Specialisten in jouw regio

Match Plan Fusies en Overnames

Nassau Ouwekerkstraat 3
2596 CC Den Haag

Telefoon
+31 70 32 44 103

Match Plan is een onafhankelijke overnameadviseur en begeleidt ondernemers bij de koop of verkoop hun bedrijf. Wij nemen dit volledige traject uit handen en hebben voor ieder onderdeel een eigen specialist in huis. Op deze manier bent u gedurende het volledige traject voorzien van het juiste specialisme op het juiste moment. Van de eerste kennismaking, het vinden van de juiste (ver)kopers, het voeren van onderhandelingen, opmaken van de contracten tot uiteindelijk de overdracht bij de notaris. 

Bedrijf verkopen

Match Plan begeleidt overnemers bij de verkoop van hun bedrijf. Het team kent altijd één centraal aanspreekpunt en heeft daarnaast voor elk onderdeel een eigen specialist in huis. Zo bent u gedurende het volledige verkooptraject voorzien van het de juiste specialisme op het juiste moment. Wij zorgen ervoor dat u dit verkooptraject met een gerust gevoel doorloopt. Wij ontzorgen u graag zoveel als mogelijk, maar snappen ook dat u graag betrokken blijft. Samen kijken we naar een werkwijze die aansluit bij uw persoonlijke wensen. Meer informatie over advies bij de verkoop van een bedrijf vindt u op deze pagina.

Bedrijf overnemen

Wilt u als bestaande onderneming een bedrijf overnemen? Kies dan voor onze professionele aankoopbegeleiding. Wij begeleiden u bij het volledige overnametraject. Van het vinden van de juiste partij om over te nemen tot aan de uiteindelijke overdracht bij de notaris. Ook zijn wij gespecialiseerd in het uitwerken van een lange termijn ‘buy-and-build strategie’. Meer informatie over advies bij het overnemen van een bedrijf vindt u op deze pagina.

Waardebepaling bedrijf

Wilt u uw bedrijf verkopen, een ander bedrijf overnemen of een fusie aangaan? Dan is het verstandig om in een vroeg stadium inzicht te krijgen in de waarde van de betrokken onderneming. Het geeft u de gelegenheid om biedingen op uw bedrijf goed te kunnen beoordelen of een juiste bieding uit te brengen wanneer u zelf een bedrijf wilt overnemen. Het is essentieel dat de waardebepaling door een specialist wordt uitgevoerd. Met een slechte of matige waardebepaling loopt u namelijk het risico om op het verkeerde been te worden gezet met mogelijk grote financiële tegenvallers als gevolg. Match Plan. Van de circa 300 actieve Register Valuators in Nederland zijn er vijf werkzaam binnen het team van Match Plan. Zo verzekeren wij u van een kundig en betrouwbaar waarderingsrapport. Meer informatie over waardebepaling van een bedrijf vindt u op deze pagina.