Regionaal media platform

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Media en entertainment

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting:
Verliesmakend

Indicatie overnamebedrag:
N.o.t.k.

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Vanuit een IT-achtergrond is de huidige eigenaar 7 jaar geleden gestart met het verspreiden van reclameboodschappen via een scherm op een bepaalde locatie. Dit was het begin van de huidige onderneming.


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf biedt een oplossing voor ondernemers die lokaal willen adverteren. Ondernemers kunnen via een abonnementsvorm een televisiescherm afnemen waarop deels eigen advertenties getoond worden en deels advertenties van andere lokale partijen. Het scherm wordt door de organisatie geleverd, inclusief de reclameboodschappen. Vervolgens worden de reclameuitingen van de organisatie waar het scherm hangt ook getoond op andere locaties.  


Onderscheidend vermogen

De onderneming waar het scherm komt te hangen hoeft zelf niets te doen. Alles wordt vanuit het bedrijf geregeld, inclusief updates en aanpassingen. Door afname van de dienstverlening wordt het bedrijf lokaal zichtbaar wat de mond-tot-mond reclame zal bevorderen. Het bedrijf werkt met abonnementen met een looptijd van 3 jaar. De onderneming is regionaal georiënteerd met de focus op Noord-Brabant. 


Overig

De onderneming is op zoek naar een MBI-kandidaat vanwege het feit dat de huidige directeur is uitgevallen en aangegeven heeft niet meer terug te keren. De huidige aandeelhouders zijn op zoek naar een ervaren en kundig manager, die moet zorgen voor continuïteit. De kandidaat beschikt over een aantoonbaar en succesvol track-record in deze branche. De onderneming kan gefaseerd overgenomen worden. 


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.