Menu

Profiel nr. 72381

Goedlopende hobby- en fournituren winkel in Voorthuizen

02/10/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Betreft een eenmansbedrijf. Gestart in 2000, aanvankelijk in een pand van 50 m2 aan de Hoofdstraat 201 te Voorthuizen. Na 5 jaar ben ik verhuisd naar de overkant, Apeldoornsestraat in Voorthuizen. Daar had ik een winkel van 150 m2 tot mijn beschikking alsmede een magazijn van 50 m2. Daar heb ik 10 jaar gezeten. In 2016 ben ik verhuisd naar het huidige pand. Dit is een ruim pand van 250 m2. Het merendeel van deze afmeting is in gebruik als winkel. Ik heb slechts enkele meters in gebruik als kantoor en magazijn. Ook heb ik de beschikking over een schuur van 25 m2 die ik gebruik voor opslag. Het pand is gehuurd en de verhuurder is bereid om het huurcontact door te laten lopen met een nieuwe eigenaar.

Zelf doe ik de winkel en de inkoop. Mijn echtgenoot verzorgt de administratie en is op zaterdag en donderdag in de winkel. 

Klanten komen van heinde en ver. Vooral in de zomer is Voorthuizen erg toeristisch. In de zomer is er een vier-voud van het aantal inwoners. Veel toeristen hebben een vaste standplaats op één van de vele campings en komen dus jaarlijks terug. 


Activiteiten van het bedrijf

In mijn winkel vind je alles omtrent haken, breien, wol, borduren, kleinvak, fournituren, alles op kunstschildergebied (olie, aquarel acryl) kaarten maken, scrap booken, betonkeramiek, pixel hobby, diamond painting, tekenmateriaal (potloden) etc. etc. Verder vind je sierraden die vooral bij jongeren erg populair zijn. De inkoop gaat zowel via internet als via vertegenwoordigers die de winkel bezoeken. Uiteraard bezoek ik ook beurzen. 


Onderscheidend vermogen

Ik bied een zeer grote verscheidenheid in assortiment en artikelen. Men kan voor alles bij mij terecht. Daar zijn mensen blij mee en daarom komen mensen ook bij mij terug. Daarnaast stellen klanten mijn persoonlijke benadering erg op prijs. Ik heb klanten uit elke leeftijdscategorie. Door de ruime voorraad en assortiment slaagt elke klant. 

Ik heb in de verre omtrek geen concurrenten die zo'n ruim assortiment aanbieden. 


Overig

Gezien mijn leeftijd ben ik op zoek naar een nieuwe eigenaar, het is bespreekbaar om nog even aan te blijven totdat de nieuwe eigenaar wegwijs is gemaakt. Ik ben op zoek naar iemand die bereid is de voorraad en de inventaris over te nemen en die een passie heeft voor allerlei hobby artikelen. 

Gezien het grote oppervlak van is er zeker ruimte voor bijvoorbeeld het geven van workshops of kinderfeestjes. Daar is zeker ook vanuit de klanten belangstelling voor. Ook is er ruimte voor een koffiehoek hetgeen een andere beleving geeft. Deze mogelijkheden zijn er indien het assortiment wordt ingekrompen. 

 


Goedlopende hobby- en fournituren winkel in Voorthuizen
Regio
Gelderland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
100.000 - 250.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.