Profiel nr. 107062

Kunststof apparatenbouw en leidingsystemen

20/10/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Algemene informatie

Branche

Industrie

Soort bedrijf

Kunststof- en rubberverwerkende industrie

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Kunststof verwerkend bedrijf voortkomend uit de Technische dienst van Akzo Nobel te Arnhem, het bedrijf is als zelfstandig bedrijf opgericht in 1999. Afgelopen 25 jaar de regionale kunststofbewerkers voor met name de vele industriele klanten in de regio Arnhem.  

Vanuit de achtergrond als service verlenende dienst zijn we nu doorontwikkeld als een gezond all-round industriele dienstverlener waarbij we makkelijk mee kunnen denken en participeren op de vraagstelling en zo voor de klant optimaal ontzorgend kunnen zijn. 

De eigenaar en de ondersteunende kantoormedewerkers zijn komende jaren beschikbaar voor een goede en vlotte transitie naar de nieuwe eigenaar. Komende vijf jaar bereiken zij de pensioengerechtigde leeftijd. 

Het bedrijf is gevestigd in een huurpand. Vragen hierover kun je stellen via het contactformulier.


Activiteiten van het bedrijf

Kunststof apparatenbouw en montage van leidingsystemen. In de werkplaats van ca. 600m2 worden van kunststof platen en buizen zeer diverse producten gemaakt. Vaak unieke op maat gemaakte producten in opdracht van bedrijfsmatige klanten maar ook diverse eigen ontwikkelde en unieke producten.  

Het bewerken van kunststof platen en buizen gebeurt in onze ruime werkplaats waar we een tiental zaag, frees en lasmachines hebben staan. Het kunststoflassen is de kerntaak van het bedrijf, door het gebruik maken van vele soorten lastechnieken kunnen we vrijwel alles produceren wat de klant vraagt.

 


Onderscheidend vermogen

Het onderscheidend vermogen is dat wij een heel breed spectrum van de kunststof apparatenbouw beheersen en daarvoor ook de benodigde lasmachines en equipment hebben staan. Daardoor zijn we voor veel industriele klanten een all-round toeleverancier die makkelijk kan inspelen op de behoefte van de klant. Naast een divers en uitgebreid machinepark ook een uitgebreid en uptodate magazijnvoorraad. Meerdere eigen producten en productietechnieken waarin we uniek zijn. Bij veel klanten in de proces- ,chemische, farmaceutische industrie zijn wij het eerste aanspreekpunt  en hebben wij de status van first supplier. Naast een ruime goed geisoleerde werkplaats met vloerverwarming, drietal overhead deuren en een groot buiten terein ook een ruim kantoor met diverse extra mogelijkheden.  


Overig

Koper heeft ervaring in de kunststof bewerking en las technieken en affiniteit met klanten in de proces en chemische industrie. Beheerst de Nederlandse taal goed en is bekend met het VCA protocol en heeft ervaring met het werken in industriele werkomgevingen.  

De vraag vanuit de markt naar onze diensten is reeds langere tijd groter dan we kunnen uitvoeren met de huidige bezetting. Voor de nieuwe eigenaar is er ruim voldoende werk voor twee extra FTE waarmee de omzet makkelijk vertweevoudigd kan worden en het rendament van de onderneming nog makkelijk sterk verhoogd kan worden. 


Kunststof apparatenbouw en leidingsystemen
Regio
Gelderland
Branche
Industrie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
250.000 - 500.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.