laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Patenthouder en producent slaapsysteem

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59773 09-09-2014 Industrie Meubelindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 B.V.
Omschrijving

De ondernemer is de grondlegger van de belangrijkste innovatie in de beddenindustrie ooit. Het doorontwikkelde en gepatenteerde systeem is het enige slaapsysteem dat door een uniek systeem van actieve en temperatuur gecontroleerde innovatie zorgt voor een allergievrije slaapomgeving die vrij is van vocht, schimmels, (fijn)stof, bacteriën en huisstofmijt en de kwaliteit van de slaap en de gezondheid daadwerkelijk positief beïnvloed. Daarnaast is het systeem de allerbeste oplossing als het gaat om preventie en bestrijding van een zeer groot, groeiend probleem van bed bugs in hotel bedden. De reacties van gebruikers van verkochte bedden, zowel consumenten als hotels, zijn zeer positief.

Voor de luxe hotels heeft de onderneming een special financial lease-aanbod ontwikkeld waardoor de kosten per bed nog geen € 2,25 per dag bedragen. Daartegenover staat dat uit onderzoek blijkt dat 61% van de respondenten bereid is $10 extra te betalen voor een allergievrije kamer.

De onderneming wil haar marktpositie voor langere termijn zeker stellen door zo snel mogelijk een prominente plaats in het topsegment van innovatieve slaapsystemen in te nemen. Het begrote budget om versneld een adequate verkooporganisatie en marketingcampagne uit te kunnen rollen en voor de financiering van het extra werkkapitaal als gevolg van de snelle groei bedraagt €1mln.

De ondernemer is al 20 jaar actief in de beddenbranche en eigenaar van een toonaangevende beddenspeciaalzaak.

klik hier om te reageren op dit profiel

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29