Profile number 72281

Unieke kunststof non-food artikelen

18/10/2019 Date added

Located in

The Netherlands

General information

Sector

Engineering

Type of company

Plastic and rubber conversion

Legal entity

None

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

0

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 0 - € 100.000

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

Wie zet het verkooppotentieel van onze artikelen om in concreet omzetsucces? 
De artikelen hebben het in zich, maar door onze andere activiteiten kunnen wij er helaas onvoldoende aandacht aan besteden. 
 


Company activities

Het betreft matrijzen, modelbescherming certificering, productfilmpjes, monstervoorraad en domeinnamen van 3 kunststof  non-food artikelen. Daarnaast 2 productierijpe tekeningen voor een vierde en vijfde artikel en informatie over nog twee nader uit te werken artikelen. 
Elk artikel is qua materiaal, kleur en tekst aan te passen en derhalve voor klanten te personaliseren. Productie vindt in Nederland plaats. Met creativiteit, inventiviteit en inzet liggen er in meerdere marktsegmenten reële kansen en zijn de overnamekosten binnen afzienbare tijd terug te verdienen.  


Unique selling points

Heb je reeds non-foodartikelen voor de foodbranche, een netwerk van food of non-food klanten en eventueel ervaring met promotionele activiteiten, dan zijn deze bijzondere artikelen zeker een interessante aanvulling voor je portfolio.
Ben je een enthousiaste ZZP-er, heb je affiniteit met non-food artikelen en heb je de creativiteit om klant specifieke wensen naar een eindproduct te vertalen, dan kan deze portfolio een interessante start zijn. Met betrekking tot de overnameprijs zijn in dit geval vele variaties mogelijk en zullen wij positief meedenken.
 


Unieke kunststof non-food artikelen
Region
The Netherlands
Sector
Engineering
Type
For sale
Turnover
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000