Profile number 106898

MBI/O-kandidaat (COO) zoekt een maak-, productie-, service, installatie- of onderhoudsbedrijf

19/09/2023 Date added

Located in

Multiple regions possible

General information

Sector

Multiple sectors

Type of company

Multiple options

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

 • Shares
 • To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

10 - 50

Type of buyer

MBI candidate


Financial information

Turnover last financial year

€ 2.500.000 - € > 5.000.000

Asking price

€ 0 - € 2.500.000

Earnings before taxes

€ 100.000 - € 1.000.000


Company history/background

Gezocht wordt naar een bedrijf tussen de 3 en 20 miljoen omzet in het zuiden/midden van het land. Alleen of samen met een bevriende compagnon; afhankelijk van grootte, financiële positie en behoefte/noodzaak vanuit de onderneming. Maak-, productie-, service, installatie- en onderhoudsbedrijven zouden het beste passen. De zoekende partij heeft ervaring in zeer uiteenlopende branches.


Company activities

Ervaring
De zoekende partij heeft ruim 20 jaar operationele ervaring binnen productie en servicebedrijven bestaande uit afdelingen: projectmanagement, clientmanagement, werkvoorbereiding, planning, hr, bedrijfsbureau, administratie, productie, logistiek, montage, buitendienst.

Focus
De focus lag hier altijd op "run the business" en "change the business". Korte en langer termijn. In deze rollen heeft de zoekende partij bedrijven en mensen altijd verder mogen helpen in hun ontwikkeling. Transitie, verandering, doorontwikkeling, beweging is wat hij brengt. Juist op het snijvlak van mens en proces voelt hij zich als een vis in het water. Hij krijgt energie van de mix van personen (karakter, geslacht, leeftijd, opleiding, afkomst, e.d.) als afspiegeling van de maatschappij.

Doelstelling
De doelstelling als ondernemer is niet materialistisch van aard. Vrijheid, vertrouwen, verantwoordelijk, autonomie, werkgeluk, duurzaamheid, respect zijn zo een paar termen.


Unique selling points

Zoekende partij is een resultaatgerichte initiator en bouwer, met talent voor creatieve oplossingen en gevoel voor mensen. Technisch geschoold en commercieel gevormd. Altijd met de drive om personen en organisaties te laten excelleren. Emotioneel intelligent en analytisch sterk. Authentiek en recht door zee waardoor hij mensen in beweging weet te krijgen en verantwoordelijkheid laat nemen.

Na het doorlopen van het VWO in Hoogeveen heeft hij vanuit zijn beta-pakket gekozen voor de studie werktuigbouwkunde in Enschede, richting bedrijfskunde. Na het afronden van zijn studie koos hij in het verlengde van zijn bijbaan voor een baan als theatermanager binnen het film- en bioscoopbedrijf.

Na zijn bioscoopjaren heeft hij de overstap gemaakt naar operations manager binnen diverse MKB bedrijven. Ten tijde van de financiele crisis in 2008 heeft hij een marketingservice- en productiebedrijf geprofessionaliseerd en gereorganiseerd…


Other

…daaropvolgend, in nasleep van de crisis, werd de operationele tak van de buitenreclame-exploitant CBS Outdoor afgesplitst en verzelfstandigd. Hij heeft binnen deze nieuwe organisatie diverse ISO-kwaliteitssystemen geimplementeerd en de bedrijfsvoering gedigitaliseerd. Tijdens de Corona-pandemie heeft hij een standbouwbedrijf operationeel aangestuurd en mee door de Corona-crisis geloodst. Onlangs heeft hij een stevig fundament gelegd voor verdere groei, structuur en medewerkersbetrokkenheid bij een service- en onderhoudsbedrijf in de milieutechniek. En momenteel wordt een familiebedrijf in de koudetechniek operationeel naar een hoger niveau getild.

Daarnaast is hij ook betrokken geweest bij diverse startups en nieuwe initiatieven. Soms vanuit werkgeverschap als new business en soms als ondernemer met partners en investeerders. Dit betrof uiteenlopende projecten van een glasvezelbedrijf tot aan nieuwe bioscopen en van een internationale video startup tot aan diverse webshops.


MBI/O-kandidaat (COO) zoekt een maak-, productie-, service, installatie- of onderhoudsbedrijf
Region
Multiple regions possible
Type
To buy
Turnover
2.500.000 - > 5.000.000
Overname
0 - 2.500.000
Get in contact Save to favourites

Interested or more information?

You can get in touch with the profile provider free of charge and without obligation. After entering your e-mail address you can express your interest or request more information. The data requested by us is intended solely for making contact and will therefore be treated discretely by the receiving party.

This is how you get in touch:

 • Enter your e-mail address below
 • If it is already known, log in or click on forgot password
 • Then fill in the response form and send it
 • We check your response and send it to the provider
 • The provider will contact you within 7 days
 • Didn't hear anything after 7 days? Let us know


Accompanying text for provider

 • Ask your questions
 • Indicate where your interest comes from
 • Tell something about your background

Available capital

Please note: financing a business acquisition requires a minimum of 25% own contribution.


This data is only intended for establishing contact. The data is checked by us before we send it to the provider. Responses that are incomplete or contain incorrect information will not be forwarded.

Postal code

Please enter your postal code and house number and the address will be filled in automatically.


E-mail

Make sure you enter the right data, otherwise the owner cannot contact you.

Phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.

Mobile phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.


After posting this reaction, an account will be created for you automatically. From here you can easily manage these and any subsequent responses. Create a password below. The password must be at least 6 characters long.