16/10/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Media en entertainment

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Verlieslatend


Bedrijfshistorie / achtergrond

Vanuit een IT-achtergrond is de huidige eigenaar 7 jaar geleden gestart met het verspreiden van reclameboodschappen via een scherm op een bepaalde locatie. Dit was het begin van de huidige onderneming.


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf biedt een oplossing voor ondernemers die lokaal willen adverteren. Ondernemers kunnen via een abonnementsvorm een televisiescherm afnemen waarop deels eigen advertenties getoond worden en deels advertenties van andere lokale partijen. Het scherm wordt door de organisatie geleverd, inclusief de reclameboodschappen. Vervolgens worden de reclameuitingen van de organisatie waar het scherm hangt ook getoond op andere locaties.  


Onderscheidend vermogen

De onderneming waar het scherm komt te hangen hoeft zelf niets te doen. Alles wordt vanuit het bedrijf geregeld, inclusief updates en aanpassingen. Door afname van de dienstverlening wordt het bedrijf lokaal zichtbaar wat de mond-tot-mond reclame zal bevorderen. Het bedrijf werkt met abonnementen met een looptijd van 3 jaar. De onderneming is regionaal georiënteerd met de focus op Noord-Brabant. 


Overig

De onderneming is op zoek naar een MBI-kandidaat vanwege het feit dat de huidige directeur is uitgevallen en aangegeven heeft niet meer terug te keren. De huidige aandeelhouders zijn op zoek naar een ervaren en kundig manager, die moet zorgen voor continuïteit. De kandidaat beschikt over een aantoonbaar en succesvol track-record in deze branche. De onderneming kan gefaseerd overgenomen worden. 


Regionaal media platform
Regio
Noord-Brabant
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
N.o.t.k.