19/10/2021 Geplaatst

Gevestigd in

West-Nederland

Ook interessant voor

Utrecht

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Bemiddelaar in onroerende zaken

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onze opdrachtgever, een verhuurmakelaardij in het westen van het land, is gespecialiseerd in de verhuur en het beheer van gestoffeerde en volledig gemeubileerde woningen/appartementen. Zij bieden woonoplossingen voor zowel de korte als ook voor de lange termijn voor particulieren en bedrijven, alsmede een breed pakket aan relocation services in het midden-hoog marktsegment.    


Activiteiten van het bedrijf

De makelaardij beschikt op dit moment over ca. 200 woningen in haar bestand, waarvan een derde deel in technisch beheer. Naast de verhuur- en beheersactiviteiten treden zij tevens op als aankoopmakelaar van vastgoed voor verschillende beleggers.


Onderscheidend vermogen

Onze opdrachtgever wil 100% van de aandelen overdragen. Er zijn geen lange termijn verplichtingen m.b.t. medewerkers en huur van de kantoorruimte. Voor schoonmaak-, onderhouds-, en verhuisdiensten wordt er samengewerkt met een vaste groep dienstverleners. Revenue: een jaarlijks resultaat van ca. € 80.000,- á € 100.000,- wordt haalbaar geacht.


Overig

Overname de makelaardij is ideaal voor een strategisch overnamekandidaat die zijn portefeuille uit wilt breiden of een startend makelaar met voldoende eigen middelen. Het betreft de overname van 100% van de aandelen van de besloten vennootschap. Wij vragen geïnteresseerden een bieding de doen a.d.h.v. de nader te verstrekken informatie. Neem contact met ons op middels het reactieformulier, wij reageren z.s.m.


Verhuurmakelaardij in (expat) woningen
Regio
West-Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
100.000 - 250.000

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.