Specialisten in jouw regio

Marktlink


Amsterdam

Telefoon
+31 85 040 03 00

Sinds 1996 adviseert Marktlink ondernemers bij de verkoop of koop van bedrijven in het hogere mkb-segment. Met 150 deals in 2022 zijn wij uitgegroeid tot één van de grootsten in ons segment. Met meer dan 200 adviseurs zetten wij ons dagelijks in om ondernemers te begeleiden in het verkoopklaar maken van hun bedrijf, het verkoopproces of in het realiseren van groeiambities door bedrijven te kopen. Onze kantoren zijn verspreid over verschillende locaties in Europa. Daarmee is Marktlink niet alleen lokaal zichtbaar, maar verbinden wij mkb-bedrijven eenvoudig met een groot (inter)nationaal netwerk.  
 
Via Marktlink Capital geven wij particuliere investeerders toegang tot de beste private equity en venture capital fondsen. Investeer in de toekomst, in ondernemerschap door deel te nemen in fund-of-funds of feeder fondsen. Op dit moment is er meer dan EUR 600mln aan toegezegd kapitaal in beheer, vrijwel geheel afkomstig van Nederlandse ondernemers.
 
Ondernemerschap is de kern in alles wat Marktlink doet, met als doel waarde creëren voor ondernemers. Door onze datagedreven werkwijze in combinatie met het grootste team van betrokken professionals zijn wij als geen ander in staat ondernemers bij te staan in de volgende stap in hun carrière.