Specialisten in uw regio

Specialisten

Introman Corporate Finance

Introman Corporate Finance is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd op het gebied van bedrijfsoverdracht en bedrijfswaarderingen. Wij staan klaar om onze kennis te delen en gezamenlijk te werken aan uw deal!

Corporate Finance Zuid B.V.

Corporate Finance Zuid ondersteunt en begeleidt op het gebied van bedrijfsadvies, bedrijfsoverdrachten en fusiebegeleiding, waarderingsvraagstukken, financieringen en corporate recovery.

Schets Advocatuur

Schets Advocatuur staat voor gespecialiseerde juridische hulp. 100% cliëntgericht. Het vraagstuk van de cliënt oplossen. Meedenken. Kennis aanvullen waar die ontbreekt. Toegevoegde waarde leveren. 100% inzet. Gegarandeerd. Advocatuur PLUS dus.

Finc Corporate Finance B.V.

Wat uw situatie ook is, we hebben altijd oog voor de mens achter de transactie. Wij begeleiden werknemers bij participatie, familiebedrijven en ondernemers bij de verkoop van hun bedrijf of juist bij uitbreiden.

Dutch Dream B.V.

Sinds 1991 adviseren en begeleiden wij ondernemers en managers bij de koop, verkoop of groei van de eigen onderneming. Bij ons staat uw droom centraal.

Claassen,Moolenbeek & Partners

Overweegt u de aan- of verkoop van een bedrijf? De beste begeleiding is dan gewenst. Een adviseur die niet alleen uit is op de deal, maar het beste advies wil geven. Soms is dat ook: (nog) niet verkopen.

F&O Partners B.V.

F&O Partners begeleidt ondernemers bij de verkoop, koop of waardering van hun onderneming. De mensen achter F&O Partners hebben vele succesvolle transacties gerealiseerd in allerlei branches.

Bender Brandwijk & Partners B.V.

Zoekt u een partij, die net zo ondernemend is als uzelf, dan is BenderBrandwijk de juiste overnameadviseur voor u.

Kasku Corporate Finance B.V.

Kasku is regiopartner van Adcorporate voor Limburg en al decennia lang actief in bedrijfsontwikkeling en de aan- en verkoop van ondernemingen.

Pos Organisatieadvies

Wilt u uw bedrijf verkopen of wilt u een bedrijf aankopen? Pos organisatieadvies kan het aan-/verkoop proces op een professionele en verantwoorde wijze voor u begeleiden.

Adcorporate

Adcorporate is een bedrijf van mensen, met mensen en door mensen. Met ervaren overnameadviseurs, die betrokken en deskundig zijn. Onze adviseurs werken binnen een eigen regio, en staan daardoor letterlijk dichtbij u als ondernemer.

BedrijfsovernameNederland

BedrijfsovernameNederland is een onafhankelijke bedrijfsovernameadviseur in de begeleiding van bedrijfsovernames en bedrijfsoverdrachten. Bij bedrijfsopvolging in Nederland zijn wij intermediair tussen kopers en verkopers van bedrijven.

JAN© Overnames & Waarderingen b.v.

De overnamespecialisten van JAN© gaan voor de perfecte deal die het beste bij jou past. Bij JAN© helpen wij je bij het kopen of verkopen van je bedrijf. Dit doen wij door stap voor stap te kijken wat het beste is.

Register Adviseur Bedrijfsopvolging Chris Alberts

Wilt u een goede inschatting kunnen maken van het te kopen of te verkopen bedrijf? Chris Alberts kent de ins en outs en houdt rekening met zowel uw zakelijke als persoonlijke belangen.

TeamMan

Wij van TeamMan ervaren dat de aan- en verkoop van een bedrijf teamwork is. Waarbij vakkennis belangrijk is. Maar mensenkennis het verschil maakt. TeamMan de menselijke Maat in overnames.

Company Brokers Specialisten Bedrijfsovernames

Company Brokers is specialist in bedrijfsovernames. Wij hebben grote ervaring in bemiddeling bij verkoop, aankoop en participatie van en in bedrijven.

BBO&F

BBO&F in Breda is specialist voor bedrijfsoverdracht. BBO&F doet de waardebepaling en vindt geschikte kopers voor uw bedrijf. BBO&F regelt voor u de bedrijfsovername: snel, doeltreffend en met een optimaal resultaat.

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Vragen over het runnen van uw onderneming? Stel ze aan een accountant. Want een accountant helpt u verder, in elke fase van uw ondernemerschap.

Finovion

Finovion is een netwerk van administratie- en advieskantoren in Nederland. Naast het voeren van administraties, belastingaangiften en jaarwerkzaamheden legt Finovion de nadruk op het in begrijpbare taal uitleggen van de cijfers.

Advocaten Unie

Als ondernemer krijgt u er zonder twijfel een keer mee te maken: een fusie of een overname. Het besluit tot fuseren of ver-/aankoop van bedrijfsonderdelen kan voortkomen uit allerhande situaties. Bedrijven maken onder andere gebruik van fusies en overnames om het productaanbod te verbreden, marktaandeel op te bouwen of nieuwe markten te betreden. 

Kredietunie Brabant

Alternatieve financiering: Voor ondernemers door ondernemers! Community Funding voor ondernemers met plannen.

INretail

INretail is de grootste brancheorganisatie in retail non-food. We lobbyen om ondernemen makkelijker te maken. Onze retailprofessionals ondersteunen en adviseren je over cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen.

Marktlink Fusies en Overnames B.V.

Marktlink Fusies & Overnames is sinds 1996 met 45 medewerkers een van de grootste onafhankelijke overnamespecialisten voor MKB ondernemers in Nederland.

Olde Hartman Advies B.V.

Landelijk opererend overname- en organisatieadviesbureau in specifiek de bouwnijverheid, zoals bouw-, installatie-, GWW/infrabedrijven en specialistische bedrijven, zoals schilders- en gevelbouwbedrijven.

MKB Adviseurs B.V.

Als ondernemer komt er een moment dat u het bedrijf wil of moet overdragen of verkopen. MKB Adviseurs is al 18 jaar een zelfstandige adviesorganisatie voor iedere sector, voor ieder advies.

deOverdrachtAdviseur

De OverdrachtAdviseur weet de weg! Bij opvolging, bedrijfsoverdracht, samenwerkingsvormen, afstoten bedrijfsonderdelen, MBI/MBO. In overleg werken we samen met alle disciplines die úw belang het beste dienen.

Rescoped

Plannen om een bedrijf te (ver)kopen? Of wilt u aan waarde bouwen? Rescoped biedt u persoonlijk onafhankelijk advies en praktische begeleiding gedurende het gehele overnametraject, ook bij waarde creatie.

TPM Corporate Finance

TPM Corporate Finance heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het begeleiden bij aan- en verkoop en fusies van bedrijven en Accountants-, Administratie- en Belastingadvieskantoren in Nederland en België.

BusinessPartners B.V.

Uw bedrijf NoCureNoPay verkopen BusinessPartners: uw bedrijfsovernameadviseur. Ook internationaal. 15 jaar dealmaking.

Massafinanciering

Massafinanciering is een zakelijk crowdfunding platform wat zich specialiseert in bedrijfsfinanciering. Door middel van de kracht van de massa willen wij financieringen voor het MKB weer toegankelijk maken.

Hamilton Advies B.V.

Ondernemen betekent risico's nemen. U neemt beslissingen om uw positie in de markt te verstevigen die tegelijkertijd van grote invloed kunnen zijn op uw bedrijfsvoering en uw financiëel bewind.

Centrum voor Bedrijfsopvolging

Wij kennen maar één belang en dat is uw belang. Na een grondige kennismaking en een offerte gaan we met u aan het werk. Dat start altijd met een diepgaand vooronderzoek, waarin we alles van u, uw familie, uw bedrijf aan de weet komen.

Nederlandse vereniging van banken

Op zoek naar een bank in uw regio? Op de Nederlandse Vereniging van Banken ziet u een overzicht van banken in Nederland. Ook voor veelgestelde vragen kunt u op deze website terecht.

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

De notaris kan u adviseren u over alle aspecten rond uw onderneming of organisatie, zoals het starten van een bedrijf of flex-bv, bedrijfsovername, kiezen van een geschikte rechtsvorm of wijzigingen in het bedrijf.

Veerman Lukaart B.V.

Veerman Lukaart biedt uitkomst. Het betreft een bedrijf van twee specialisten in bedrijfsovername en bedrijfswaardering, dat opereert vanuit een fraai klassiek pand in de Wijngaardstraat te Goes.

Overname Opvolging Regisseur

Een bedrijfsovername is een ingrijpende gebeurtenis. Van welke kant je het ook bekijkt. Beide partijen hebben behoefte aan zinvolle tips en goede adviezen. Overname & Opvolging Regisseur helpt in dit proces.


Overige partners

Partner Plaats Telefoon
Firmenzukaufen.de Boekel 0492 - 370083
Claassen, Moolenbeek & Partners Rotterdam 010 - 276 01 50
TPM Corporate Finance Volkel 085 - 202 06 66
Claassen, Moolenbeek & Partners Waalwijk 0543 - 53 62 26
Mind Hunter Capital Search BV Langenaar 06 - 242 476 70
Adcorporate Noord-Nederland Assen 088 - 050 22 00
Facility Innovations BV Den Haag 070 - 820 11 11
Makelaarinhoreca.nl B.V. Gorinchem 0183 - 61 51 83
Control Network 2 B.V. Oostvoorne 06 - 214 415 12
Veerman Lukaart B.V. Goes 0113 - 85 34 00
Wellness Solutions Arnhem 026 - 446 36 55
Pustjens Corporate Finance Echt 06 - 131 352 82
Claassen, Moolenbeek & Partners Zwolle 038 - 850 41 80
BC Finance BV Huizen 035 - 624 89 59
Grond en Goed Makelaardij Geleen 045 - 521 34 68
ABAB Corporate Finance B.V. Boxmeer 040 - 294 26 66
Van Tongeren Horecamakelaardij Amstelveen 020 - 320 87 94
Pos Organisatieadvies Steenwijk 06 - 113 006 94
Lynx Bedrijvenmakelaars Nijmegen 06 - 533 811 72
Claassen, Moolenbeek & Partners Venray 0478 - 76 90 06
Den Otter Makelaardij Recreatiebedrijven Heesch 0412 - 47 42 82
DGMC Hoevelaken 033 - 258 05 04
Finovion Rotterdam 010 - 209 29 05
Marktlink Fusies en Overnames B.V. Deventer 0570 - 60 70 00
Centrum voor Bedrijfsopvolging Maartensdijk - De Bilt 030 - 274 06 47
Register Adviseur Bedrijfsopvolging Chris Alberts Koog aan de Zaan 075 - 640 65 95
Claassen, Moolenbeek & Partners Winterswijk 0543 - 53 62 26
Claassen, Moolenbeek & Partners Hulst 0114 - 76 00 76
Iris Corporate Finance Capelle aan den IJssel 010 - 820 22 40
Nunes Consulting Group Elst 0481 - 45 43 14
Corporate Finance Zuid Maastricht 043 - 366 66 49
Overname Opvolging Regisseur Westwoud 06 - 542 916 80
Byfusion Corporate Finance Hoofddorp 023 - 205 02 00
Adcorporate Oost-Brabant Boekel 0492 - 370080
Waardemakers Advies B.V. Almere 085 - 210 03 90
Business Partners B.V. Maastricht 043 - 325 90 44
Molenkamp Bedrijfsadvies Eindhoven 040 - 296 00 95
TeamMan Nijmegen 088 - 277 18 66
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 212 11 20
Bizalia Barcelona 0034 - 934 19 64 39
Kasku Corporate Finance bv Sittard 046 - 206 00 00
Claassen, Moolenbeek & Partners Cadier en Keer 06 - 226 000 58
Do Business Development bv Nieuwerkerk aan den IJssel 010 - 447 15 83
Claassen, Moolenbeek & Partners Zutphen 0575 - 54 45 52
Claassen, Moolenbeek & Partners Amsterdam 06 - 301 157 14
Bender Brandwijk & Partners B.V. Rotterdam 010 - 313 05 70
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 763 04 71
BedrijfsovernameNederland Tiel 0344 - 65 30 78
Prisma Advies Groep | Bedrijfsovernames Alkmaar 072 - 564 84 16
Franchise Development Benelux B.V. Rosmalen 0168 - 37 01 62
Havendijk Overname | Financiering | Strategie Gorinchem 0183 - 63 00 05
Adcorporate Noord-Nederland Assen 088 - 050 22 00
Claassen, Moolenbeek & Partners 's Hertogenbosch 073 - 613 22 28
Company Brokers B.V. Specialisten Bedrijfsovernames. Geldermalsen 0345 - 58 70 30
Claassen, Moolenbeek & Partners Amsterdam 020- 772 14 05
Claassen, Moolenbeek & Partners Varsseveld 074 - 750 14 85
Matchmakers Business Consultants Rosmalen 073 - 521 86 43
Conatum Bedrijfsadvies B.V. Sittard 046 - 439 80 38
Finc Corporate Finance B.V. Waalwijk 0416 - 67 51 50
Indus Overname & Participatie B.V. Breda 076 - 515 43 34
Vorwerk & Co Hoogland 033 - 464 30 30
Boeg B.V. Woerden 06 - 339 912 58
Genium Group Wijchen 024 - 378 15 36
BBO&F Breda 076 - 532 05 51
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 763 04 80
F & O Partners Dronten 06 - 412 400 42
deOverdrachtAdviseur Schagen 0229 - 28 27 00
Claassen, Moolenbeek & Partners Arnhem 026 - 303 19 00
Sophista fusies & overnames Alkmaar 072 - 540 80 10
Claassen, Moolenbeek & Partners Lelystad 0320 - 28 67 68
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 763 04 71
Cratos Advies B.V. Panningen 06 - 345 581 47
Rescoped Doetinchem 06 - 408 343 54
Jonker Advies Corporate Finance Eindhoven 040 - 267 71 10
Overname-experts Haarlem 085 - 044 10 00
Claassen, Moolenbeek & Partners Zutphen 0575 - 54 45 52
JAN© Overnames en Waarderingen Purmerend 088 - 220 24 47
Magendans Corporate Finance Ede 06 - 547 455 91
De Nationale Franchise Gids Apeldoorn 055 - 820 02 26
Bedrijfsoverdracht Limburg B.V. Gulpen 043 - 450 22 05
BSB Groep Stolwijk 06 - 51921020
AW Horeca Makelaars Mastenbroek 088 - 460 06 40
Stuyt & Partners Naaldwijk 0174 - 62 03 38
Capital & Finance Solutions Apeldoorn 06 - 520 101 44
Mondriaan Overnames & Waarderingen Noordwijk 071 - 409 04 09
Maximum Nederland Breda 06 - 818 826 78
ESJ Corporate Finance B.V. Breda 088 - 032 06 00
Robbins & Chivers Intermediairs B.V. Elst 06 - 289 742 18
Vorst Consult Bedrijfsovernames B.V. Ulestraten 043 - 365 47 77
Introman Corporate Finance B.V. Utrecht 088 - 030 80 80
Bedrijventekoop.be Zoersel 0032 - 470041785
Inretail Zeist 088 - 973 06 00
MKB Adviseurs B.V. Den Haag 070 - 349 06 50
Bootsma Retail | Beheer BV Hilversum 06 - 811 463 16
EMS Merger & Acquisitions Prinsenbeek 076 - 521 08 11