Specialisten in jouw regio

Adcorporate Noord-Nederland

Torenlaan 1
9401 HN Assen

Telefoon
+31 88 05 02 200

Gewoon oog voor de mens én de zaak

Adcorporate begeleidt (toekomstige) ondernemers bij overnametrajecten, op een betrokken en persoonlijke manier. Wij geloven dat écht het beste advies verzorgen tot de beste resultaten leidt, zowel bij de aankoop als de verkoop van een bedrijf. Onze succesverhalen onderstrepen die aanpak.
 

“Het belang van de klant staat altijd voorop en dat zal ook altijd zo blijven”

Adcorporate is een bedrijf van mensen, met mensen en door mensen. Met ervaren overnameadviseurs, die betrokken en deskundig zijn. Dit blijkt ondermeer uit de certificering vanuit de BOBB en aansluiting bij de DCFA. De overnameadviseurs werken binnen een eigen regio, en staan daardoor letterlijk dichtbij u als ondernemer.
 

Gewoon een tot in de puntjes verzorgd advies bij bedrijfsovername

Wij vinden dat iedere ondernemer recht heeft op gedegen advies bij bedrijfsovername. Een bedrijf (ver)kopen doet u immers niet elke dag. Daarom werken we niet volgens één vaste aanpak. Als ondernemer heeft u behoefte aan specifieke begeleiding op basis van uw persoonlijke situatie. Daar beginnen wij direct mee.
 
Al in de voorbereidende fase van een overnametraject brengen we de situatie van de onderneming uitgebreid in kaart. Gedurende het gehele traject gaan we proactief te werk, zodat we constant op de hoogte blijven.