Menu

Specialisten in jouw regio

Regio

Kredietunie Brabant

Alternatieve financiering: Voor ondernemers door ondernemers! Community Funding voor ondernemers met plannen.
Meer info

Jasabo bedrijfsovername & advies

Jasabo bedrijfsovername & advies is het adviesbureau in Apeldoorn en omgeving waar u terecht kunt voor de aan en verkoop van uw onderneming, Vanuit een integrale financiële aanpak zijn wij in staat U adequaat en resultaatgericht te begeleiden bij wellicht de belangrijkste financiële transactie van uw leven.
Meer info

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.
Meer info

Hamilton Advies B.V.

Hamilton Advies BV beschikt over een team van topmanagers, juristen, accountants en specialisten in onroerend goed dat op elk gewenst moment met raad en daadkracht aan uw zijde staat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een afspraak.
Meer info

Dutch Dream B.V.

Sinds 1991 adviseren en begeleiden wij ondernemers en managers bij de koop, verkoop of groei van de eigen onderneming. Bij ons staat uw droom centraal.
Meer info

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.
Meer info

Diligence

Diligence begeleidt als MKB-specialist op discrete en onafhankelijke wijze bedrijfsovernames en fusies, waarvoor het gehele traject van (ver)koopbeslissing tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Het bedrijf is sinds 1998 actief en heeft meer dan 450 transacties gerealiseerd in een groot aantal branches. De 10 senior overnameadviseurs opereren verspreid over het land, zijn allen zelf ondernemer en beschikken over een groot netwerk in binnen- en buitenland.
Meer info

Accountax Bedrijfsadviseurs

Accountax Bedrijfsadviseurs zijn thuis in de begeleiding (aankoop en verkoop) van MKB-bedrijven. Onze specialisten zijn ervaren in het waarderen van bedrijven alsmede de juridische en fiscale aspecten mee te nemen. Het allerbelangrijkste aandachtspunt bij koop/verkoop is echter de mens achter de cijfers. Dat bepaalt een succesvolle koop/verkoop. Neem vrijblijvend met ons contact op! Thuis in overnames. Sterk in Zuid Nederland!
Meer info

HKB

HKB is een bedrijfsadvies- & bedrijfswaarderingskantoor dat gespecialiseerd is in het leveren van bedrijfsadvies aan bedrijven binnen het MKB. Wij bieden praktische en bedrijfskundige begeleiding aan ondernemers, waarmee wij ondernemers helpen met het verhogen van de waarde van het bedrijf en het verkopen van hun bedrijf.
Meer info

Finc Corporate Finance B.V.

Wat uw situatie ook is, we hebben altijd oog voor de mens achter de transactie. Wij begeleiden werknemers bij participatie, familiebedrijven en ondernemers bij de verkoop van hun bedrijf of juist bij uitbreiden.
Meer info

MKB Advies Partners

MKB Advies Partners bestaat uit enthousiaste, gedreven adviseurs die samen méér dan 200 jaar advieservaring hebben op het gebied van het begeleiden van bedrijfsovernames, uitvoeren van waardebepalingen, het realiseren van financieringen, antwoorden op continuïteitsvragen en begeleiding bij strategische beslissingen.
Meer info

Company Brokers Specialisten Bedrijfsovernames

Company Brokers is specialist in bedrijfsovernames. Wij hebben grote ervaring in bemiddeling bij verkoop, aankoop en participatie van en in bedrijven.
Meer info

Euretco

Euretco is de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland. Wij werken met zo’n 1.500 ondernemers en franchisenemers. Deze ondernemers runnen samen bijna 2.400 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf, media en speelgoed.
Meer info

Sophista fusies & overnames

Sophista is een onafhankelijke organisatie en ervaren speler op het gebied van corporate finance en alle hieruit voortvloeiende vraagstukken. Sinds de oprichting in 2000 is Sophista uitgegroeid tot een dynamische, landelijk opererende corporate finance-organisatie.
Meer info

Damsté advocaten | notarissen

Wij werken we met een ruim honderd specialisten aan de meest uiteenlopende vragen van onze cliënten. Wij denken vanuit verschillende expertises met u mee en kijken samen met u vooruit. Dat betekent voor ons dat een oplossing niet alleen rekening houdt met uw belangen van vandaag, maar ook bijdraagt aan uw ambities van morgen.
Meer info

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.
Meer info

Groenewegen & Lukaart

Groenewegen & Lukaart is een toonaangevend en onafhankelijk advieskantoor op het gebied van transactieondersteuning, bij o.a. bedrijfsovernames in Zuidwest Nederland.
Meer info

Nederlandse vereniging van banken

Op zoek naar een bank in uw regio? Op de Nederlandse Vereniging van Banken ziet u een overzicht van banken in Nederland. Ook voor veelgestelde vragen kunt u op deze website terecht.
Meer info

BusinessPartners B.V.

Uw bedrijf NoCureNoPay verkopen BusinessPartners: uw bedrijfsovernameadviseur. Ook internationaal. 15 jaar dealmaking.
Meer info

Bender Brandwijk & Partners B.V.

Zoekt u een partij, die net zo ondernemend is als uzelf, dan is BenderBrandwijk de juiste overnameadviseur voor u.
Meer info

De Opstartfabriek

Gezonde ondernemingen behouden voor de stad en streek, door ervaren werknemers met een ondernemershart gericht te coachen naar overnames. Zo kunnen we continuïteit van arbeid waarborgen: lokaal ondernemerschap verder ontwikkelen, nieuwe arbeidsplaatsen creëren en bestaande werkgelegenheid behouden.
Meer info

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen,Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en bancair adviesbureau voor een brede groep van ondernemingen
Meer info

MBMP Bedrijfswaardebepalingen

Wilt u uw bedrijf verkopen of wilt u een bedrijf kopen? Laat de bedrijfswaardebepaling door MBMP verzorgen voor uw BV, VOF of Eenmanszaak. Ook indien een second opinion voor de bedrijfswaardebepaling nodig is, bent u bij ons aan het juiste adres.
Meer info

Schuiteman Corporate Finance

Schuiteman Corporate Finance is een dienstverlener in de markt van bedrijfsoverdrachten en daarin gespecialiseerd in advisering, waardering en het familiebedrijf. De werkwijze is persoonlijk en geeft klanten grip, overzicht en controle.
Meer info

Advocaten Unie

Als ondernemer krijgt u er zonder twijfel een keer mee te maken: een fusie of een overname. Het besluit tot fuseren of ver-/aankoop van bedrijfsonderdelen kan voortkomen uit allerhande situaties. Bedrijven maken onder andere gebruik van fusies en overnames om het productaanbod te verbreden, marktaandeel op te bouwen of nieuwe markten te betreden. 
Meer info

Adcorporate

Adcorporate biedt betrokken en deskundige begeleiding bij de aan- en verkoop van bedrijven. Onze aanpak is transparant en duidelijk. Samen met u werken we aan een geslaagde transactie.
Meer info

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Vragen over het runnen van uw onderneming? Stel ze aan een accountant. Want een accountant helpt u verder, in elke fase van uw ondernemerschap.
Meer info

TMCF

Focus op de flexbranche; uitzendbranche, detacheerders en payrollbedrijven, Kennis en ervaring in de psychologie van het onderhandelen, Preferred supplier NBBU, Gecertificeerd lid beroepsverreniging van overnameadviseurs BOBB
Meer info

TPM Corporate Finance

TPM Corporate Finance heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het begeleiden bij aan- en verkoop en fusies van bedrijven en Accountants-, Administratie- en Belastingadvieskantoren in Nederland en België.
Meer info

Adcorporate Noord-Nederland

Adcorporate is een bedrijf van mensen, met mensen en door mensen. Met ervaren overnameadviseurs, die betrokken en deskundig zijn.
Meer info

Centrum voor Bedrijfsopvolging

Wij kennen maar één belang en dat is uw belang. Na een grondige kennismaking en een offerte gaan we met u aan het werk. Dat start altijd met een diepgaand vooronderzoek, waarin we alles van u, uw familie, uw bedrijf aan de weet komen.
Meer info

deOverdrachtAdviseur

De OverdrachtAdviseur weet de weg! Bij opvolging, bedrijfsoverdracht, samenwerkingsvormen, afstoten bedrijfsonderdelen, MBI/MBO. In overleg werken we samen met alle disciplines die úw belang het beste dienen.
Meer info

INretail

INretail is de grootste brancheorganisatie in retail non-food. We lobbyen om ondernemen makkelijker te maken. Onze retailprofessionals ondersteunen en adviseren je over cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen.
Meer info

Flynth Deal Advies

Wilt u een bedrijf kopen of verkopen of een analyse van de strategische opties om uw onderneming te laten groeien? Overweegt u een nieuwe investering of financiering? Wij hebben dé adviseurs die pal naast u staan en u helpen bij elke stap.
Meer info

BBO&F

Peter Schuitmaker van BBO&F in Breda is specialist voor bedrijfsoverdracht. Hij is register adviseur bedrijfsopvolging en gecertificeerd lid van de beroepsorganisaties BOBB, specialisten voor bedrijfsoverdracht.
Meer info

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

De notaris kan u adviseren u over alle aspecten rond uw onderneming of organisatie, zoals het starten van een bedrijf of flex-bv, bedrijfsovername, kiezen van een geschikte rechtsvorm of wijzigingen in het bedrijf.
Meer info

Overname-experts

Heeft uw klant een vraag over bedrijfsovername? Wilt u zelf een bedrijf kopen of verkopen? Wilt u de waarde van een onderneming bepalen? Of heeft u een andere vraag op gebied van bedrijfsoverdracht? Overname-Experts is een groep overnamespecialisten die uw traject van begin tot eind begeleiden.
Meer info

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.
Meer info

Claassen, Moolenbeek & Partners

Overweegt u de aan- of verkoop van een bedrijf? De beste begeleiding is dan gewenst. Een adviseur die niet alleen uit is op de deal, maar het beste advies wil geven. Soms is dat ook: (nog) niet verkopen.
Meer info

Olde Hartman Advies B.V.

Landelijk opererend overname- en organisatieadviesbureau in specifiek de bouwnijverheid, zoals bouw-, installatie-, GWW/infrabedrijven en specialistische bedrijven, zoals schilders- en gevelbouwbedrijven.
Meer info

Overname Opvolging Regisseur

Een bedrijfsovername is een ingrijpende gebeurtenis. Van welke kant je het ook bekijkt. Beide partijen hebben behoefte aan zinvolle tips en goede adviezen. Overname & Opvolging Regisseur helpt in dit proces.
Meer info

Schets Advocatuur

Schets Advocatuur staat voor gespecialiseerde juridische hulp. 100% cliëntgericht. Het vraagstuk van de cliënt oplossen. Meedenken. Kennis aanvullen waar die ontbreekt. Toegevoegde waarde leveren. 100% inzet. Gegarandeerd. Advocatuur PLUS dus.
Meer info


Overige partners

Partner Plaats Telefoon
Van Herwijnen Kreston Tiel +31 34 46 21 222
Franchise Connect V.O.F. Eindhoven +31 40 25 56 261
Bootsma Retail | Beheer BV Hilversum +31 6 81 14 63 16
DGMC Hoevelaken +31 33 25 80 504
WM Advies Zoetermeer +31 6 23 66 46 14
VB Company B.V. Burgum +31 6 55 86 83 46
Lynx Bedrijvenmakelaars Nijmegen +31 6 53 38 11 72
Robbins & Chivers Intermediairs B.V. Elst +31 6 28 97 42 18
HLB-Matchers B.V. Waalwijk +31 41 64 10 000
WVDB Corporate Finance Eindhoven +31 40 22 15 805
BC Finance BV Huizen +31 35 62 48 959
WVDB Corporate Finance Eindhoven +31 40 22 15 805
Van Ree Accountants Doorn +31 34 34 15 940
Molenkamp Bedrijfsadvies Eindhoven +31 40 29 60 095
Bender Brandwijk & Partners B.V. Rotterdam +31 10 31 30 571 / +31 6 53 47 00 00
Maes en Partners Veldhoven +31 88 02 78 200
TEKZ Belastingadviseurs B.V. Purmerend +31 29 94 71 893
Maatwerk Corporate Finance Amsterdam +31 20 52 19 494
Nunes Consulting Group Elst +31 48 14 54 314
Prisma Advies Groep | Bedrijfsovernames Alkmaar +31 72 56 48 416
MKB Advies Partners Amstelveen +31 85 06 04 700
EMS Merger & Acquisitions Prinsenbeek +31 76 52 10 811
INretail Zeist +31 88 97 30 600
BBO&F Breda +31 76 53 20 551
Joanknecht Eindhoven +31 40 84 47 000
Claassen, Moolenbeek & Partners 's Hertogenbosch +31 73 61 32 228
Vorst Consult Bedrijfsovernames B.V. Ulestraten +31 43 36 54 777
Adfinco Corporate Finance & Advies Bennekom +31 31 84 14 200
Kasku Corporate Finance bv Sittard +31 46 20 60 000
Genium Group Wijchen +31 24 37 81 536
Finc Corporate Finance B.V. Waalwijk +31 41 66 75 150
De Nieuwe Aandeelhouder Ovedinkel +31 6 51 55 23 02
Marktlink Fusies en Overnames B.V. Deventer +31 57 06 07 000
Celma Hoogeveen +31 6 49 75 56 90
Croww B.V. Scherpenzeel +31 6 33 56 46 66
Stuyt & Partners Naaldwijk +31 17 46 20 338
VB Company B.V. Burgum +31 6 55 86 83 46
Adcorporate Noord-Nederland Assen +31 88 05 02 200
Claassen, Moolenbeek & Partners Varsseveld +31 74 75 01 485
Schets Advocatuur Berkel-Enschot +31 13 53 31 752
Wellness Solutions Arnhem +31 26 44 63 655
IJdok Advies B.V. IJsselstein +31 6 53 99 66 35
De Opstartfabriek Rotterdam +31 10 41 40 282
Claassen, Moolenbeek & Partners Rotterdam +31 10 27 60 150
Bedrijventekoop.be Zoersel +32 4 70 04 17 85
Havendijk Overname | Financiering | Strategie Gorinchem +31 18 36 30 005
Kasku Corporate Finance B.V. Sittard +31 46 20 60 000
F&O Partners Dronten +31 6 41 24 00 42
Adcorporate Boekel +31 49 23 70 080
Flynth Adviseurs en Accountants Arnhem +31 88 23 67 777
Conatum Tassos Bedrijfsadvies B.V. Maastricht +31 46 43 98 038
Hamilton Advies B.V. Eindhoven +31 6 45 33 05 62
Take5 Halsteren +31 6 53 36 90 92
Overname-experts Haarlem +31 85 04 41 000
AW Horeca Makelaars Mastenbroek +31 88 46 00 640
Van Herwijnen Kreston Tiel +31 34 46 21 222
Straefin Consultancy BV Oss +31 41 26 92 565
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven +31 40 21 21 120
Schuiteman Corporate Finance Voorthuizen +31 34 24 73 444
Bedrijfsoverdracht Limburg B.V. Gulpen +31 43 45 02 205
Sophista fusies & overnames Alkmaar +31 72 54 08 010
Claassen, Moolenbeek & Partners 's-Gravenhage +31 70 51 46 442
B2Bedrijfsovername.nl Utrecht +31 6 14 43 82 22
Marrom B.V. Hilversum +31 6 53 46 12 60
Groenewegen & Lukaart Goes +31 11 38 53 400
Recratief Bedrijfsmakelaars B.V. Assen +31 59 24 62 844
De Overname Adviseur Midden en Oost Brabant B.V. Sint-Oedenrode +31 41 34 83 084
Claassen, Moolenbeek & Partners Hulst +31 11 47 60 076
WVDB Corporate Finance Eindhoven +31 40 22 15 805
Overname Opvolging Regisseur Westwoud +31 6 54 29 16 80
De Nationale Franchise Gids Apeldoorn +31 55 82 00 226
Bredius Corporate Finance Hoofddorp +31 29 42 34 954
Claassen, Moolenbeek & Partners Groningen +31 50 75 02 000
Posthoorn Exploitaties Dordrecht +31 6 41 98 77 08
BDO Corporate Finance Utrecht +31 30 28 49 800
Straefin Consultancy BV Oss +31 41 26 92 565
Connacct.nl Vught +31 6 22 23 29 08
Finactor BVBA Lokeren +32 4 97 26 99 37
Diligence Houten +31 88 05 50 350
Claassen, Moolenbeek & Partners Venray +31 47 87 69 006
ApCon Business Support Rosmalen +31 6 55 19 42 42
Grindelwald Consultancy B.V. Amstelveen +31 6 48 33 14 30
Tiger Corporate Finance & Strategy Amsterdam +31 6 22 72 31 80
Recratief Bedrijfsmakelaars B.V. Assen +31 59 24 62 844
Bizalia Barcelona +34 93 41 96 439
Company Brokers B.V. Specialisten Bedrijfsovernames. Geldermalsen +31 34 55 87 030
Centrum voor Bedrijfsopvolging Maartensdijk - De Bilt +31 30 27 40 647
Claassen, Moolenbeek & Partners Arnhem +31 26 30 31 900
Makelaarinhoreca.nl B.V. Gorinchem +31 18 36 15 183
Sterk Zakelijk Advies Nieuwland +31 18 37 45 618
Peek Von Schükkmann Bergen +31 6 53 29 56 82
E-Vest Holding BV Rotterdam +31 6 51 02 83 85
Byfusion Corporate Finance Hoofddorp +31 23 20 50 200
Firmenzukaufen.de Gollhofen +49 93 39 99 13 68
TMCF Nijmegen +31 88 27 71 866
Claassen, Moolenbeek & Partners Winterswijk +31 54 35 36 226
Euretco Hoevelaken +31 33 25 32 380
Cratos Advies B.V. Panningen +31 6 34 55 81 47
Management Partners Int. Zeewolde +31 36 52 34 900
deOverdrachtAdviseur Schagen +31 22 92 82 700
Indus Overname & Participatie B.V. Breda +31 76 51 54 334
Greendelta Corporate Investments Sittard +31 6 14 98 16 64
ABAB Corporate Finance B.V. Boxmeer +31 40 29 42 666
Jonker Advies Corporate Finance Eindhoven +31 40 26 77 110
Key Corporate Finance B.V. Tilburg +31 13 23 40 020
BusinessPartners B.V. Maastricht +31 88 32 59 000
Jasabo bedrijfsovername & advies Apeldoorn +31 6 34 49 09 26
Introman Corporate Finance B.V. Utrecht +31 88 03 08 080
Accountax Bedrijfsadviseurs Reuver +31 77 47 62 500
Grant Thornton Amsterdam +31 88 67 69 722
MAÄT Corporate Change Nieuw Lekkerland +31 6 55 15 14 02
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven +31 40 76 30 471
Claassen, Moolenbeek & Partners Zutphen +31 57 55 44 552
Do Business Development bv Nieuwerkerk aan den IJssel +31 10 44 71 583
Matchmakers Business Consultants Rosmalen +31 73 52 18 643
Olde Hartman Advies B.V. Amersfoort +31 33 45 55 889
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven +31 40 76 30 480
Damsté advocaten | notarissen Enschede +31 53 48 40 099
MFS Duiven +31 6 51 93 56 23
Dutch Dream B.V. Arnhem +31 88 35 51 400
Den Otter Makelaardij Recreatiebedrijven Heesch +31 41 24 74 282
TPM Corporate Finance Volkel +31 85 20 20 666
Waardemakers Advies B.V. Almere +31 85 21 00 390
J3 Management Hilversum +31 6 23 89 19 01
JWG Business Consultancy B.V. Doetinchem +31 31 43 63 358
Flynth Deal Advies Amersfoort +31 88 23 68 400
Vander-Klok Ede +31 6 22 40 99 97
HKB Veldhoven +31 40 40 21 112
Nash Consulting B.V. Maastricht +31 6 21 84 04 55
Claassen, Moolenbeek & Partners Lelystad +31 32 02 86 768