18/10/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Industrie

Soort bedrijf

Kunststof- en rubberverwerkende industrie

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Wie zet het verkooppotentieel van onze artikelen om in concreet omzetsucces? 
De artikelen hebben het in zich, maar door onze andere activiteiten kunnen wij er helaas onvoldoende aandacht aan besteden. 
 


Activiteiten van het bedrijf

Het betreft matrijzen, modelbescherming certificering, productfilmpjes, monstervoorraad en domeinnamen van 3 kunststof  non-food artikelen. Daarnaast 2 productierijpe tekeningen voor een vierde en vijfde artikel en informatie over nog twee nader uit te werken artikelen. 
Elk artikel is qua materiaal, kleur en tekst aan te passen en derhalve voor klanten te personaliseren. Productie vindt in Nederland plaats. Met creativiteit, inventiviteit en inzet liggen er in meerdere marktsegmenten reële kansen en zijn de overnamekosten binnen afzienbare tijd terug te verdienen.  


Onderscheidend vermogen

Heb je reeds non-foodartikelen voor de foodbranche, een netwerk van food of non-food klanten en eventueel ervaring met promotionele activiteiten, dan zijn deze bijzondere artikelen zeker een interessante aanvulling voor je portfolio.
Ben je een enthousiaste ZZP-er, heb je affiniteit met non-food artikelen en heb je de creativiteit om klant specifieke wensen naar een eindproduct te vertalen, dan kan deze portfolio een interessante start zijn. Met betrekking tot de overnameprijs zijn in dit geval vele variaties mogelijk en zullen wij positief meedenken.
 


Unieke kunststof non-food artikelen
Regio
Nederland
Branche
Industrie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000