Franchise

Sector
Region
0 selected

Claassen, Moolenbeek & Partners

Een onafhankelijk bedrijfskundig en bancair adviesbureau met name voor MKB-plus-ondernemingen.

More info >>>

thexton armstrong

Wij zijn een managementadviesbureau dat ondernemers helpt hun startmotieven te realiseren. De franchiseorganisatie is in 2011 gestart met het adviseren van Nederlandse ondernemers. Met ons internationaal bewezen Winstlekkage-model, ons uitgebreide Bedrijfsverbeteringsplan, Raad van Advies en Bedrijfsoverdrachtplan helpen we organisaties met het gezonder inrichten van de onderneming. Het is onze missie om dé vertrouwenspartner van ondernemend Nederland te worden bij het succesvol (her)inrichten van bedrijven.

More info >>>

Credion

Krijg je nu al regelmatig de vraag van ondernemers naar zakelijke vastgoed- en bedrijfsfinancieringen of wil je actief worden op deze markt? Vraag dan het Credion infopakket aan en lees meer over wat we bieden en vragen.

More info >>>

123Wonen

123Wonen dé Verhuurmakelaar bestaat al sinds 2009. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop.

More info >>>

GJ personeelsdiensten

GJ Personeelsdiensten is een jonge onderscheidende organisatie, gespecialiseerd in verschillende disciplines, waaronder uitzenden, detachering, payrolling, werving & selectie, verzuimbeheer, outplacement en salarisadministratie. Daarnaast hebben de mensen van GJ Personeelsdiensten een heldere kijk op dienstverlening.

More info >>>

Cijfermeester

Met een betrouwbaar administratiekantoor en een goede administratie bespaart de klant kosten en tijd. Een administratiekantoor voor boekhouding, belastingen en bedrijfsadvies. Met meer dan 60 vestigingen in Nederland is er altijd wel een CijferMeester in de buurt.

More info >>>

HUBO

Hubo is al meer dan tachtig jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers en zoekt vakkundige ondernemers!

More info >>>

123Boekhouden

123Boekhouden is een uniek boekhoudconcept voor het MKB: "Digitaal waar het kan, persoonlijk waar het moet". Sluit je aan als franchisenemer en ga direct aan de slag.

More info >>>

Pepp.fit

Pepp.fit is een fris micro EMS-concept (elektro muscle stimulation) waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, persoonlijke begeleiding en structuur in een overzichtelijke en niet traditionele sportschool omgeving. Pepp.fit neemt een unieke positie in in de fitness en health branche. Dankzij de lage investering, lage operationele kosten en goede marges is er een snelle ROI.

More info >>>

eismann b.v.

Bij eismann verkoopt u als franchisenemer kwalitatief hoogwaardige diepvriesproducten aan particuliere huishoudens. Kwaliteit betekent voor eismann ook dat ze klanten altijd iets bijzonders bieden. Daarom biedt eismann veel geselecteerde producten, die exclusief voor de klant geproduceerd worden - natuurlijk in de door de DLG bekroonde kwaliteit.

More info >>>

iQ Makelaars

Bouwen in je eigen exclusieve rayon met landelijke samenwerking en ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

More info >>>

Straetus incasso

Straetus is een landelijk werkende en professionele incasso-organisatie met vestigingen in heel Nederland.

More info >>>

Your formula here too?

For more information about placing your franchise formula, click here.