Profile number 72381

Ter overname aangeboden Atelier " De Kameleon" De Hobbit te Voorzhuizen

02/10/2019 Date added

Located in

Gelderland

Also interesting for this region (s)

  • Noord-Nederland
  • Overijssel
  • Midden-Nederland
  • West-Nederland
  • Zuid-Nederland

General information

Sector

Retail non-food

Type of company

Other

Legal entity

One - man business

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Betreft een eenmansbedrijf. Gestart in 2000, aanvankelijk in een pand van 50 m2 aan de Hoofdstraat 201 te Voorthuizen. Na 5 jaar ben ik verhuisd naar de overkant, Apeldoornsestraat in Voorthuizen. Daar had ik een winkel van 150 m2 tot mijn beschikking alsmede een magazijn van 50 m2. Daar heb ik 10 jaar gezeten. In 2016 ben ik verhuisd naar het huidige pand. Dit is een ruim pand van 250 m2. Het merendeel van deze afmeting is in gebruik als winkel. Ik heb slechts enkele meters in gebruik als kantoor en magazijn. Ook heb ik de beschikking over een schuur van 25 m2 die ik gebruik voor opslag. 

Zelf doe ik de winkel en de inkoop. Mijn echtgenoot verzorgt de administratie en is op zaterdag en donderdag in de winkel. 

Klanten komen van heinde en ver. Vooral in de zomer is Voorthuizen erg toeristisch. In de zomer is er een vier-voud van het aantal inwoners. Veel toeristen hebben een vaste standplaats op één van de vele campings en komen dus jaarlijks terug. Veel


Company activities

In mijn winkel vind je alles omtrent haken, breien, wol, borduren, kleinvak, fournituren, alles op kunstschildeergebied (olie, aquarel acryl) kaarten maken, scrap booken, betonkeramiek, pixel hobby, diamond painting, tekenmateriaal (potloden) etc. etc. Verder vind je sierraden die vooral bij jongeren erg populair zijn. De inkoop gaat zowel via internet als via vertegenwoordigers die de winkel bezoeken. Uiteraard bezoek ik ook beurzen. 


Unique selling points

Ik bied een zeer grote verscheidenheid in assortiment en artikelen. Men kan voor alles bij mij terecht. Daar zijn mensen blij mee en daarom komen mensen ook bij mij terug. Daarnaast stellen klanten mijn persoonlijke benadering erg op prijs. Ik heb klanten uit elke leeftijdscategorie. Door de ruime voorraad en assortiment slaagt elke klant. 

Ik heb in de verre omtrek geen concurrenten die zo'n ruim assortiment aanbieden. 


Other

Ik ben op zoek naar iemand die bereid is de voorraad en de inventaris over te nemen en die een passie heeft voor allerlei hobby artikelen. 


Photos
Ter overname aangeboden Atelier " De Kameleon" De Hobbit te Voorzhuizen
Region
Gelderland
Sector
Retail non-food
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
100.000 - 250.000