Wil je jouw bedrijf verkopen? Vind hier de geschikte koper voor overname van jouw bedrijf.

Jaarlijks bij 1.000.000 ondernemers in beeld

Uw bedrijf wordt aan 80.000 bezoekers per maand getoond. Daarnaast via de internationale varianten van ons platform in Europa.

45% van de verkopers heeft het bedrijf succesvol verkocht

45% van de profielen die verwijderd worden, zijn succesvol verkocht.

25.000 nieuwsbrief-abonnees

Elke week ontvangen 25.000 abonnees het nieuwste aanbod van te koop aangeboden en te koop gevraagd profielen in hun mailbox.

Ben je toe aan bedrijfsovername?

Is je bedrijf toe aan de volgende groeifase? Ben je op een leeftijd beland waarbij overname gaat spelen en heb je geen opvolger? Laat je gezondheid je in de steek? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Bij Bedrijventekoop.nl kom je snel in contact met de ideale koper voor je bedrijf! 

Sinds onze oprichting in 2002 is het onze missie om kopers en verkopers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te laten komen. De afgelopen 15 jaar hebben duizenden succesvolle bedrijfsoverdrachten plaatsgevonden, nadat bij ons het eerste contact gelegd is. Of je nu op zoek bent naar een strategische koper, MBI of een (opnieuw) startende ondernemer, bij Bedrijventekoop.nl ben je aan het goede adres.

100% anoniem

Het verkopen van je bedrijf is een grote en belangrijke stap, dit begrijpen wij maar al te goed. Een bedrijfsoverdracht mag dan wel aan de orde zijn, maar voor de continuïteit van het bedrijf is het van belang dat de verkoop niet meteen aan de grote klok gehangen wordt. Een profiel op Bedrijventekoop.nl is daarom altijd volledig anoniem en er worden door ons dus géén contactgegevens verstrekt aan de geïnteresseerde partijen.

Waarom Bedrijventekoop.nl?

Je bent bezig met de verkoop van je bedrijf en dan is, naast de bovengenoemde anonimiteit, bereik natuurlijk van groot belang. Met 80.000 bezoekers per maand en alle grote spelers in overnameland aangesloten heeft Bedrijventekoop.nl het grootste en best gevonden bedrijfsovernamenetwerk van Nederland.

Bij een bedrijfsovername kan je veel zelf doen. Middels het plaatsen van een profiel kun je gemakkelijk aan de slag met het vinden van geïnteresseerde kandidaten. Dit bespaart zowel kosten als tijd, mede doordat je bij Bedrijventekoop.nl enkel betaalt voor de advertentie en wij dus geen succes fee rekenen.

Wij bieden je natuurlijk waar mogelijk ondersteuning in het proces, zo sturen we je een standaard Geheimhoudingsovereenkomst die is opgesteld door een professionele juridische partij. Wij raden te allen tijde aan om deze te laten ondertekenen voor je verdere informatie over je bedrijf prijsgeeft.

Wil je meer informatie? Bel ons: 0492 - 370088 of klik hier.
 
Voor adviseurs die vaker profielen plaatsen hebben wij een uitgebreide, voordelige optie. Bekijk de pagina adviseur.

Feiten en cijfers

Interesse?

Verkoop nu je bedrijf via de grootste bedrijfsovernamesite van Nederland. Binnen een paar minuten staat je profiel online.

Plaats profiel

Waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van je onderneming? Doe een waardebepaling.

Bereken nu de waarde

Blog

Bedrijfsverkoop - Fase 5 van 5: Na de overdracht

Bedrijf verkopen

15.12.2017 / Bedrijventekoop.nl

Het is zover. Je onderneming is in handen van een ander. Toch moet je ook nu, na de overdracht, nog enkele voorname stappen zetten. In de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk om op ...

+ Meer

Bedrijfsverkoop - Fase 4 van 5: De Afrondingsfase

Bedrijf verkopen

14.12.2017 / Bedrijventekoop.nl

Het eerste contact met de potentiële koper is gelegd. Deze heeft duidelijk interesse in uw bedrijf. Dan breken nu spannende tijden aan: de onderhandelingen. Bereik je overeenstemming met ...

+ Meer

Bedrijfsverkoop - Fase 3 van 5: De Acquisitiefase

Bedrijf verkopen

12.12.2017 / Bedrijventekoop.nl

Nadat je je uitgebreid hebt voorbereid op de overdracht van je bedrijf is het nu zaak om snel een geschikte koper te vinden. In de acquisitiefase gaat je hiermee aan de slag. Dit gebeurt ...

+ Meer

Bedrijfsverkoop - Fase 1 van 5: De oriëntatiefase

Bedrijf verkopen

11.12.2017 / Bedrijventekoop.nl

De eerste fase van een bedrijfsoverdracht is de oriëntatie. In deze fase ga je kijken wat je met een eventuele bedrijfsverkoop wilt bereiken en wat de gevolgen zijn. Verder onderzoek je ...

+ Meer

Bedrijfsverkoop - Fase 2 van 5: De Voorbereidingsfase

Bedrijf verkopen

11.12.2017 / Bedrijventekoop.nl

De tweede fase van het overnameproces is de voorbereiding. De voorbereidingsfase neemt een belangrijke plaats in binnen het overdrachtstraject. Vaak kost deze fase ook de meeste tijd. De ...

+ Meer

Boek

Wil je goed voorbereid zijn? Lees dan nu het boek Bedrijf verkopen? en Bedrijf kopen?, het boek komt in het midden samen net als bij een succesvolle deal. Vraag nu een gratis exemplaar aan.

Bestel boek
Speciale december actie

Profiteer alleen in december en ontvang €50,- korting
bij plaatsing van een profiel

Meer informatie