Profile number 105037

Detacheerder technisch personeel

30/01/2023 Date added

Located in

Zuid-Nederland

General information

Sector

Service industry

Type of company

Temp labour

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

10 - 25

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 500.000 - € 1.000.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het detacheren van technisch personeel voor een breed scala aan installatiewerkzaamheden welke met name gericht zijn op de aanstaande energietransitie, zoals installatie van slimme meters, zonnepanelen, elektrische laadpalen, warmtepompinstallaties en CV installaties. 


Company activities

De voornaamste activiteiten van het bedrijf zien toe op het monteren, vervangen en onderhouden van ‘slimme meters’. De portefeuille bestaat uit zes stabiele opdrachtgevers verspreid over heel Nederland. Dit betreffen enkel bedrijven en instellingen. De installatie activiteiten worden uitgevoerd door 17 FTE, exclusief management.


Unique selling points

Er is sprake van veel recurring business en een loyaal klantenbestand. Extra aanwas van personeel en commerciële slagkracht kan het aantal opdrachten op korte termijn verder laten groeien (naar het niveau voor COVID). Op basis van de orderportefeuille wordt verwacht dat het aantal FTE’s voor de installatie activiteiten (excl. management) zal groeien naar 35 monteurs ultimo 2022 en 60 monteurs ultimo 2023. Op termijn kansen voor het verhogen van de omzet en marges vanwege de ontwikkelingen in de sector toeziend op de energie-transitie.


Other

 

De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen. Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.


Photos
Detacheerder technisch personeel
Region
Zuid-Nederland
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
500.000 - 1.000.000
Overname
To be agreed