Privacybeleid

Privacybeleid

 

Privacybescherming

De website(s) “Bedrijventekoop.nl” en de daaraan gekoppelde internetdiensten worden je ter beschikking gesteld door Internet B.V. (hierna: Internet BV), statutair gevestigd te Boekel en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Brabant onder nummer 17186537. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.
Alle profielen worden anoniem op Bedrijventekoop.nl geplaatst. Persoonlijke gegevens van plaatsers van een profiel en van personen die reageren op een profiel worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Internet B.V. houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.
De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Internet B.V., Kerkstraat 28, 5427 BD  Boekel, In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens gevestigd te Den Haag.
Internet BV garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van Bedrijventekoop.nl. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens.
Hieronder lees je welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat je kan doen als je nog vragen hebt.
 

Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van onze dienstverlening, wanneer je een profiel plaats; reageert op een profiel, een abonnement neemt op een nieuwsbrief, informatie aanvraagt, gebruik maakt van onze (interactieve) diensten of anderszins contact hebt met Internet BV, legt Internet BV gegevens vast (naam, woonplaats en adres, jouw telefoon- en faxnummers, jouw emailadres, een beschrijving van de onderneming die je wenst te verkopen of de onderneming waarvoor je belangstelling hebt getoond). Internet BV gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van Internet BV, van de met haar in groepsverband samenwerkende ondernemingen of van zorgvuldig geselecteerde derden op de hoogte te houden. Hierbij tracht Internet BV rekening te houden met jouw voorkeuren. Indien je geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kan je dit schriftelijk melden bij Internet BV, t.a.v. Adresregistratie, Postbus 17, 5427 ZG Boekel of per e-mail aan info@bedrijventekoop.nl met als onderwerp "Adresregistratie". Wij laten jouw gegevens hiervoor dan blokkeren.
 

Jouw gegevens verwijderen?

Wij bewaren jouw gegevens op een (beveiligde) Secure Server. Wilt u dat wij jouw gegevens uit ons bestand verwijderen? Stuur dan een e-mail naar verwijderen@bedrijventekoop.nl. Natuurlijk kan je ons dit ook schriftelijk laten weten. Ons adres is: Internet BV, Postbus 17, 5427 ZG Boekel. Internet BV voldoet binnen 7 werkdagen aan jouw verzoek.
 

Recht op inzage en controle

Je kan jouw persoonlijke gegevens altijd inzien en aanpassen.
 

Privacybeleid andere websites

Op www.bedrijventekoop.nl zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij je naar de betreffende websites.
 

Bedrijventekoop maakt gebruik van cookies

Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over het gebruik van onze diensten. Cookies zijn kleine stukjes informatie die jouw browser automatisch opslaat op jouw computer. Zo kunnen wij jou herkennen bij een volgend bezoek. Cookies worden niet gebruikt om personen te herkennen; ze identificeren alleen computers. Ze kunnen echter wel persoonsgebonden informatie bevatten. Door het gebruik van cookies kunnen wij onze diensten blijven verbeteren en aanpassen aan de wensen van de bezoekers. Je kan de acceptatie van cookies op jouw computer uitschakelen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de plaatsing van cookies door derden.
 

Heb je nog vragen over ons privacybeleid?

Stuur dan een e-mail naar info@bedrijventekoop.nl. Ook als je vragen hebt over jouw gegevens of als je deze wilt wijzigen, kan je dit e-mailadres gebruiken. Onze klantenservice is je graag van dienst.
 

Auteurs- en databankrechten

Alle auteurs- en databankrechten ten aanzien van (de inhoud van) onze website worden uitdrukkelijk voorbehouden. Deze rechten zijn eigendom van Internet BV te Boekel.
 

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.
 

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Google Analytics maakt gebruik van 'cookies' (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal jouw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Je kan het gebruik van cookies weigeren door in jouw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen je er echter op dat je in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.
 

Speciale december actie

Profiteer alleen in december en ontvang €50,- korting
bij plaatsing van een profiel

Meer informatie