12/03/2024 Geplaatst

Gevestigd in

Flevoland

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Industrie

Soort bedrijf

Meubelindustrie

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Ons bedrijf bestaat al ruim 12 jaar. Met meer dan 30 jaar ervaring in de industriële interieur spuitwereld hebben we een zeer sterke en serieuze reputatie opgebouwd op de markt, zowel bij particuliere als zakelijke klanten, en onder andere spuiterijen.      


Activiteiten van het bedrijf

Wij richten ons op de renovatie van bestaande meubels voor de particuliere markt, waaronder kasten, tafels, stoelen, binnendeuren en buffetkasten. Onze specialiteit ligt echter bij de hardcore renovaties van keukens.

Daarnaast bedienen we de zakelijke sector, waar klanten hun interieurs op maat laten maken. Wij zorgen voor een specifieke afwerking naar de wensen van de klant, variërend van high-end keukens tot kasten en balies.

Voor het transport beschikken we over twee eigen bussen die altijd paraat staan. Als extra service bieden we demontage en montage aan particulieren in de sector.

Met ruim 12 jaar ervaring in de industrie en meer dan 30 jaar expertise in de interieur spuitwereld, hebben wij een sterke en serieuze naam opgebouwd op zowel de particuliere als zakelijke markt, en onderscheiden we ons van andere spuiterijen.


Onderscheidend vermogen

Ons bedrijf bestaat uit 4 medewerkers die allround inzetbaar zijn op de werkvloer.

We beschikken over een kleine druk/spuitcabine voor één persoon en een mega druk/spuitcabine die geschikt is voor twee personen. Daarnaast hebben we schuurtafels, schroefcompressoren en alle benodigde apparatuur dubbel aanwezig als backup, om altijd paraat werk te kunnen leveren.

Om de hoogste kwaliteit te garanderen, werken we samen met exclusieve non-paint en lak leveranciers. Hierdoor kunnen we de beste prijs voor de beste producten leveren, wat vast onderdeel is van onze eigen afspraken.

Naast het gebruik als spuiterij kan de werkplaats ook voor andere doeleinden worden gebruikt, b.v als;
 • Schilderbedrijf die uit wil bereiden met spuiterij zodat zij niet stilstaan in de winter dagen
 • Een interieurbedrijf dat een volledig ingerichte werkplaats met spuiterij en alle benodigde machines wil, zodat alles onder één dak is
 • Een autoschadebedrijf kan hier ook gevestigd worden om auto's te verkopen en schades te herstellen, dankzij de drie ruime cabines die geschikt zijn voor complete voertuigen.

Alles is al gereed voor een snelle overname, inclusief papierwerk zoals gemeentelijke aanvragen, vergunningen, aanmeldingen, werkzaamheden, plattegronden, logboeken, enzovoort.

 

 

 

 


Overig

Locatie en bereikbaarheid A+++

Het bedrijf bestaat uit 3 à 4 medewerkers en huurt een pand van 380 m2. Er is een showroom van 30 m2 aanwezig, evenals een werkplaats van 300 m2.

Alles is al voorbereid en uitgewerkt, zodat de volgende eigenaar direct aan de slag kan. Alle leveranciers staan paraat en de agenda is al 3 maanden vooruit volgeboekt, wat al 12 jaar het geval is.

Het bedrijf is ook zeer geschikt voor schildersbedrijven die willen uitbreiden in de spuitwereld. Denk bijvoorbeeld aan rustige winterdagen; bij ons draait het door, zowel in de winter als in de zomer.

De reden voor de verkoop is na vele jaren ervaring op de markt. Ik heb geleerd dat de tijd die ik met mijn kinderen heb verloren, niet meer kan worden teruggehaald. Daarom sta ik op het punt om mijn bedrijf over te dragen aan iemand die durft over te nemen en het bedrijf op zijn eigen manier wil runnen of het verder wil laten groeien.


Interieur- en meubelspuiterij
Regio
Flevoland
Branche
Industrie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
100.000 - 250.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.