Profiel nr. 106898

MBI/O-kandidaat (COO) zoekt een maak-, productie-, service, installatie- of onderhoudsbedrijf

19/09/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Meerdere regio’s mogelijk

Algemene informatie

Branche

Meerdere branches

Soort bedrijf

Meerdere opties

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

 • Aandelentransactie
 • Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 50

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 2.500.000 - € > 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 2.500.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 1.000.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Gezocht wordt naar een bedrijf tussen de 3 en 20 miljoen omzet in het zuiden/midden van het land. Alleen of samen met een bevriende compagnon; afhankelijk van grootte, financiële positie en behoefte/noodzaak vanuit de onderneming. Maak-, productie-, service, installatie- en onderhoudsbedrijven zouden het beste passen. De zoekende partij heeft ervaring in zeer uiteenlopende branches.


Activiteiten van het bedrijf

Ervaring
De zoekende partij heeft ruim 20 jaar operationele ervaring binnen productie en servicebedrijven bestaande uit afdelingen: projectmanagement, clientmanagement, werkvoorbereiding, planning, hr, bedrijfsbureau, administratie, productie, logistiek, montage, buitendienst.

Focus
De focus lag hier altijd op "run the business" en "change the business". Korte en langer termijn. In deze rollen heeft de zoekende partij bedrijven en mensen altijd verder mogen helpen in hun ontwikkeling. Transitie, verandering, doorontwikkeling, beweging is wat hij brengt. Juist op het snijvlak van mens en proces voelt hij zich als een vis in het water. Hij krijgt energie van de mix van personen (karakter, geslacht, leeftijd, opleiding, afkomst, e.d.) als afspiegeling van de maatschappij.

Doelstelling
De doelstelling als ondernemer is niet materialistisch van aard. Vrijheid, vertrouwen, verantwoordelijk, autonomie, werkgeluk, duurzaamheid, respect zijn zo een paar termen.


Onderscheidend vermogen

Zoekende partij is een resultaatgerichte initiator en bouwer, met talent voor creatieve oplossingen en gevoel voor mensen. Technisch geschoold en commercieel gevormd. Altijd met de drive om personen en organisaties te laten excelleren. Emotioneel intelligent en analytisch sterk. Authentiek en recht door zee waardoor hij mensen in beweging weet te krijgen en verantwoordelijkheid laat nemen.

Na het doorlopen van het VWO in Hoogeveen heeft hij vanuit zijn beta-pakket gekozen voor de studie werktuigbouwkunde in Enschede, richting bedrijfskunde. Na het afronden van zijn studie koos hij in het verlengde van zijn bijbaan voor een baan als theatermanager binnen het film- en bioscoopbedrijf.

Na zijn bioscoopjaren heeft hij de overstap gemaakt naar operations manager binnen diverse MKB bedrijven. Ten tijde van de financiele crisis in 2008 heeft hij een marketingservice- en productiebedrijf geprofessionaliseerd en gereorganiseerd…


Overig

…daaropvolgend, in nasleep van de crisis, werd de operationele tak van de buitenreclame-exploitant CBS Outdoor afgesplitst en verzelfstandigd. Hij heeft binnen deze nieuwe organisatie diverse ISO-kwaliteitssystemen geimplementeerd en de bedrijfsvoering gedigitaliseerd. Tijdens de Corona-pandemie heeft hij een standbouwbedrijf operationeel aangestuurd en mee door de Corona-crisis geloodst. Onlangs heeft hij een stevig fundament gelegd voor verdere groei, structuur en medewerkersbetrokkenheid bij een service- en onderhoudsbedrijf in de milieutechniek. En momenteel wordt een familiebedrijf in de koudetechniek operationeel naar een hoger niveau getild.

Daarnaast is hij ook betrokken geweest bij diverse startups en nieuwe initiatieven. Soms vanuit werkgeverschap als new business en soms als ondernemer met partners en investeerders. Dit betrof uiteenlopende projecten van een glasvezelbedrijf tot aan nieuwe bioscopen en van een internationale video startup tot aan diverse webshops.


MBI/O-kandidaat (COO) zoekt een maak-, productie-, service, installatie- of onderhoudsbedrijf
Regio
Meerdere regio’s mogelijk
Type
Te koop gevraagd
Omzet
2.500.000 - > 5.000.000
Overname
0 - 2.500.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.