Profile number 67907

Regionaal media platform

16/10/2019 Date added

Located in

Noord-Brabant

General information

Sector

Service industry

Type of company

Media and entertainment

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 100.000 - € 250.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

€ Loss - € making


Company history/background

Vanuit een IT-achtergrond is de huidige eigenaar 7 jaar geleden gestart met het verspreiden van reclameboodschappen via een scherm op een bepaalde locatie. Dit was het begin van de huidige onderneming.


Company activities

Het bedrijf biedt een oplossing voor ondernemers die lokaal willen adverteren. Ondernemers kunnen via een abonnementsvorm een televisiescherm afnemen waarop deels eigen advertenties getoond worden en deels advertenties van andere lokale partijen. Het scherm wordt door de organisatie geleverd, inclusief de reclameboodschappen. Vervolgens worden de reclameuitingen van de organisatie waar het scherm hangt ook getoond op andere locaties.  


Unique selling points

De onderneming waar het scherm komt te hangen hoeft zelf niets te doen. Alles wordt vanuit het bedrijf geregeld, inclusief updates en aanpassingen. Door afname van de dienstverlening wordt het bedrijf lokaal zichtbaar wat de mond-tot-mond reclame zal bevorderen. Het bedrijf werkt met abonnementen met een looptijd van 3 jaar. De onderneming is regionaal georiënteerd met de focus op Noord-Brabant. 


Other

De onderneming is op zoek naar een MBI-kandidaat vanwege het feit dat de huidige directeur is uitgevallen en aangegeven heeft niet meer terug te keren. De huidige aandeelhouders zijn op zoek naar een ervaren en kundig manager, die moet zorgen voor continuïteit. De kandidaat beschikt over een aantoonbaar en succesvol track-record in deze branche. De onderneming kan gefaseerd overgenomen worden. 


Regionaal media platform
Region
Noord-Brabant
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
100.000 - 250.000
Overname
To be agreed