Experiences of entrepreneurs

Auréus Group B.V.

Vertrouwd, verantwoord en vooruitstrevend. Dat is hoe wij ons onderscheiden in vermogen.

More info >>>

OvernameAdvies B.V.

Via OvernameAdvies.nl verkoop jij zelf jouw bedrijf en waar nodig schakel je overnameadviseurs in voor de stappen waar je zelf niet uitkomt. Op deze wijze is het mogelijk om efficiënt en dus goedkoop de verkoop van jouw bedrijf te realiseren.

More info >>>

Groenewegen & Lukaart

Groenewegen & Lukaart biedt ondersteuning en persoonlijk advies op het gebied van het (ver)kopen, waarderen en financieren van bedrijven. Dit is wat we doen en waar we goed in zijn. Vanuit onze drie vestigingen in Zuidwest-Nederland begeleiden we ondernemers in binnen- en buitenland.

More info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners – Regio Zuid Holland

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

More info >>>

Diligence

Diligence begeleidt als MKB-specialist op discrete en onafhankelijke wijze bedrijfsovernames en fusies, waarvoor het gehele traject van (ver)koopbeslissing tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Het bedrijf is sinds 1998 actief en heeft meer dan 450 transacties gerealiseerd in een groot aantal branches. De 10 senior overnameadviseurs opereren verspreid over het land, zijn allen zelf ondernemer en beschikken over een groot netwerk in binnen- en buitenland.

More info >>>

Straefin Consultancy BV

Straefin Consultancy ondersteunt ondernemers bij de complexe besluitvorming die in onze snel veranderende wereld nodig is om de continuïteit en ontwikkeling van de onderneming te waarborgen. De overdracht of overname van een onderneming vraagt om gedegen voorbereiding en deskundige begeleiding en regie van een objectieve partij.

More info >>>

MBMP Bedrijfswaardebepalingen

Wilt u uw bedrijf verkopen of wilt u een bedrijf kopen? Laat de bedrijfswaardebepaling door MBMP verzorgen voor uw BV, VOF of Eenmanszaak. Ook indien een second opinion voor de bedrijfswaardebepaling nodig is, bent u bij ons aan het juiste adres.

More info >>>

N4MB3RS B.V.

Wij zijn een onafhankelijk duurzaam corporate finance kantoor voor het MKB met ruim 20 jaar ervaring. Wij ondersteunen bij het volgen van een duurzame strategie, financiering, verkoop, aankoop, waardering of fusie van je onderneming.

More info >>>

Company Brokers Specialisten Bedrijfsovernames

Company Brokers is specialist in bedrijfsovernames. Wij hebben grote ervaring in bemiddeling bij verkoop, aankoop en participatie van en in bedrijven.

More info >>>

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

De notaris kan u adviseren u over alle aspecten rond uw onderneming of organisatie, zoals het starten van een bedrijf of flex-bv, bedrijfsovername, kiezen van een geschikte rechtsvorm of wijzigingen in het bedrijf.

More info >>>

TMCF

Op zoek naar een nieuwe uitdaging voor uzelf en uw onderneming? Ga met een ondernemer in zee.

More info >>>

MaeS en Partners

‘De best passende oplossing op het juiste moment’ is onze leidraad. Jaarlijks zijn wij betrokken bij circa 25 transacties en in ons ruim 25-jarig bestaan heeft MaeS en Partners meer dan 300 overnames begeleid.

More info >>>

INretail

INretail is de grootste brancheorganisatie in retail non-food. We lobbyen om ondernemen makkelijker te maken. Onze retailprofessionals ondersteunen en adviseren je over cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen.

More info >>>

Accountax Bedrijfsadviseurs

Accountax Bedrijfsadviseurs zijn thuis in de begeleiding (aankoop en verkoop) van MKB-bedrijven. Onze specialisten zijn ervaren in het waarderen van bedrijven alsmede de juridische en fiscale aspecten mee te nemen. Het allerbelangrijkste aandachtspunt bij koop/verkoop is echter de mens achter de cijfers. Dat bepaalt een succesvolle koop/verkoop. Neem vrijblijvend met ons contact op! Thuis in overnames. Sterk in Zuid Nederland!

More info >>>

TPM Corporate Finance

TPM Corporate Finance heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het begeleiden bij aan- en verkoop en fusies van bedrijven en Accountants-, Administratie- en Belastingadvieskantoren in Nederland en België.

More info >>>

Instituut voor Zakelijke Mediation

Zakelijke mediation is niet voor iedereen. Je moet de confrontatie aangaan. En je moet de wens hebben om dit conflict op te lossen. Zodra jullie aan tafel komen, nemen wij het over.

More info >>>

Marktlink

Sinds 1996 adviseert Marktlink ondernemers bij de verkoop of koop van bedrijven in het hogere mkb-segment. Ondernemerschap is de kern in alles wat Marktlink doet. Met 150 deals in 2022 zijn wij uitgegroeid tot één van de grootsten in ons segment.

More info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners - Zuidwest Nederland

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

More info >>>

Specter

Specter helpt bij het vastleggen van afspraken die gemaakt worden in een overnameproces door middel van online te genereren documentatie. Met de interactieve vragenlijsten in begrijpelijke taal maakt iedere gebruiker zelf gemakkelijk en snel de benodigde juridische documenten voor overname van zowel aandelen als activa/passiva

More info >>>

Match Plan Fusies en Overnames

Match Plan is een onafhankelijke overnameadviseur en begeleidt ondernemers bij de koop of verkoop hun bedrijf. Wij nemen dit volledige traject uit handen en hebben voor ieder onderdeel een eigen specialist in huis.

More info >>>

Olde Hartman Advies B.V.

Landelijk opererend overname- en organisatieadviesbureau in specifiek de bouwnijverheid, zoals bouw-, installatie-, GWW/infrabedrijven en specialistische bedrijven, zoals schilders- en gevelbouwbedrijven.

More info >>>

Dealmkrs

U denkt er over na om uw bedrijf over te dragen aan de volgende generatie. Wat moet er worden geregeld en hoe legt u dit vast? Dealmkrs kan u helpen met het uitstippelen van de route richting een zorgeloze overdracht.

More info >>>

Overname & Opvolging Regisseur

Een bedrijfsovername is een ingrijpende gebeurtenis. Van welke kant je het ook bekijkt. Beide partijen hebben behoefte aan zinvolle tips en goede adviezen. Overname & Opvolging Regisseur helpt in dit proces.

More info >>>

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Vragen over het runnen van uw onderneming? Stel ze aan een accountant. Want een accountant helpt u verder, in elke fase van uw ondernemerschap.

More info >>>

HKB

HKB is een bedrijfskundig-, overnameadvies & waarderingskantoor voor MKB ondernemers. Wij bieden praktische en deskundige begeleiding aan ondernemers. Op een gestructureerde en toegankelijke manier helpen wij ondernemers met het verhogen van de waarde en later het verkopen van hun bedrijf.

More info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners

Overweegt u de aan- of verkoop van een bedrijf? De beste begeleiding is dan gewenst. Een adviseur die niet alleen uit is op de deal, maar het beste advies wil geven. Soms is dat ook: (nog) niet verkopen.

More info >>>

Credion

Op zoek naar financiering? Credion begeleidt sinds 2001 ondernemers is hun zoektocht naar passende financiering. Het netwerk maakt ons sterk; we werken samen met meer dan 130 geldverstrekkers en hebben zo toegang tot nationaal en internationaal kapitaal.

More info >>>

Centrum voor Bedrijfsopvolging

Wij kennen maar één belang en dat is uw belang. Na een grondige kennismaking en een offerte gaan we met u aan het werk. Dat start altijd met een diepgaand vooronderzoek, waarin we alles van u, uw familie, uw bedrijf aan de weet komen.

More info >>>

Stichting voor het familiebedrijf

Wij adviseren en begeleiden overdragers, opvolgers en overnemers van familiebedrijven. Een zakelijke insteek en een goed oog voor menselijke verhoudingen is ons vertrekpunt. Daarnaast bieden wij diverse opleidingen voor adviseurs die betrokken zijn bij familiebedrijven.

More info >>>

Dutch Dream B.V.

Sinds 1991 adviseren en begeleiden wij ondernemers en managers bij de koop, verkoop of groei van de eigen onderneming. Bij ons staat uw droom centraal.

More info >>>

Adcorporate Noord-Nederland

Adcorporate is een bedrijf van mensen, met mensen en door mensen. Met ervaren overnameadviseurs, die betrokken en deskundig zijn.

More info >>>

Finc Corporate Finance B.V.

Wat uw situatie ook is, we hebben altijd oog voor de mens achter de transactie. Wij begeleiden werknemers bij participatie, familiebedrijven en ondernemers bij de verkoop van hun bedrijf of juist bij uitbreiden.

More info >>>

LNP Corporate Finance

LNP Corporate Finance richt zich op advies en management van cross border fusies & overnames binnen de technology sector. Wij werken samen zowel met succesvolle middelgrote en kleine bedrijven als met internationale bedrijven en investeerders in de sector.

More info >>>

Overname-experts

Heeft uw klant een vraag over bedrijfsovername? Wilt u zelf een bedrijf kopen of verkopen? Wilt u de waarde van een onderneming bepalen? Of heeft u een andere vraag op gebied van bedrijfsoverdracht? Overname-Experts is een groep overnamespecialisten die uw traject van begin tot eind begeleiden.

More info >>>

Crossminds B.V.

Crossminds is specialist in strategievorming, implementatie en fusie & overnames. Vanuit onze kantoren in Rotterdam, Goes en Breda geven wij richting en helpen wij bij strategische keuzes.

More info >>>

MB Adviesgroep

Sinds 1999 zijn wij van MB Adviesgroep actief als adviseur voor ondernemers. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de aan- en verkoopbegeleiding van horeca- en recreatieondernemingen inclusief de financiering van de deal. Daarnaast hebben wij binnen ons team ook fiscaal juristen werkzaam en daarmee bent u ook voor dealoptimalisatie bij ons aan het juiste adres.

More info >>>

deOverdrachtAdviseur

DeOverdrachtAdviseur is specialist in bedrijfsovernames, -waardering, -financiering, -opvolging, fusies en alle daaraan gerelateerde werkzaamheden. Onze uitgebreide kennis en praktische ‘no-nonsense’ werkmethodes stellen ons in staat uw belangen optimaal te behartigen.

More info >>>

BusinessPartners B.V.

Uw bedrijf NoCureNoPay verkopen BusinessPartners: uw bedrijfsovernameadviseur. Ook internationaal. 20 jaar dealmaking.

More info >>>

Adcorporate

Adcorporate biedt betrokken en deskundige begeleiding bij de aan- en verkoop van bedrijven. Onze aanpak is transparant en duidelijk. Samen met u werken we aan een geslaagde transactie.

More info >>>

Flynth

Wij helpen en begeleiden u bij het verkopen of kopen van een bedrijf. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met waarderingen, financieringen en corporate recovery.

More info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners - Venray

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

More info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners Utrecht

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

More info >>>

MKB Advies Partners

MKB Advies Partners bestaat uit enthousiaste, gedreven adviseurs die samen méér dan 200 jaar advieservaring hebben op het gebied van het begeleiden van bedrijfsovernames, uitvoeren van waardebepalingen, het realiseren van financieringen, antwoorden op continuïteitsvragen en begeleiding bij strategische beslissingen.

More info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners - Arnhem

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

More info >>>

In2thecrowd B.V.

Ondernemers helpen bij het realiseren van hun zakelijke doelstellingen is onze specialiteit. Wij zijn er voor MKB-ondernemers die willen. Ondernemers die een duidelijk doel voor ogen hebben en daar voor willen gaan.

More info >>>


Other partners

Partner Town Phone number
Uw Horecamakelaar B.V. Maastricht +31 85 20 06 245
Byfusion Corporate Finance Hoofddorp +31 23 20 50 200
IJdok Advies B.V. IJsselstein +31 6 53 99 66 35
Greendelta Corporate Investments Sittard +31 6 14 98 16 64
TPM Corporate Finance Volkel +31 85 20 20 666
Factor Bedrijfsovername B.V. Utrecht +31 88 03 08 080
Next Steps Fusies & Overnames Amsterdam +31 6 53 62 22 11
De Nieuwe Aandeelhouder Overdinkel +31 6 51 55 23 02
Sterk Zakelijk Advies Nieuwland +31 18 37 45 618
Hoornwijck Groep VOF Rijswijk +31 88 31 98 080
Tiger Corporate Finance & Strategy Amsterdam +31 6 22 72 31 80
Bedrijfsoverdracht Limburg B.V. Gulpen +31 43 45 02 205
Claassen, Moolenbeek & Partners - 's Gravenhage Den Haag +31 88 26 36 762
Claassen, Moolenbeek & Partners 's-Gravenhage +31 70 51 46 442
Adagium Corporate Finance B.V. Veghel +31 413 22 50 10
Prisma Advies Groep | Bedrijfsovernames Alkmaar +31 72 56 48 416
Marktlink Fusies en Overnames B.V. Deventer +31 57 06 07 000
Robbins & Chivers Intermediairs B.V. Elst +31 6 28 97 42 18
Instituut voor Zakelijke Mediation Zeist +31 85 06 01 217
OvernameAdvies B.V. Amstelveen +31 20 760 19 99
Bedrijventekoop.be Zoersel +32 4 70 04 17 85
Finactor BVBA Lokeren +32 4 97 26 99 37
numblees® Corporate Finance B.V. Wijchen +31 85 22 21 810
Marrom B.V. Hilversum +31 6 53 46 12 60
Havendijk Overname | Financiering | Strategie Gorinchem +31 18 36 30 005
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven +31 40 21 21 120
Olde Hartman Advies B.V. Amersfoort +31 33 45 55 889
In2thecrowd.nl Zwolle +31 32 02 86 768
Genium Group Wijchen +31 24 37 81 536
Recratief Bedrijfsmakelaars B.V. Assen +31 59 24 62 844
KroeseWevers Corporate Finance B.V. Enschede +31 (0)53 - 85 04 900
Adfinco Corporate Finance & Advies Bennekom +31 31 84 14 200
Jonker Advies Corporate Finance Eindhoven +31 40 26 77 110
Nash Consulting B.V. Maastricht +31 6 21 84 04 55
Straefin Consultancy BV Oss +31 41 26 92 565
Centrum voor Bedrijfsopvolging Bussum +31 30 27 40 647
Flynth Deal Advies Amersfoort +31 88 23 68 400
Cratos Advies B.V. Panningen +31 6 34 55 81 47
DGMC Amersfoort +31 33 25 80 504
Conatum Tassos Bedrijfsadvies B.V. Maastricht +31 46 43 98 038
Claassen, Moolenbeek en Partners Alphen aan den Rijn +31 6 54 38 52 17
Diligence Houten +31 88 05 50 350
Firmenzukaufen.de Gollhofen +49 93 39 99 13 68
Indus Overname & Participatie B.V. Breda +31 76 51 54 334
Makelaarinhoreca.nl B.V. Gorinchem +31 18 36 15 183
MFS Duiven +31 6 51 93 56 23
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven +31 40 76 30 480
CROP Corporate Finance Utrecht +31 88 42 63 208
Flynth Adviseurs en Accountants Arnhem +31 88 23 67 777
Claassen, Moolenbeek & Partners Zutphen +31 57 55 44 552
HKB Veldhoven +31 40 40 21 112
N4MB3RS B.V. Amersfoort +31 33 30 37 949
Briljant Finance Assen +31 6 20 00 65 97
Den Otter Van Vliet Heesch +31 41 24 74 282
MKB Advies Partners Amstelveen +31 85 06 04 700
Accountax Bedrijfsadviseurs Reuver +31 77 47 62 500
Bol Adviseurs Wijchen +31 88 12 11 393
De Nationale Franchise Gids Apeldoorn +31 55 82 00 226
Crossminds B.V. Rotterdam +31 10 25 18 087
BrightOrange B.V. Amsterdam +31 20 30 31 220
Claassen, Moolenbeek & Partners Arnhem +31 26 30 31 900
Vigor & Trust Corporate Finance Veghel +31 6 53 94 46 83
Bizalia Barcelona +34 93 41 96 439
JWG Business Consultancy B.V. Doetinchem +31 31 43 63 358
Catapult Corporate Finance B.V. Deventer +31 570 57 22 50
Kreston Van Herwijnen Tiel +31 34 46 21 222
UNO Bedrijfsadviseurs Zuidlaren +31 88 506 10 00
Vorst Consult Bedrijfsovernames B.V. Ulestraten +31 43 36 54 777
Lynx Bedrijvenmakelaars Nijmegen +31 6 53 38 11 72
CFZ Corporate Finance Maastricht +31 6 53 53 89 19
BusinessPartners B.V. Maastricht +31 88 32 59 000
Overname-experts Haarlem +31 85 04 41 000
Euretco Hoevelaken +31 33 25 32 380
Take5 Halsteren +31 6 53 36 90 92
Maes en Partners Eindhoven +31 88 02 78 200
Claassen, Moolenbeek & Partners Winterswijk +31 54 35 36 226
TMCF Nijmegen +31 24 66 36 974
Feab Culemborg +31 6 39 78 99 05
HLB Wiltlox van den Boomen Corporate Finance Waalwijk +31 41 64 10 000
Claassen, Moolenbeek & Partners Varsseveld +31 74 75 01 485
J3 Management Hilversum +31 6 23 89 19 01
Claassen, Moolenbeek & Partners Sint-Michielsgestel Sint-Michielsgestel +31 6 40 73 41 45
Peek Von Schükkmann Bergen +31 6 53 29 56 82
Overname Support Hoogeveen +31 6 49 75 56 90
AW Horeca Makelaars Mastenbroek +31 88 46 00 640
F&O Partners Dronten +31 6 41 24 00 42
MeerMKB B.V. Hoofddorp 0800 - 22 22 234
Overname Opvolging Regisseur Westwoud +31 6 54 29 16 80
INretail Zeist +31 88 97 30 600
Nunes Consulting Group Elst +31 48 14 54 314
MB Adviesgroep Amsterdam +31 29 94 05 756
Croww B.V. Scherpenzeel +31 6 33 56 46 66
ABAB Corporate Finance B.V. Tilburg +31 13 46 47 100
Waardemakers Advies B.V. Almere +31 85 21 00 390
deOverdrachtAdviseur Schagen +31 22 92 82 700
Finc Corporate Finance B.V. Waalwijk +31 41 66 75 150
Claassen, Moolenbeek & Partners 's Hertogenbosch +31 73 61 32 228
Hillside Corporate Finance B.V. Houten +31 30 22 73 233
Dutch Dream B.V. Arnhem +31 88 35 51 400
Connacct.nl Vught +31 6 22 23 29 08
Claassen, Moolenbeek & Partners Rotterdam +31 10 27 60 150
Molenkamp Bedrijfsadvies Eindhoven +31 40 29 60 095
Joanknecht Eindhoven +31 40 84 47 000
Groenewegen & Lukaart Goes +31 11 38 53 400
Wellness Solutions Arnhem +31 26 44 63 655
Adviesbureau 1963 Woudenberg +31 6 10 94 75 01
Claassen, Moolenbeek & Partners Groningen +31 50 75 02 000
Claassen, Moolenbeek & Partners Hulst +31 11 47 60 076
Adcorporate Noord-Nederland Assen +31 88 05 02 200
Navis Investments B.V. 's-Gravenhage +31 70 33 51 919
Schets Advocatuur Berkel-Enschot +31 13 53 31 752
Siljan MKB B.V. Luinjeberd +31 6 11 97 38 36
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven +31 40 76 30 471
Van Ree Accountants Doorn +31 34 34 15 940
Company Brokers B.V. Specialisten Bedrijfsovernames. Geldermalsen +31 34 55 87 030
De Overname Adviseur Midden en Oost Brabant B.V. Valkenswaard +31 6 53 24 31 92
Adcorporate Boekel +31 49 23 70 080
Kasku Corporate Finance bv Sittard +31 46 20 60 000
Claassen, Moolenbeek & Partners Venray +31 47 87 69 006
Dealmkrs Breskens +31 6 54 64 58 49
Extendum B.V. Eemnes +31 88 55 12 300
Mahler Investments B.V. Diemen +31 6 12 12 18 88
LNP Corporate Finance Eindhoven +31 6 55 86 54 92
Vander-Klok Ede +31 6 22 40 99 97