Partners

Bedrijventekoop.nl bundelt graag haar krachten met andere interessante partijen. 
 

  • Bedrijventekoop.nl is betrokken bij het EU4BT project van de Europese Commissie. Waarbij Bedrijventekoop.nl mede input levert tot het formuleren van een Europese gedragscode waar een online overnameplatform aan zou moeten voldoen. Bedrijventekoop.nl voldoet uiteraard aan deze gedragscode!

 
  • Bedrijventekoop.nl geassocieerd lid van de BOBB, de beroepsorganisatie voor specialisten in bedrijfsoverdracht.

 
  • Monique Denis is namens Bedrijventekoop.nl aangesloten bij de Dutch Corporate Finance Association (DCFA).

 

  • Bedrijventekoop.nl is lid van het internationale netwerk Transeo. Dit is hét Europese netwerk op het gebied van bedrijfsovername in het MKB.
 

 

  • NBBU en Bedrijventekoop.nl hebben een samenwerking. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Ze behartigen de belangen van ruim 1.200 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. 


 

  • Bedrijventekoop.nl is de samenwerking aangegaan met brancheorganisatie VBO voor makelaars, taxateurs en verhuurbemiddelaars. De insteek van de samenwerking is het verbeteren van de informatievoorziening rondom het onderwerp bedrijfsoverdracht onder de leden van de organisatie.


 

  • Schoonmakend Nederland en Bedrijventekoop.nl zijn de samenwerking aangegaan. Schoonmakend Nederland is al 40 jaar dé brancheorganisatie voor professionele schoonmaak- en glazenwassersbedrijven. Het doel is van de samenwerking is om de leden van goede informatie te voorzien, zodat zij zich goed en tijdig kunnen voorbereiden op de aan- of verkoop van een bedrijf.