Specialisten in jouw regio

Marktlink


Amsterdam

Telefoon
+31 85 040 03 00

Al meer dan 25 jaar is Marktlink de grootste onafhankelijke M&A-specialist voor het midden- en hoger- segment MKB. Met ca. 155 medewerkers  en negen kantoren verspreid over vijf landen in Europa doen zij meer dan 150 deals per jaar. Onder andere hun groot (inter)nationaal netwerk, specifieke sectorkennis en ruime ervaring van de lokale markt typeren Marktlink. 
 
Ondernemers kunnen bij Marktlink terecht voor alle vraagstukken omtrent overname: vanaf het kopje koffie bij de (gratis en vrijblijvende) kennismaking tot en met de champagne bij de notaris. Marktlink begeleidt bij fusies, overnames, waarderingen, opvolgingsvraagstukken, buy-outs (MBO) en buy-ins (MBI). De werkwijze van Marktlink is professioneel, deskundig en betrouwbaar.
 
Marktlink beschikt over een uitgebreide database met daarin de gegevens van meer dan 40.000 bedrijven nationaal en internationaal. Tevens heeft het bedrijf nauwe contacten met banken, overnameadvieskantoren, participatiemaatschappijen accountants en andere bedrijfsadviseurs. 
 
Marktlink deelt periodiek op anonieme basis haar profielen met een bestand van meer dan 10.000 relaties. Daarnaast ontvangt Marktlink ook het aanbod van haar relaties. Dit is informatie die veelal niet algemeen in de markt wordt uitgezet. Marktlink beschikt hiermee over een unieke database die exclusief voor klanten beschikbaar is. 
 
Naast haar internationale kantoren heeft Marktlink ook een uitgebreid netwerk via haar actieve lidmaatschap van Geneva Group International (GGI). Als exclusief geselecteerde overnamespecialist voor Nederland heeft Marktlink hiermee een zeer actieve en prominente rol in een wereldwijd netwerk van 150 overnamespecialisten in 40 landen.
 
Waarom kiest u voor Marktlink?
  • Grootste (internationale) netwerk van kopers en verkopers;
  • Actuele database met de gegevens van meer dan 40.000 ondernemers en investeerders nationaal en internationaal;
  • Bewezen trackrecord: dé dealmaker met jaarlijks ruim 120 deals en meer dan 25 jaar ervaring;
  • Brede marktkennis lokaal en internationaal;
  • 100% onafhankelijk en altijd uitsluitend optredend voor één partij;
  • 95% succes ratio;
  • Vaste fee en een aanvullende succes fee;
  • De adviseurs van Marktlink denken vanuit ondernemerschap.