30/01/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Uitzenden, detacheren

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het detacheren van technisch personeel voor een breed scala aan installatiewerkzaamheden welke met name gericht zijn op de aanstaande energietransitie, zoals installatie van slimme meters, zonnepanelen, elektrische laadpalen, warmtepompinstallaties en CV installaties. 


Activiteiten van het bedrijf

De voornaamste activiteiten van het bedrijf zien toe op het monteren, vervangen en onderhouden van ‘slimme meters’. De portefeuille bestaat uit zes stabiele opdrachtgevers verspreid over heel Nederland. Dit betreffen enkel bedrijven en instellingen. De installatie activiteiten worden uitgevoerd door 17 FTE, exclusief management.


Onderscheidend vermogen

Er is sprake van veel recurring business en een loyaal klantenbestand. Extra aanwas van personeel en commerciële slagkracht kan het aantal opdrachten op korte termijn verder laten groeien (naar het niveau voor COVID). Op basis van de orderportefeuille wordt verwacht dat het aantal FTE’s voor de installatie activiteiten (excl. management) zal groeien naar 35 monteurs ultimo 2022 en 60 monteurs ultimo 2023. Op termijn kansen voor het verhogen van de omzet en marges vanwege de ontwikkelingen in de sector toeziend op de energie-transitie.


Overig

 

De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen. Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.


Afbeeldingen
Detacheerder technisch personeel
Regio
Zuid-Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.