Menu

Specialisten in jouw regio

Diligence

Diligence begeleidt als MKB-specialist op discrete en onafhankelijke wijze bedrijfsovernames en fusies, waarvoor het gehele traject van (ver)koopbeslissing tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Het bedrijf is sinds 1998 actief en heeft meer dan 450 transacties gerealiseerd in een groot aantal branches. De 10 senior overnameadviseurs opereren verspreid over het land, zijn allen zelf ondernemer en beschikken over een groot netwerk in binnen- en buitenland.

Meer info >>>

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

De notaris kan u adviseren u over alle aspecten rond uw onderneming of organisatie, zoals het starten van een bedrijf of flex-bv, bedrijfsovername, kiezen van een geschikte rechtsvorm of wijzigingen in het bedrijf.

Meer info >>>

Dutch Dream B.V.

Sinds 1991 adviseren en begeleiden wij ondernemers en managers bij de koop, verkoop of groei van de eigen onderneming. Bij ons staat uw droom centraal.

Meer info >>>

Schets Advocatuur

Schets Advocatuur staat voor gespecialiseerde juridische hulp. 100% cliëntgericht. Het vraagstuk van de cliënt oplossen. Meedenken. Kennis aanvullen waar die ontbreekt. Toegevoegde waarde leveren. 100% inzet. Gegarandeerd. Advocatuur PLUS dus.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners - Arnhem

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

Meer info >>>

Finc Corporate Finance B.V.

Wat uw situatie ook is, we hebben altijd oog voor de mens achter de transactie. Wij begeleiden werknemers bij participatie, familiebedrijven en ondernemers bij de verkoop van hun bedrijf of juist bij uitbreiden.

Meer info >>>

BBO&F

Peter Schuitmaker van BBO&F in Breda is specialist voor bedrijfsoverdracht. Hij is register adviseur bedrijfsopvolging en gecertificeerd lid van de beroepsorganisaties BOBB, specialisten voor bedrijfsoverdracht.

Meer info >>>

Jasabo bedrijfsovername & advies

Jasabo bedrijfsovername & advies is het adviesbureau in Apeldoorn en omgeving waar u terecht kunt voor de aan en verkoop van uw onderneming, Vanuit een integrale financiële aanpak zijn wij in staat U adequaat en resultaatgericht te begeleiden bij wellicht de belangrijkste financiële transactie van uw leven.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners - Lelystad

Claassen,Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en bancair adviesbureau voor een brede groep van ondernemingen

Meer info >>>

INretail

INretail is de grootste brancheorganisatie in retail non-food. We lobbyen om ondernemen makkelijker te maken. Onze retailprofessionals ondersteunen en adviseren je over cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen.

Meer info >>>

Adcorporate Noord-Nederland

Adcorporate is een bedrijf van mensen, met mensen en door mensen. Met ervaren overnameadviseurs, die betrokken en deskundig zijn.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners - 's Gravenhage

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

Meer info >>>

Maes en Partners

Heeft u een accountantskantoor, administratiekantoor, belastingadvieskantoor of salarisverwerkingskantoor? Meerdere misschien? Wilt u verkopen, fuseren, de opvolging regelen of een of meerdere kantoren overnemen? Vertrouw dan op het specialisme van MaeS en Partners. Wij bemiddelen en begeleiden al vele jaren met succes bij aankoop, verkoop en fusie.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners - Eindhoven

Overweegt u de aan- of verkoop van een bedrijf? De beste begeleiding is dan gewenst. Een adviseur die niet alleen uit is op de deal, maar het beste advies wil geven. Soms is dat ook: (nog) niet verkopen.

Meer info >>>

Kredietunie Brabant

Alternatieve financiering: Voor ondernemers door ondernemers! Community Funding voor ondernemers met plannen.

Meer info >>>

LNP Corporate Finance

LNP Corporate Finance richt zich op advies en management van cross border fusies & overnames binnen de technology sector. Wij werken samen zowel met succesvolle middelgrote en kleine bedrijven als met internationale bedrijven en investeerders in de sector.

Meer info >>>

BusinessPartners B.V.

Uw bedrijf NoCureNoPay verkopen BusinessPartners: uw bedrijfsovernameadviseur. Ook internationaal. 15 jaar dealmaking.

Meer info >>>

Flynth Deal Advies

Wilt u een bedrijf kopen of verkopen of een analyse van de strategische opties om uw onderneming te laten groeien? Overweegt u een nieuwe investering of financiering? Wij hebben dé adviseurs die pal naast u staan en u helpen bij elke stap.

Meer info >>>

Euretco

Euretco is de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland. Wij werken met zo’n 1.500 ondernemers en franchisenemers. Deze ondernemers runnen samen bijna 2.400 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf, media en speelgoed.

Meer info >>>

TPM Corporate Finance

TPM Corporate Finance heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het begeleiden bij aan- en verkoop en fusies van bedrijven en Accountants-, Administratie- en Belastingadvieskantoren in Nederland en België.

Meer info >>>

Company Brokers Specialisten Bedrijfsovernames

Company Brokers is specialist in bedrijfsovernames. Wij hebben grote ervaring in bemiddeling bij verkoop, aankoop en participatie van en in bedrijven.

Meer info >>>

Specter

Specter helpt bij het vastleggen van afspraken die gemaakt worden in een overnameproces door middel van online te genereren documentatie. Met de interactieve vragenlijsten in begrijpelijke taal maakt iedere gebruiker zelf gemakkelijk en snel de benodigde juridische documenten voor overname van zowel aandelen als activa/passiva

Meer info >>>

deOverdrachtAdviseur

De OverdrachtAdviseur weet de weg! Bij opvolging, bedrijfsoverdracht, samenwerkingsvormen, afstoten bedrijfsonderdelen, MBI/MBO. In overleg werken we samen met alle disciplines die úw belang het beste dienen.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners - Groningen

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

Meer info >>>

HKB

HKB is een bedrijfsadvies- & bedrijfswaarderingskantoor dat gespecialiseerd is in het leveren van bedrijfsadvies aan bedrijven binnen het MKB. Wij bieden praktische en bedrijfskundige begeleiding aan ondernemers, waarmee wij ondernemers helpen met het verhogen van de waarde van het bedrijf en het verkopen van hun bedrijf.

Meer info >>>

Overname-experts

Heeft uw klant een vraag over bedrijfsovername? Wilt u zelf een bedrijf kopen of verkopen? Wilt u de waarde van een onderneming bepalen? Of heeft u een andere vraag op gebied van bedrijfsoverdracht? Overname-Experts is een groep overnamespecialisten die uw traject van begin tot eind begeleiden.

Meer info >>>

Overname Opvolging Regisseur

Een bedrijfsovername is een ingrijpende gebeurtenis. Van welke kant je het ook bekijkt. Beide partijen hebben behoefte aan zinvolle tips en goede adviezen. Overname & Opvolging Regisseur helpt in dit proces.

Meer info >>>

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Vragen over het runnen van uw onderneming? Stel ze aan een accountant. Want een accountant helpt u verder, in elke fase van uw ondernemerschap.

Meer info >>>

Groenewegen & Lukaart

Groenewegen & Lukaart is een toonaangevend en onafhankelijk advieskantoor op het gebied van transactieondersteuning, bij o.a. bedrijfsovernames in Zuidwest Nederland.

Meer info >>>

Marktlink Fusies en Overnames B.V.

Marktlink Fusies & Overnames is sinds 1996 met 45 medewerkers een van de grootste onafhankelijke overnamespecialisten voor MKB ondernemers in Nederland.

Meer info >>>

Sophista fusies & overnames

Sophista is een onafhankelijke organisatie en ervaren speler op het gebied van corporate finance en alle hieruit voortvloeiende vraagstukken. Sinds de oprichting in 2000 is Sophista uitgegroeid tot een dynamische, landelijk opererende corporate finance-organisatie.

Meer info >>>

Schuiteman Corporate Finance

Schuiteman Corporate Finance is een dienstverlener in de markt van bedrijfsoverdrachten en daarin gespecialiseerd in advisering, waardering en het familiebedrijf. De werkwijze is persoonlijk en geeft klanten grip, overzicht en controle.

Meer info >>>

MBMP Bedrijfswaardebepalingen

Wilt u uw bedrijf verkopen of wilt u een bedrijf kopen? Laat de bedrijfswaardebepaling door MBMP verzorgen voor uw BV, VOF of Eenmanszaak. Ook indien een second opinion voor de bedrijfswaardebepaling nodig is, bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer info >>>

Accountax Bedrijfsadviseurs

Accountax Bedrijfsadviseurs zijn thuis in de begeleiding (aankoop en verkoop) van MKB-bedrijven. Onze specialisten zijn ervaren in het waarderen van bedrijven alsmede de juridische en fiscale aspecten mee te nemen. Het allerbelangrijkste aandachtspunt bij koop/verkoop is echter de mens achter de cijfers. Dat bepaalt een succesvolle koop/verkoop. Neem vrijblijvend met ons contact op! Thuis in overnames. Sterk in Zuid Nederland!

Meer info >>>

Olde Hartman Advies B.V.

Landelijk opererend overname- en organisatieadviesbureau in specifiek de bouwnijverheid, zoals bouw-, installatie-, GWW/infrabedrijven en specialistische bedrijven, zoals schilders- en gevelbouwbedrijven.

Meer info >>>

Nederlandse vereniging van banken

Op zoek naar een bank in uw regio? Op de Nederlandse Vereniging van Banken ziet u een overzicht van banken in Nederland. Ook voor veelgestelde vragen kunt u op deze website terecht.

Meer info >>>

Centrum voor Bedrijfsopvolging

Wij kennen maar één belang en dat is uw belang. Na een grondige kennismaking en een offerte gaan we met u aan het werk. Dat start altijd met een diepgaand vooronderzoek, waarin we alles van u, uw familie, uw bedrijf aan de weet komen.

Meer info >>>

Adcorporate

Adcorporate biedt betrokken en deskundige begeleiding bij de aan- en verkoop van bedrijven. Onze aanpak is transparant en duidelijk. Samen met u werken we aan een geslaagde transactie.

Meer info >>>

Hamilton Advies B.V.

Hamilton Advies BV beschikt over een team van topmanagers, juristen, accountants en specialisten in onroerend goed dat op elk gewenst moment met raad en daadkracht aan uw zijde staat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een afspraak.

Meer info >>>

Damsté advocaten | notarissen

Wij werken we met een ruim honderd specialisten aan de meest uiteenlopende vragen van onze cliënten. Wij denken vanuit verschillende expertises met u mee en kijken samen met u vooruit. Dat betekent voor ons dat een oplossing niet alleen rekening houdt met uw belangen van vandaag, maar ook bijdraagt aan uw ambities van morgen.

Meer info >>>

MKB Advies Partners

MKB Advies Partners bestaat uit enthousiaste, gedreven adviseurs die samen méér dan 200 jaar advieservaring hebben op het gebied van het begeleiden van bedrijfsovernames, uitvoeren van waardebepalingen, het realiseren van financieringen, antwoorden op continuïteitsvragen en begeleiding bij strategische beslissingen.

Meer info >>>

Kasku Corporate Finance B.V.

Kasku is regiopartner van Adcorporate voor Limburg en al decennia lang actief in bedrijfsontwikkeling en de aan- en verkoop van ondernemingen.

Meer info >>>

Bender Brandwijk & Partners B.V.

Zoekt u een partij, die net zo ondernemend is als uzelf, dan is BenderBrandwijk de juiste overnameadviseur voor u.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners - Venray

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners - Hulst

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

Meer info >>>


Overige partners

Partner Plaats Telefoon
Greendelta Corporate Investments Sittard +31 6 14 98 16 64
Schuiteman Corporate Finance Voorthuizen +31 34 24 73 444
IJdok Advies B.V. IJsselstein +31 6 53 99 66 35
Nunes Consulting Group Elst +31 48 14 54 314
Cratos Advies B.V. Panningen +31 6 34 55 81 47
MAÄT Corporate Change Nieuw Lekkerland +31 6 55 15 14 02
Havendijk Overname | Financiering | Strategie Gorinchem +31 18 36 30 005
Robbins & Chivers Intermediairs B.V. Elst +31 6 28 97 42 18
ApCon Business Support Rosmalen +31 6 55 19 42 42
Finactor BVBA Lokeren +32 4 97 26 99 37
DGMC Hoevelaken +31 33 25 80 504
Grant Thornton Amsterdam +31 88 67 69 722
J3 Management Hilversum +31 6 23 89 19 01
MKB Advies Partners Amstelveen +31 85 06 04 700
Bender Brandwijk & Partners B.V. Rotterdam +31 10 31 30 571 / +31 6 53 47 00 00
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven +31 40 76 30 480
VB Company B.V. Burgum +31 6 55 86 83 46
Matchmakers Business Consultants Rosmalen +31 73 52 18 643
Den Otter Van Vliet Heesch +31 41 24 74 282
Waardemakers Advies B.V. Almere +31 85 21 00 390
Overname-experts Haarlem +31 85 04 41 000
Firmenzukaufen.de Gollhofen +49 93 39 99 13 68
Groenewegen & Lukaart Goes +31 11 38 53 400
Flynth Adviseurs en Accountants Arnhem +31 88 23 67 777
ABAB Corporate Finance B.V. Boxmeer +31 40 29 42 666
BDO Corporate Finance Utrecht +31 30 28 49 800
De Nieuwe Aandeelhouder Overdinkel +31 6 51 55 23 02
Schets Advocatuur Berkel-Enschot +31 13 53 31 752
Company Brokers B.V. Specialisten Bedrijfsovernames. Geldermalsen +31 34 55 87 030
Straefin Consultancy BV Oss +31 41 26 92 565
Connacct.nl Vught +31 6 22 23 29 08
Recratief Bedrijfsmakelaars B.V. Assen +31 59 24 62 844
Van Herwijnen Kreston Tiel +31 34 46 21 222
Wellness Solutions Arnhem +31 26 44 63 655
Olde Hartman Advies B.V. Amersfoort +31 33 45 55 889
AW Horeca Makelaars Mastenbroek +31 88 46 00 640
Accountax Bedrijfsadviseurs Reuver +31 77 47 62 500
Croww B.V. Scherpenzeel +31 6 33 56 46 66
EMS Merger & Acquisitions Prinsenbeek +31 76 52 10 811
Finc Corporate Finance B.V. Waalwijk +31 41 66 75 150
Flynth Deal Advies Amersfoort +31 88 23 68 400
Hamilton Advies B.V. Eindhoven +31 6 45 33 05 62
Sophista fusies & overnames Alkmaar +31 72 54 08 010
Conatum Tassos Bedrijfsadvies B.V. Maastricht +31 46 43 98 038
Introman Corporate Finance B.V. Utrecht +31 88 03 08 080
Vorst Consult Bedrijfsovernames B.V. Ulestraten +31 43 36 54 777
Overname Opvolging Regisseur Westwoud +31 6 54 29 16 80
Claassen, Moolenbeek & Partners Arnhem +31 26 30 31 900
Do Business Development bv Nieuwerkerk aan den IJssel +31 10 44 71 583
Van Ree Accountants Doorn +31 34 34 15 940
TEKZ Belastingadviseurs B.V. Purmerend +31 29 94 71 893
Adfinco Corporate Finance & Advies Bennekom +31 31 84 14 200
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven +31 40 21 21 120
Bedrijfsoverdracht Limburg B.V. Gulpen +31 43 45 02 205
MFS Duiven +31 6 51 93 56 23
Sterk Zakelijk Advies Nieuwland +31 18 37 45 618
Marktlink Fusies en Overnames B.V. Deventer +31 57 06 07 000
Bedrijventekoop.be Zoersel +32 4 70 04 17 85
WVDB Corporate Finance Eindhoven +31 40 22 15 805
Maatwerk Corporate Finance Amsterdam +31 20 52 19 494
HKB Veldhoven +31 40 40 21 112
TPM Corporate Finance Volkel +31 85 20 20 666
Joanknecht Eindhoven +31 40 84 47 000
JWG Business Consultancy B.V. Doetinchem +31 31 43 63 358
De Nationale Franchise Gids Apeldoorn +31 55 82 00 226
Vander-Klok Ede +31 6 22 40 99 97
Prisma Advies Groep | Bedrijfsovernames Alkmaar +31 72 56 48 416
Jasabo bedrijfsovername & advies Apeldoorn +31 6 34 49 09 26
WM Advies Zoetermeer +31 6 23 66 46 14
Claassen, Moolenbeek & Partners Varsseveld +31 74 75 01 485
INretail Zeist +31 88 97 30 600
Molenkamp Bedrijfsadvies Eindhoven +31 40 29 60 095
Claassen, Moolenbeek & Partners 's-Gravenhage +31 70 51 46 442
Bootsma Retail | Beheer BV Hilversum +31 6 81 14 63 16
Bizalia Barcelona +34 93 41 96 439
Makelaarinhoreca.nl B.V. Gorinchem +31 18 36 15 183
Peek Von Schükkmann Bergen +31 6 53 29 56 82
Kasku Corporate Finance bv Sittard +31 46 20 60 000
Lynx Bedrijvenmakelaars Nijmegen +31 6 53 38 11 72
De Overname Adviseur Midden en Oost Brabant B.V. Sint-Oedenrode +31 41 34 83 084
F&O Partners Dronten +31 6 41 24 00 42
Claassen, Moolenbeek & Partners Lelystad +31 32 02 86 768
Jonker Advies Corporate Finance Eindhoven +31 40 26 77 110
Diligence Houten +31 88 05 50 350
Damsté advocaten | notarissen Enschede +31 53 48 40 099
Claassen, Moolenbeek & Partners Venray +31 47 87 69 006
Indus Overname & Participatie B.V. Breda +31 76 51 54 334
Adcorporate Noord-Nederland Assen +31 88 05 02 200
Adcorporate Boekel +31 49 23 70 080
Dutch Dream B.V. Arnhem +31 88 35 51 400
BusinessFriends Nederland B.V. Rotterdam +31 85 75 000 75
Byfusion Corporate Finance Hoofddorp +31 23 20 50 200
Maes en Partners Eindhoven +31 88 02 78 200
deOverdrachtAdviseur Schagen +31 22 92 82 700
Genium Group Wijchen +31 24 37 81 536
Claassen, Moolenbeek & Partners Winterswijk +31 54 35 36 226
Nash Consulting B.V. Maastricht +31 6 21 84 04 55
Claassen, Moolenbeek & Partners Zutphen +31 57 55 44 552
Claassen, Moolenbeek & Partners 's Hertogenbosch +31 73 61 32 228
Centrum voor Bedrijfsopvolging Maartensdijk - De Bilt +31 30 27 40 647
Bredius Corporate Finance Hoofddorp +31 29 42 34 954
Key Corporate Finance B.V. Tilburg +31 13 23 40 020
BBO&F Breda +31 76 53 20 551
Claassen, Moolenbeek & Partners Hulst +31 11 47 60 076
Euretco Hoevelaken +31 33 25 32 380
B2Bedrijfsovername.nl Utrecht +31 6 14 43 82 22
BusinessPartners B.V. Maastricht +31 88 32 59 000
Take5 Halsteren +31 6 53 36 90 92
HLB-Matchers B.V. Waalwijk +31 41 64 10 000
Franchise Connect V.O.F. Eindhoven +31 40 25 56 261
BC Finance BV Huizen +31 35 62 48 959
Claassen, Moolenbeek & Partners Rotterdam +31 10 27 60 150
LNP Corporate Finance Eindhoven +31 6 55 86 54 92
Nedvest Capital Management B.V. Amsterdam +31 20 57 11 554
Claassen, Moolenbeek & Partners Groningen +31 50 75 02 000
Celma Hoogeveen +31 6 49 75 56 90
Tiger Corporate Finance & Strategy Amsterdam +31 6 22 72 31 80
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven +31 40 76 30 471
Marrom B.V. Hilversum +31 6 53 46 12 60