Profile number 103698

Verhuurmakelaardij in (expat) woningen

19/10/2021 Date added

Located in

West-Nederland

Also interesting for this region (s)

Utrecht

General information

Sector

Service industry

Type of company

Real estate agents

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Onze opdrachtgever, een verhuurmakelaardij in het westen van het land, is gespecialiseerd in de verhuur en het beheer van gestoffeerde en volledig gemeubileerde woningen/appartementen. Zij bieden woonoplossingen voor zowel de korte als ook voor de lange termijn voor particulieren en bedrijven, alsmede een breed pakket aan relocation services in het midden-hoog marktsegment.    


Company activities

De makelaardij beschikt op dit moment over ca. 200 woningen in haar bestand, waarvan een derde deel in technisch beheer. Naast de verhuur- en beheersactiviteiten treden zij tevens op als aankoopmakelaar van vastgoed voor verschillende beleggers.


Unique selling points

Onze opdrachtgever wil 100% van de aandelen overdragen. Er zijn geen lange termijn verplichtingen m.b.t. medewerkers en huur van de kantoorruimte. Voor schoonmaak-, onderhouds-, en verhuisdiensten wordt er samengewerkt met een vaste groep dienstverleners. Revenue: een jaarlijks resultaat van ca. € 80.000,- á € 100.000,- wordt haalbaar geacht.


Other

Overname De makelaardij is ideaal voor een strategisch overnamekandidaat die zijn portefeuille uit wilt breiden of een startend makelaar met voldoende eigen middelen. Het betreft de overname van 100% van de aandelen van de besloten vennootschap. Wij vragen geïnteresseerden een bieding de doen a.d.h.v. de nader te verstrekken informatie. Neem contact met ons op middels het reactieformulier, wij reageren z.s.m.


Verhuurmakelaardij in (expat) woningen
Region
West-Nederland
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
100.000 - 250.000

This profile has been put on-hold by the user. It cannot be responded to at this time.