmanszaak. Ook indien een second opinion voor de bedrijfswaardebepaling nodig is, bent u aan het juiste adres.

Kredietunie Brabant

Alternatieve financiering: Voor ondernemers door ondernemers! Community Funding voor ondernemers met plannen.

Claassen, Moolenbeek & Partners

Overweegt u de aan- of verkoop van een bedrijf? De beste begeleiding is dan gewenst. Een adviseur die niet alleen uit is op de deal, maar het beste advies wil geven. Soms is dat ook: (nog) niet verkopen.

Overname-experts

Heeft uw klant een vraag over bedrijfsovername? Wilt u zelf een bedrijf kopen of verkopen? Wilt u de waarde van een onderneming bepalen? Of heeft u een andere vraag op gebied van bedrijfsoverdracht? Overname-Experts is een groep overnamespecialisten die uw traject van begin tot eind begeleiden.

deOverdrachtAdviseur

De OverdrachtAdviseur weet de weg! Bij opvolging, bedrijfsoverdracht, samenwerkingsvormen, afstoten bedrijfsonderdelen, MBI/MBO. In overleg werken we samen met alle disciplines die úw belang het beste dienen.

Ondernemenplus

Of je nu starter bent, gevestigd ondernemer of een bedrijf wilt overnemen, je staat voortdurend voor belangrijke keuzes. Deze keuzes bepalen of jouw onderneming aansluit bij jouw passie, voorkeuren en vaardigheden en kan leiden naar duurzaam succes.

TPM Corporate Finance

TPM Corporate Finance heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het begeleiden bij aan- en verkoop en fusies van bedrijven en Accountants-, Administratie- en Belastingadvieskantoren in Nederland en België.

Accountax Bedrijfsadviseurs

Accountax Bedrijfsadviseurs zijn thuis in de begeleiding (aankoop en verkoop) van MKB-bedrijven. Onze specialisten zijn ervaren in het waarderen van bedrijven alsmede de juridische en fiscale aspecten mee te nemen. Het allerbelangrijkste aandachtspunt bij koop/verkoop is echter de mens achter de cijfers. Dat bepaalt een succesvolle koop/verkoop. Neem vrijblijvend met ons contact op! Thuis in overnames. Sterk in Zuid Nederland!

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

De notaris kan u adviseren u over alle aspecten rond uw onderneming of organisatie, zoals het starten van een bedrijf of flex-bv, bedrijfsovername, kiezen van een geschikte rechtsvorm of wijzigingen in het bedrijf.

De Opstartfabriek

Gezonde ondernemingen behouden voor de stad en streek, door ervaren werknemers met een ondernemershart gericht te coachen naar overnames. Zo kunnen we continuïteit van arbeid waarborgen: lokaal ondernemerschap verder ontwikkelen, nieuwe arbeidsplaatsen creëren en bestaande werkgelegenheid behouden.

Centrum voor Bedrijfsopvolging

Wij kennen maar één belang en dat is uw belang. Na een grondige kennismaking en een offerte gaan we met u aan het werk. Dat start altijd met een diepgaand vooronderzoek, waarin we alles van u, uw familie, uw bedrijf aan de weet komen.

BusinessPartners B.V.

Uw bedrijf NoCureNoPay verkopen BusinessPartners: uw bedrijfsovernameadviseur. Ook internationaal. 15 jaar dealmaking.

Schets Advocatuur

Schets Advocatuur staat voor gespecialiseerde juridische hulp. 100% cliëntgericht. Het vraagstuk van de cliënt oplossen. Meedenken. Kennis aanvullen waar die ontbreekt. Toegevoegde waarde leveren. 100% inzet. Gegarandeerd. Advocatuur PLUS dus.

Overname Opvolging Regisseur

Een bedrijfsovername is een ingrijpende gebeurtenis. Van welke kant je het ook bekijkt. Beide partijen hebben behoefte aan zinvolle tips en goede adviezen. Overname & Opvolging Regisseur helpt in dit proces.

Finc Corporate Finance B.V.

Wat uw situatie ook is, we hebben altijd oog voor de mens achter de transactie. Wij begeleiden werknemers bij participatie, familiebedrijven en ondernemers bij de verkoop van hun bedrijf of juist bij uitbreiden.

Dutch Dream B.V.

Sinds 1991 adviseren en begeleiden wij ondernemers en managers bij de koop, verkoop of groei van de eigen onderneming. Bij ons staat uw droom centraal.

Olde Hartman Advies B.V.

Landelijk opererend overname- en organisatieadviesbureau in specifiek de bouwnijverheid, zoals bouw-, installatie-, GWW/infrabedrijven en specialistische bedrijven, zoals schilders- en gevelbouwbedrijven.

Register Adviseur Bedrijfsopvolging Chris Alberts

Wilt u een goede inschatting kunnen maken van het te kopen of te verkopen bedrijf? Chris Alberts kent de ins en outs en houdt rekening met zowel uw zakelijke als persoonlijke belangen.

Sophista fusies & overnames

Sophista is een onafhankelijke organisatie en ervaren speler op het gebied van corporate finance en alle hieruit voortvloeiende vraagstukken. Sinds de oprichting in 2000 is Sophista uitgegroeid tot een dynamische, landelijk opererende corporate finance-organisatie.


Overige partners

Partner Plaats Telefoon
Claassen, Moolenbeek & Partners Den Haag 070 - 514 64 42
Makelaarinhoreca.nl B.V. Gorinchem 0183 - 61 51 83
Adfinco Corporate Finance & Advies Bennekom 0318 - 414 200
Marktlink Fusies en Overnames B.V. Deventer 0570 - 60 70 00
B2Bedrijfsovername.nl Utrecht 06 - 144 38 222
Claassen, Moolenbeek & Partners 's Hertogenbosch 073 - 613 22 28
Joanknecht Eindhoven 040 844 7000
Bedrijventekoop.be Zoersel 0032 - 470041785
mth accountants & adviseurs b.v. Putten 0341 - 35 70 44
Rescoped Doetinchem 06 - 408 343 54
JWG Business Consultancy B.V. Doetinchem 0314 - 363 358
Croww B.V. Scherpenzeel 06 - 33 564 666
Claassen, Moolenbeek & Partners Varsseveld 074 - 750 14 85
Matchmakers Business Consultants Rosmalen 073 - 521 86 43
Nunes Consulting Group Elst 0481 - 45 43 14
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 763 04 80
Claassen, Moolenbeek & Partners Zutphen 0575 - 54 45 52
Indus Overname & Participatie B.V. Breda 076 - 515 43 34
Schuiteman Corporate Finance Voorthuizen 0342 47 34 44
TPM Corporate Finance Volkel 085 - 202 06 66
TMCF Nijmegen 088 - 277 18 66
Marrom B.V. Hilversum 06 - 53 46 12 60
Bootsma Retail | Beheer BV Hilversum 06 - 811 463 16
Wellness Solutions Arnhem 026 - 446 36 55
Kasku Corporate Finance bv Sittard 046 - 206 00 00
Management Partners Int. Zeewolde 0365234900
Robbins & Chivers Intermediairs B.V. Elst 06 - 289 742 18
Prisma Advies Groep | Bedrijfsovernames Alkmaar 072 - 564 84 16
Sophista fusies & overnames Alkmaar 072 - 540 80 10
Firmenzukaufen.de Gollhofen +49 9339-991368
deOverdrachtAdviseur Schagen 0229 - 28 27 00
Bruls Beheer B.V. Neer 06 - 416 268 23
Maatwerk Corporate Finance Amsterdam 020 - 521 94 94
Adcorporate Noord-Nederland Assen 088 - 050 22 00
Grant Thornton Amsterdam 088 - 676 97 22
Claassen, Moolenbeek & Partners Lelystad 032 02 867 68
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 763 04 71
Conatum Tassos Bedrijfsadvies B.V. Maastricht 046 - 4398038
Claassen, Moolenbeek & Partners Venray 0478 - 76 90 06
Claassen, Moolenbeek & Partners Rotterdam 010 - 276 01 50
Grindelwald Consultancy B.V. Amstelveen 06 - 48331430
ApCon Business Support Rosmalen 06 - 55 19 42 42
Claassen, Moolenbeek & Partners Winterswijk 0543 - 53 62 26
Greendelta Corporate Investments Sittard 06 - 14 98 16 64
Arbor Quercus Berg en Terblijt 06-10447000
Bender Brandwijk & Partners B.V. Rotterdam 010 - 313 05 70
IJdok Advies B.V. IJsselstein 06 - 53 99 66 35
Kasku Corporate Finance B.V. Sittard 046 - 206 00 00
Genium Group Wijchen 024 - 378 15 36
INretail Zeist 088 - 973 06 00
Register Adviseur Bedrijfsopvolging Chris Alberts Koog aan de Zaan 075 - 640 65 95
Maes en Partners Veldhoven 088 - 027 82 00
Groenewegen & Lukaart Goes 0113 - 85 34 00
Waardemakers Advies B.V. Almere 085 - 210 03 90
Mind Hunter Capital Search BV Langenaar 06 - 242 476 70
Havendijk Overname | Financiering | Strategie Gorinchem 0183 - 63 00 05
HLB-Matchers B.V. Waalwijk 0416 - 41 00 00
Nash Consulting B.V. Maastricht 06 - 21840455
Do Business Development bv Nieuwerkerk aan den IJssel 010 - 447 15 83
Company Brokers B.V. Specialisten Bedrijfsovernames. Geldermalsen 0345 - 58 70 30
BDO Corporate Finance Utrecht 030 - 284 98 00
Take5 Halsteren 06 - 53 36 90 92
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 763 04 71
Molenkamp Bedrijfsadvies Eindhoven 040 - 2960095
Business Partners B.V. Maastricht 043 - 325 90 44
Flynth Adviseurs en Accountants Arnhem 088 - 23 67 777
Peek Von Schükkmann Bergen 06 - 532 95 682
BBO&F Breda 076 5320551
BC Finance BV Huizen 035 - 624 89 59
Key Corporate Finance B.V. Tilburg 013 - 2340 020
Vander-Klok Ede 06 - 22 40 99 97
Jonker Advies Corporate Finance Eindhoven 040 - 267 71 10
TEKZ Belastingadviseurs B.V. Purmerend 0299 - 471 893
Claassen, Moolenbeek & Partners Arnhem 026 - 303 19 00
Den Otter Makelaardij Recreatiebedrijven Heesch 0412 - 47 42 82
De Nationale Franchise Gids Apeldoorn 055 - 820 02 26
Lynx Bedrijvenmakelaars Nijmegen 06 - 533 811 72
Bedrijfsoverdracht Limburg B.V. Gulpen 043 - 450 22 05
Centrum voor Bedrijfsopvolging Maartensdijk - De Bilt 030 - 274 06 47
De Overname Adviseur Midden en Oost Brabant B.V. Sint-Oedenrode 0413 - 48 30 84
ABAB Corporate Finance B.V. Boxmeer 040 - 294 26 66
Introman Corporate Finance B.V. Utrecht 088 - 030 80 80
Posthoorn Exploitaties Dordrecht 06 - 419 877 08
AW Horeca Makelaars Mastenbroek 088 - 460 06 40
DGMC Hoevelaken 033 - 258 05 04
J3 Management Hilversum 06 - 23 89 19 01
Van Ree Accountants Doorn 0343 - 415940
Bizalia Barcelona 0034 - 934 - 196439
Jasabo bedrijfsovername & advies Apeldoorn 06 34 49 09 26
Tiger Corporate Finance & Strategy Amsterdam 06 22 72 31 80
Claassen, Moolenbeek & Partners Waalwijk 0543 - 53 62 26
Stuyt & Partners Naaldwijk 0174 - 62 03 38
Cratos Advies B.V. Panningen 06 - 345 581 47
Claassen, Moolenbeek & Partners Hulst 0114 - 76 00 76
Overname Opvolging Regisseur Westwoud 06 - 542 916 80
Adcorporate Oost-Brabant Boekel 0492 - 370080
Finc Corporate Finance B.V. Waalwijk 0416 - 67 51 50
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 212 11 20
WM Advies Zoetermeer 06 - 23 66 46 14
Vorst Consult Bedrijfsovernames B.V. Ulestraten 043 - 365 47 77
Byfusion Corporate Finance Hoofddorp 023 - 205 02 00