07/06/2024 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Uitzenden, detacheren

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 250.000 - € 500.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze jonge onderneming heeft snel succes geboekt met 3.000 uitzenduren per week. Het bedrijf heeft drie kantoren in Zuid-Nederland en plant een vierde vestiging. De onderneming heeft een bestand van 3.000 kandidaten en bedient voornamelijk de logistieke, productie- en office sectoren.

 


Activiteiten van het bedrijf

De omzetverdeling bestaat naar schatting uit 70% logistiek, 20% productie en 10% kantoorgebonden functies. Hoewel gedetailleerde cijfers ontbreken, wordt geschat dat ongeveer 80% van het personeel bestaat uit arbeidsmigranten, waarvan een aanzienlijk deel al langdurig in Nederland is gevestigd, en 20% uit reguliere werknemers. De gemiddelde marge per uur bedraagt momenteel €5,00. Voor 2024 wordt verwacht dat de onderneming het jaar afsluit met 3000 uitzenduren.


Onderscheidend vermogen

Het Uitzendbureau is financieel gezond en heeft een succesvolle track record sinds de oprichting. Het bedrijf hanteert een strikt kostenbeleid en realiseert jaarlijks goede resultaten door ongeveer 50% van de omzet te besteden aan kosten. Het uitzendbureau heeft 3 vestigingen en een 4e zal op korte termijn worden geopend.


Overig

Dit uitzendbureau biedt een uitstekende kans voor een strategische koper die zijn huidige portefeuille wil versterken en de mogelijkheid tot cross-selling wil vergroten. Met meer dan 20 jaar aan ervaring in de sector heeft het bedrijf een solide reputatie opgebouwd, wat aantoont dat het ook zonder de huidige eigenaar kan blijven floreren. De regionale ligging biedt een strategisch voordeel voor verdere groei en uitbreiding binnen en eventueel buiten Nederland. Het bedrijf maakt gebruik van een externe backoffice, wat een belangrijk detail is voor kopers met een eigen backoffice; hierdoor wordt overlapping van diensten vermeden. De mogelijkheid om maatwerkoplossingen te bieden aan klanten, een consistente focus op kwaliteit en het potentieel voor verdere marktgroei maken dit uitzendbureau aantrekkelijk voor kopers die waarde hechten aan expertise en regionale aanwezigheid.


Uitzendbureau met enorm groeipotentieel
Regio
Zuid-Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.