Specialisten in jouw regio

Stichting voor het familiebedrijf

Wij adviseren en begeleiden overdragers, opvolgers en overnemers van familiebedrijven. Een zakelijke insteek en een goed oog voor menselijke verhoudingen is ons vertrekpunt. Daarnaast bieden wij diverse opleidingen voor adviseurs die betrokken zijn bij familiebedrijven.

Meer info >>>

Centrum voor Bedrijfsopvolging

Wij kennen maar één belang en dat is uw belang. Na een grondige kennismaking en een offerte gaan we met u aan het werk. Dat start altijd met een diepgaand vooronderzoek, waarin we alles van u, uw familie, uw bedrijf aan de weet komen.

Meer info >>>

MaeS en Partners

‘De best passende oplossing op het juiste moment’ is onze leidraad. Jaarlijks zijn wij betrokken bij circa 25 transacties en in ons ruim 25-jarig bestaan heeft MaeS en Partners meer dan 300 overnames begeleid.

Meer info >>>

INretail

INretail is de grootste brancheorganisatie in retail non-food. We lobbyen om ondernemen makkelijker te maken. Onze retailprofessionals ondersteunen en adviseren je over cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen.

Meer info >>>

Overname-experts

Heeft uw klant een vraag over bedrijfsovername? Wilt u zelf een bedrijf kopen of verkopen? Wilt u de waarde van een onderneming bepalen? Of heeft u een andere vraag op gebied van bedrijfsoverdracht? Overname-Experts is een groep overnamespecialisten die uw traject van begin tot eind begeleiden.

Meer info >>>

Fusiq B.V.

Door te kiezen voor Fusiq werkt u nauw samen met ervaren, kundige en gedreven professionals die u adviseren en begeleiden naar een succesvolle bedrijfsoverdracht. Uw ambities, doelen en belangen staan voorop.

Meer info >>>

HKB

HKB is een bedrijfskundig-, overnameadvies & waarderingskantoor voor MKB ondernemers. Wij bieden praktische en deskundige begeleiding aan ondernemers. Op een gestructureerde en toegankelijke manier helpen wij ondernemers met het verhogen van de waarde en later het verkopen van hun bedrijf.

Meer info >>>

Dealmkrs

U denkt er over na om uw bedrijf over te dragen aan de volgende generatie. Wat moet er worden geregeld en hoe legt u dit vast? Dealmkrs kan u helpen met het uitstippelen van de route richting een zorgeloze overdracht.

Meer info >>>

Crossminds B.V.

Crossminds is specialist in strategievorming, implementatie en fusie & overnames. Vanuit onze kantoren in Rotterdam, Goes en Breda geven wij richting en helpen wij bij strategische keuzes.

Meer info >>>

Instituut voor Zakelijke Mediation

Zakelijke mediation is niet voor iedereen. Je moet de confrontatie aangaan. En je moet de wens hebben om dit conflict op te lossen. Zodra jullie aan tafel komen, nemen wij het over.

Meer info >>>

TPM Corporate Finance

TPM Corporate Finance heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het begeleiden bij aan- en verkoop en fusies van bedrijven en Accountants-, Administratie- en Belastingadvieskantoren in Nederland en België.

Meer info >>>

Diligence

Diligence begeleidt als MKB-specialist op discrete en onafhankelijke wijze bedrijfsovernames en fusies, waarvoor het gehele traject van (ver)koopbeslissing tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Het bedrijf is sinds 1998 actief en heeft meer dan 450 transacties gerealiseerd in een groot aantal branches. De 10 senior overnameadviseurs opereren verspreid over het land, zijn allen zelf ondernemer en beschikken over een groot netwerk in binnen- en buitenland.

Meer info >>>

Marktlink

Sinds 1996 adviseert Marktlink ondernemers bij de verkoop of koop van bedrijven in het hogere mkb-segment. Ondernemerschap is de kern in alles wat Marktlink doet. Met 150 deals in 2022 zijn wij uitgegroeid tot één van de grootsten in ons segment.

Meer info >>>

TMCF

Op zoek naar een nieuwe uitdaging voor uzelf en uw onderneming? Ga met een ondernemer in zee.

Meer info >>>

Specter

Specter helpt bij het vastleggen van afspraken die gemaakt worden in een overnameproces door middel van online te genereren documentatie. Met de interactieve vragenlijsten in begrijpelijke taal maakt iedere gebruiker zelf gemakkelijk en snel de benodigde juridische documenten voor overname van zowel aandelen als activa/passiva

Meer info >>>

Company Brokers Specialisten Bedrijfsovernames

Company Brokers is specialist in bedrijfsovernames. Wij hebben grote ervaring in bemiddeling bij verkoop, aankoop en participatie van en in bedrijven.

Meer info >>>

Flynth

Wij helpen en begeleiden u bij het verkopen of kopen van een bedrijf. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met waarderingen, financieringen en corporate recovery.

Meer info >>>

Adcorporate Noord-Nederland

Adcorporate is een bedrijf van mensen, met mensen en door mensen. Met ervaren overnameadviseurs, die betrokken en deskundig zijn.

Meer info >>>

Olde Hartman Advies B.V.

Landelijk opererend overname- en organisatieadviesbureau in specifiek de bouwnijverheid, zoals bouw-, installatie-, GWW/infrabedrijven en specialistische bedrijven, zoals schilders- en gevelbouwbedrijven.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners – Regio Zuid Holland

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners

Overweegt u de aan- of verkoop van een bedrijf? De beste begeleiding is dan gewenst. Een adviseur die niet alleen uit is op de deal, maar het beste advies wil geven. Soms is dat ook: (nog) niet verkopen.

Meer info >>>

Accountax Bedrijfsadviseurs

Accountax Bedrijfsadviseurs zijn thuis in de begeleiding (aankoop en verkoop) van MKB-bedrijven. Onze specialisten zijn ervaren in het waarderen van bedrijven alsmede de juridische en fiscale aspecten mee te nemen. Het allerbelangrijkste aandachtspunt bij koop/verkoop is echter de mens achter de cijfers. Dat bepaalt een succesvolle koop/verkoop. Neem vrijblijvend met ons contact op! Thuis in overnames. Sterk in Zuid Nederland!

Meer info >>>

deOverdrachtAdviseur

DeOverdrachtAdviseur is specialist in bedrijfsovernames, -waardering, -financiering, -opvolging, fusies en alle daaraan gerelateerde werkzaamheden. Onze uitgebreide kennis en praktische ‘no-nonsense’ werkmethodes stellen ons in staat uw belangen optimaal te behartigen.

Meer info >>>

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

De notaris kan u adviseren u over alle aspecten rond uw onderneming of organisatie, zoals het starten van een bedrijf of flex-bv, bedrijfsovername, kiezen van een geschikte rechtsvorm of wijzigingen in het bedrijf.

Meer info >>>

Groenewegen & Lukaart

Groenewegen & Lukaart biedt ondersteuning en persoonlijk advies op het gebied van het (ver)kopen, waarderen en financieren van bedrijven. Dit is wat we doen en waar we goed in zijn. Vanuit onze drie vestigingen in Zuidwest-Nederland begeleiden we ondernemers in binnen- en buitenland.

Meer info >>>

Adcorporate

Adcorporate biedt betrokken en deskundige begeleiding bij de aan- en verkoop van bedrijven. Onze aanpak is transparant en duidelijk. Samen met u werken we aan een geslaagde transactie.

Meer info >>>

Finc Corporate Finance B.V.

Wat uw situatie ook is, we hebben altijd oog voor de mens achter de transactie. Wij begeleiden werknemers bij participatie, familiebedrijven en ondernemers bij de verkoop van hun bedrijf of juist bij uitbreiden.

Meer info >>>

OvernameAdvies B.V.

Via OvernameAdvies.nl verkoop jij zelf jouw bedrijf en waar nodig schakel je overnameadviseurs in voor de stappen waar je zelf niet uitkomt. Op deze wijze is het mogelijk om efficiënt en dus goedkoop de verkoop van jouw bedrijf te realiseren.

Meer info >>>

MKB Advies Partners

MKB Advies Partners bestaat uit enthousiaste, gedreven adviseurs die samen méér dan 200 jaar advieservaring hebben op het gebied van het begeleiden van bedrijfsovernames, uitvoeren van waardebepalingen, het realiseren van financieringen, antwoorden op continuïteitsvragen en begeleiding bij strategische beslissingen.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners - Arnhem

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

Meer info >>>

Credion

Op zoek naar financiering? Credion begeleidt sinds 2001 ondernemers is hun zoektocht naar passende financiering. Het netwerk maakt ons sterk; we werken samen met meer dan 130 geldverstrekkers en hebben zo toegang tot nationaal en internationaal kapitaal.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners - Venray

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

Meer info >>>

Auréus Group B.V.

Vertrouwd, verantwoord en vooruitstrevend. Dat is hoe wij ons onderscheiden in vermogen.

Meer info >>>

Dutch Dream B.V.

Sinds 1991 adviseren en begeleiden wij ondernemers en managers bij de koop, verkoop of groei van de eigen onderneming. Bij ons staat uw droom centraal.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners - Zuidwest Nederland

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

Meer info >>>

Overname & Opvolging Regisseur

Een bedrijfsovername is een ingrijpende gebeurtenis. Van welke kant je het ook bekijkt. Beide partijen hebben behoefte aan zinvolle tips en goede adviezen. Overname & Opvolging Regisseur helpt in dit proces.

Meer info >>>

BusinessPartners B.V.

Uw bedrijf NoCureNoPay verkopen BusinessPartners: uw bedrijfsovernameadviseur. Ook internationaal. 20 jaar dealmaking.

Meer info >>>

MB Adviesgroep

Sinds 1999 zijn wij van MB Adviesgroep actief als adviseur voor ondernemers. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de aan- en verkoopbegeleiding van horeca- en recreatieondernemingen inclusief de financiering van de deal. Daarnaast hebben wij binnen ons team ook fiscaal juristen werkzaam en daarmee bent u ook voor dealoptimalisatie bij ons aan het juiste adres.

Meer info >>>

N4MB3RS B.V.

Wij zijn een onafhankelijk duurzaam corporate finance kantoor voor het MKB met ruim 20 jaar ervaring. Wij ondersteunen bij het volgen van een duurzame strategie, financiering, verkoop, aankoop, waardering of fusie van je onderneming.

Meer info >>>

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Vragen over het runnen van uw onderneming? Stel ze aan een accountant. Want een accountant helpt u verder, in elke fase van uw ondernemerschap.

Meer info >>>

LNP Corporate Finance

LNP Corporate Finance richt zich op advies en management van cross border fusies & overnames binnen de technology sector. Wij werken samen zowel met succesvolle middelgrote en kleine bedrijven als met internationale bedrijven en investeerders in de sector.

Meer info >>>

In2thecrowd B.V.

Ondernemers helpen bij het realiseren van hun zakelijke doelstellingen is onze specialiteit. Wij zijn er voor MKB-ondernemers die willen. Ondernemers die een duidelijk doel voor ogen hebben en daar voor willen gaan.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners Utrecht

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

Meer info >>>

Match Plan Fusies en Overnames

Match Plan is een onafhankelijke overnameadviseur en begeleidt ondernemers bij de koop of verkoop van hun bedrijf. Wij nemen dit volledige traject uit handen en hebben voor ieder onderdeel een eigen specialist in huis.

Meer info >>>


Overige partners

Partner Plaats Telefoon
Take5 Halsteren +31 6 53 36 90 92
Centrum voor Bedrijfsopvolging Bussum +31 30 27 40 647
Your own Venture B.V. Soest +31 85 06 06 070
Next Steps Fusies & Overnames Amsterdam +31 6 53 62 22 11
Kreston Van Herwijnen Tiel +31 34 46 21 222
Overname Support Hoogeveen +31 6 49 75 56 90
Claassen, Moolenbeek & Partners - 's Gravenhage Den Haag +31 88 26 36 762
Extendum B.V. Eemnes +31 88 55 12 300
Flynth Deal Advies Amersfoort +31 88 23 68 400
ETL Dales Doetinchem +31 314 36 98 20
Fusiq B.V. Rotterdam +31 85 842 77 00
Dealmkrs Breskens +31 6 54 64 58 49
HKB Veldhoven +31 40 40 21 112
Adagium Corporate Finance B.V. Veghel +31 413 22 50 10
Feab Culemborg +31 6 39 78 99 05
Groenewegen & Lukaart Goes +31 11 38 53 400
Newtone advies en accountancy Waalwijk +31 88 774 76 33
Joanknecht Eindhoven +31 40 84 47 000
Overname-experts Haarlem +31 85 04 41 000
Sterk Zakelijk Advies Nieuwland +31 18 37 45 618
Catapult Corporate Finance B.V. Deventer +31 570 57 22 50
Indus Overname & Participatie B.V. Breda +31 76 51 54 334
Waardemakers Advies B.V. Almere +31 85 21 00 390
Makelaarinhoreca.nl B.V. Gorinchem +31 18 36 15 183
Finactor BVBA Lokeren +32 4 97 26 99 37
Claassen, Moolenbeek en Partners Alphen aan den Rijn +31 6 54 38 52 17
Uw Horecamakelaar B.V. Maastricht +31 85 20 06 245
UNO Bedrijfsadviseurs Zuidlaren +31 88 506 10 00
Claassen, Moolenbeek & Partners Groningen +31 50 75 02 000
MKB Advies Partners Amstelveen +31 85 06 04 700
OvernameAdvies B.V. Amstelveen +31 20 760 19 99
Hoornwijck Groep VOF Rijswijk +31 88 31 98 080
AW Horeca Makelaars Mastenbroek +31 88 46 00 640
Claassen, Moolenbeek & Partners 's Hertogenbosch +31 73 61 32 228
BusinessPartners B.V. Maastricht +31 88 32 59 000
Kasku Corporate Finance bv Sittard +31 46 20 60 000
Cratos Advies B.V. Panningen +31 6 34 55 81 47
JWG Business Consultancy B.V. Doetinchem +31 31 43 63 358
Siljan MKB B.V. Luinjeberd +31 6 11 97 38 36
Greendelta Corporate Investments Sittard +31 6 14 98 16 64
Wellness Solutions Arnhem +31 26 44 63 655
KroeseWevers Corporate Finance B.V. Enschede +31 (0)53 - 85 04 900
Bedrijfsoverdracht Limburg B.V. Gulpen +31 43 45 02 205
Jonker Advies Corporate Finance Eindhoven +31 40 26 77 110
Navis Investments B.V. 's-Gravenhage +31 70 33 51 919
Tiger Corporate Finance & Strategy Amsterdam +31 6 22 72 31 80
Claassen, Moolenbeek & Partners Sint-Michielsgestel Sint-Michielsgestel +31 6 40 73 41 45
Triple A Four B Bergen op Zoom +31 6 53 36 90 92
Overname Opvolging Regisseur Westwoud +31 6 54 29 16 80
Vander-Klok Ede +31 6 22 40 99 97
Schets Advocatuur Berkel-Enschot +31 13 53 31 752
Vorst Consult Bedrijfsovernames B.V. Ulestraten +31 43 36 54 777
Croww B.V. Scherpenzeel +31 6 33 56 46 66
Maes en Partners Eindhoven +31 88 02 78 200
LNP Corporate Finance Eindhoven +31 6 55 86 54 92
deOverdrachtAdviseur Schagen +31 22 92 82 700
Bizalia Barcelona +34 93 41 96 439
Firmenzukaufen.de Gollhofen +49 93 39 99 13 68
BrightOrange B.V. Amsterdam +31 20 30 31 220
Grevenbroeck Corporate Finance Helmond +31 6 52 45 68 61
Euretco Hoevelaken +31 33 25 32 380
Dutch Dream B.V. Arnhem +31 88 35 51 400
Recratief Bedrijfsmakelaars B.V. Assen +31 59 24 62 844
Peek Von Schükkmann Bergen +31 6 53 29 56 82
ABAB Corporate Finance B.V. Tilburg +31 13 46 47 100
Finc Corporate Finance B.V. Waalwijk +31 41 66 75 150
In2thecrowd.nl Zwolle +31 32 02 86 768
Adfinco Corporate Finance & Advies Bennekom +31 31 84 14 200
Claassen, Moolenbeek & Partners Arnhem +31 26 30 31 900
Claassen, Moolenbeek & Partners Hulst +31 11 47 60 076
Havendijk Overname | Financiering | Strategie Gorinchem +31 18 36 30 005
Hillside Corporate Finance B.V. Houten +31 30 22 73 233
Mahler Investments B.V. Diemen +31 6 12 12 18 88
Instituut voor Zakelijke Mediation Zeist +31 85 06 01 217
Lynx Bedrijvenmakelaars Nijmegen +31 6 53 38 11 72
Claassen, Moolenbeek & Partners Zutphen +31 57 55 44 552
J3 Management Hilversum +31 6 23 89 19 01
De Overname Adviseur Midden en Oost Brabant B.V. Valkenswaard +31 6 53 24 31 92
Claassen, Moolenbeek & Partners Winterswijk +31 54 35 36 226
F&O Partners Dronten +31 6 41 24 00 42
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven +31 40 76 30 480
TPM Corporate Finance Volkel +31 85 20 20 666
Bedrijventekoop.be Zoersel +32 4 70 04 17 85
Robbins & Chivers Intermediairs B.V. Elst +31 6 28 97 42 18
INretail Zeist +31 88 97 30 600
MeerMKB B.V. Hoofddorp 0800 - 22 22 234
Claassen, Moolenbeek & Partners 's-Gravenhage +31 70 51 46 442
DGMC Amersfoort +31 33 25 80 504
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven +31 40 21 21 120
Nunes Consulting Group Elst +31 48 14 54 314
CFZ Corporate Finance Maastricht +31 6 53 53 89 19
Claassen, Moolenbeek & Partners Rotterdam +31 10 27 60 150
Byfusion Corporate Finance Hoofddorp +31 23 20 50 200
Nash Consulting B.V. Maastricht +31 6 21 84 04 55
Diligence Houten +31 88 05 50 350
Adcorporate Noord-Nederland Assen +31 88 05 02 200
MFS Duiven +31 6 51 93 56 23
Marrom B.V. Hilversum +31 6 53 46 12 60
Olde Hartman Advies B.V. Amersfoort +31 33 45 55 889
De Nieuwe Aandeelhouder Overdinkel +31 6 51 55 23 02
Conatum Tassos Bedrijfsadvies B.V. Maastricht +31 46 43 98 038
Bol Adviseurs Wijchen +31 88 12 11 393
TMCF Nijmegen +31 24 66 36 974
Genium Group Wijchen +31 24 37 81 536
Judoc Corporate Finance B.V. Etten-Leur +31 6 22 78 47 94
Claassen, Moolenbeek & Partners Varsseveld +31 74 75 01 485
numblees® Corporate Finance B.V. Wijchen +31 85 22 21 810
Prisma Advies Groep | Bedrijfsovernames Alkmaar +31 72 56 48 416
Den Otter Van Vliet Heesch +31 41 24 74 282
Factor Bedrijfsovername B.V. Utrecht +31 88 03 08 080
Crossminds B.V. Rotterdam +31 10 25 18 087
Adviesbureau 1963 Woudenberg +31 6 10 94 75 01
Claassen, Moolenbeek & Partners Venray +31 47 87 69 006
N4MB3RS B.V. Amersfoort +31 33 30 37 949
Flynth Adviseurs en Accountants Arnhem +31 88 23 67 777
IJdok Advies B.V. IJsselstein +31 6 53 99 66 35
MB Adviesgroep Amsterdam +31 29 94 05 756
Company Brokers B.V. Specialisten Bedrijfsovernames. Geldermalsen +31 34 55 87 030
Briljant Finance Assen +31 6 20 00 65 97
Connacct.nl Vught +31 6 22 23 29 08
CROP Corporate Finance Utrecht +31 88 42 63 208
Van Ree Accountants Doorn +31 34 34 15 940
Marktlink Fusies en Overnames B.V. Deventer +31 57 06 07 000
Molenkamp Bedrijfsadvies Eindhoven +31 40 29 60 095
Vigor & Trust Corporate Finance Veghel +31 6 53 94 46 83
Adcorporate Boekel +31 49 23 70 080
Accountax Bedrijfsadviseurs Reuver +31 77 47 62 500
De Nationale Franchise Gids Apeldoorn +31 55 82 00 226