Patenthouder en producent slaapsysteem

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche:
Industrie

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Meubelindustrie

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
1.000.000 - 2.500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Activiteiten van het bedrijf

De ondernemer is de grondlegger van de belangrijkste innovatie in de beddenindustrie ooit. Het doorontwikkelde en gepatenteerde systeem is het enige slaapsysteem dat door een uniek systeem van actieve en temperatuur gecontroleerde innovatie zorgt voor een allergievrije slaapomgeving die vrij is van vocht, schimmels, (fijn)stof, bacteriën en huisstofmijt en de kwaliteit van de slaap en de gezondheid daadwerkelijk positief beïnvloed. Daarnaast is het systeem de allerbeste oplossing als het gaat om preventie en bestrijding van een zeer groot, groeiend probleem van bed bugs in hotel bedden. De reacties van gebruikers van verkochte bedden, zowel consumenten als hotels, zijn zeer positief. Voor de luxe hotels heeft de onderneming een special financial lease-aanbod ontwikkeld waardoor de kosten per bed nog geen € 2,25 per dag bedragen. Daartegenover staat dat uit onderzoek blijkt dat 61% van de respondenten bereid is $10 extra te betalen voor een allergievrije kamer.


Overig

De onderneming wil haar marktpositie voor langere termijn zeker stellen door zo snel mogelijk een prominente plaats in het topsegment van innovatieve slaapsystemen in te nemen. Het begrote budget om versneld een adequate verkooporganisatie en marketingcampagne uit te kunnen rollen en voor de financiering van het extra werkkapitaal als gevolg van de snelle groei bedraagt €1mln. De ondernemer is al 20 jaar actief in de beddenbranche en eigenaar van een toonaangevende beddenspeciaalzaak.


Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

Je kunt gratis reageren op het door jou gekozen profiel. Vul je emailadres in. Stel je vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Jouw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met jou op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.