Cijfermeester

Cijfermeester

Met een betrouwbaar administratiekantoor en een goede administratie bespaart de klant kosten en tijd. Een administratiekantoor voor boekhouding, belastingen en bedrijfsadvies. Met 52 vestigingen in Nederland is er altijd wel een CijferMeester in de buurt.

1. Kwaliteit tegen aanvaardbare kosten

CijferMeester administratiekantoren bieden u het beste van twee werelden: de charme van een klein administratiekantoor en de kwaliteit vergelijkbaar met die van groot accountantskantoor. De specialisaties: fiscaal recht op alle gebieden, financieel advies, verzekeringsadvies, (register)accountancy, financierings vraagstukken, inkomensplanning, enz.

2. Transparante en beheersbare kosten

CijferMeester administratiekantoren werken tegen vaste prijzen. Zij maken een offerte van de te verwachten kosten op basis van de door u verstrekte gegevens omtrent uw bedrijf en boekhouding. Wordt uw bedrijf groter? Verandert de rechtsvorm? Neemt u personeel in dienst?

3. Pro-actief optreden en advisering

Indien uw CijferMeester vermoedt dat het voor u fiscaal aantrekkelijk is om bepaalde beslissingen te nemen en/of maatregelen te treffen, dan zal hij/zij hierover zelf contact met u opnemen.

4. Een vertrouwensrelatie

Goed beschouwd is dit het belangrijkste argument in uw keuze voor een intermediair. Daarom adviseren wij potentiële klanten altijd om een aantal aanbieders met elkaar te vergelijken. Niet alleen d.m.v. een mail en op basis van het kostenplaatje, maar door het kantoor te bezoeken.

5. Continuïteit

Mocht uw CijferMeester administratiekantoor voor langere tijd uitvallen, dan zorgt het hoofdkantoor voor adequate vervanging. Uw belangen kunnen zo altijd worden behartigd.

6. Goede bereikbaarheid

Op het moment dat u als een klant een behoefte heeft, wilt u ook direct antwoord. Wat hij/zij in ieder geval niet wil is een telefoonbeantwoorder met de tekst dat hij/zij wordt teruggebeld.

7. Snelle response op vragen/verzoeken

CijferMeesters hanteren als norm dat telefoontjes en mails binnen 24 uur worden beantwoord.

8. Financieel inzicht in huidig en toekomstig inkomen

Weet u op dit moment exact hoe uw partner er financieel voor staat, in geval u onverhoopt iets overkomt? Weet u op dit moment hoe uw inkomen er uit ziet, als u van uw pensioen wilt gaan genieten? Als klant van CijferMeester beschikt u over een adviseur die faciliteiten beschikbaar heeft om op dit punt het door u gewenste inzicht te verstrekken.

9. Voorop in innovatie waar het klanten tot voordeel strekt

De markt van de administratieve dienstverlening zal de komende vijf tot tien jaar ingrijpend veranderen. Door middel van automatisering komen er steeds meer mogelijkheden voor u om zaken zelf te doen. Zo kunt u uw banktransacties automatisch laten boeken in uw boekhouding door een koppeling van onze software met uw bank. Ook inkoopfacturen kunnen tegenwoordig in uw administratie worden verwerkt door middel van scan-en-herken-technologie.

10. De wil om te verrassen

Het goede gevoel dat u ervaart, als een klant u een compliment geeft omdat u iets doet dat uw klant als positief verrassend ervaart. CijferMeesters zijn net als u ondernemer en vinden het ook leuk als zo’n moment bij u kunnen creëren. Dat kan met een spontante tussentijdse analyse van uw bedrijfscijfers zijn; onverwachte vragen in uw belang, een kopie van een krantenartikel aangaande uw markt, onze periodieke gratis papieren nieuwsbrief, enz, enz.

 

Als CijferMeester ben je toekomstbestendig

CijferMeester is met inmiddels 52 kantoren door geheel Nederland een significante aanbieder van boekhoudkundige en fiscale advisering en business controlling. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel; Wij verzorgen gedurende het jaar een tiental vakinhoudelijke hoogwaardige trainingen en ervaren specialisten staan tot uw beschikking. We werken met de beste software en bieden waarborging voor de continuïteit van uw dienstverlening. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u begeleiden in het verkrijgen van het door u gewenste klantenbestand.

Hoe zelfstandig blijft u als franchisenemer?

Wij zijn ons ervan bewust dat u als franchisenemer niets minder dan het beste van ons verwacht. Bij ons vindt u niet – zoals bij andere formules – langjarige contracttermijnen en/of exitfees. Als u in enig jaar niet overtuigd bent van de waarde van onze dienstverlening als franchisegever, dan kunt u gewoon opzeggen. U neemt uw klanten en software mee en gaat zelfstandig verder.

Controllers

Inhoudelijk verlangen wij van u dat beschikt over een aantoonbaar werk- en denkniveau op HBO-niveau. Het inrichten en voeren van een boekhouding moet u beheersen. U dient te beschikken over minimaal affiniteit met geautomatiseerde procesverwerking, fiscale wetgeving en vraagstukken (iedere CijferMeester volgt een gedegen aanvangsopleiding en vervolgtrainingen).

U bent mensgericht en vindt plezier in het helpen van klanten bij financiële en fiscale vraagstukken

Zelfstandig werken is voor u een pre en zelfmanagement is voor u geen probleem. U bent flexibel, doch tegelijk integer. U bent bereid te opereren binnen de contouren van de landelijke faciliteiten en u ziet de meerwaarde hiervan voor de kwaliteit en continuïteit van uw eigen presteren. U bent loyaal aan de ambities van CijferMeester.

Accountants

Ter versterking en begeleiding van Franchisenemers in de regio willen wij graag in contact komen met AA accountants die als franchisenemers de ambitie hebben om na een succesvolle opbouw fase van hun CijferMeester administratiekantoor door te groeien naar regiocoördinator.

Dankzij de aansluiting bij CijferMeester beschikt u over:

 • Effectieve ondersteuning in de verwerving van een klantenbestand
 • De mogelijkheid om uw klanten de continuïteit van uw dienstverlening te kunnen garanderen als u hiertoe tijdelijk niet in staat bent
 • Een goede bereikbaarheid voor uw klant door de mogelijkheid om door te schakelen naar het hoofdkantoor
 • Een doorlopend aanbod van hoogwaardige praktijkgerichte trainingen (ca. 10 per jaar)
 • Krachtige software passend bij de meest veeleisende klant, efficiënte software dankzij de koppeling van alle pakketten op elkaar
 • Modernste software dankzij de inzet van SBR, OCR-technologie en een klantenportaal
 • Een eigen helpdesk, bezet door mensen die uw beroep door en door kennen en dus beter helpen dan de helpdesk van een softwareleverancier
 • Zeer ervaren fiscalisten die u en/of uw klant kunnen ondersteunen bij de realisatie van de meest complexe vraagstukken. Ook voor zaken als HRM, financieringsvraagstukken, BBZ (schuldhulp voor ondernemers), ondernemingsplannen en bedrijfsontwikkeling zijn specialisten beschikbaar
 • De mogelijkheid om uw klant een accountantsverklaring te leveren
 • Enorme inkoopvoordelen die dankzij ons inkoopvolume kunnen worden bedongen bij leveranciers van acquisitietools, software, trainingen en andere kennis.

Bedrijfsprofiel

CijferMeester B.V. is een franchisegever. De leiding van bij ons aangesloten kantoren is in handen van zelfstandig ondernemers. De centrale organisatie ondersteunt de lokale kantoren met innovatie en vernieuwing, kwaliteitsbevordering en –bewaking, faciliteiten gericht op continuïteit en bereikbaarheid, faciliteiten op het gebied van marketing en reclame en leadgeneratie en tenslotte enorme inkoopvoordelen.

CijferMeester wil een organisatie zijn, die door passie gedreven (startende) administratiekantoren wil helpen succesvol te zijn, en zo ‘fun’ en trots te ervaren met hun eigen bedrijf.

CijferMeester is geen hiërarchische organisatie waarbij het hoofdkantoor dicteert. Daarom is er regelmatig overleg tussen alle aangesloten CijferMeesters om het functioneren van onze formule te evalueren en waar mogelijk te verbeteren. Op deze manier wordt bereikt dat de ondersteuning vanuit het hoofdkantoor optimaal wordt afgestemd op de behoeften. Bovendien kunnen CijferMeesters op deze wijze hun eigen ervaringen uitwisselen en hiervan leren.


Ons netwerk in cijfers

 • Datum oprichting: 19-12-2005
 • Facturatie: Maandelijks
 • Contractduur: 1 jaar
 • Fee exploitatie: € 485,- per maand (omzet afhankelijk)
 • Software: € 348,-
 • Entreefee: € 5.250,- (gedeeltelijke uitgestelde betaling)
 • Minimale investering: € 8.500,-
 • Fee overig: Geen
 • Verwachte opbrengst: 1e jr € 30.000,- / 2e jr € 60.000,- / 3e jr  € 75.000
 • Terugverdientijd: 6 maanden 
 • Vestigingen: 52 in Nederland
Contact met deze formule
Cijfermeester
De Werf 58B
 
8401 JE Gorredijk
Contact met deze formule

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.