04/04/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Cafetaria, lunchroom

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De winkelruimte bevindt zich op het dijkniveau van het winkelcentrum met rondom de ruimte een glazen pui, waardoor de winkel een groot front heeft. Deze lunchroom is een van de drukst bezochte horecagelegenheden van dit winkelcentrum en heeft door de gunstige hoekligging en de vele grote ramen een gezellige transparante uitstraling die de dagelijkse passanten gemakkelijk weet aan te trekken.  De ruim opgezette verkoopruimte en bereidingsruimte maken dat er in korte tijd zeer veel gasten geholpen kunnen worden tijdens de piekuren. Tevens is er naast de ingang een loketverkoop voor ijs en broodjes, zodat de drempel om te kopen laag is voor de passanten die haast hebben. Bij binnenkomst ligt aan de rechterzijde de counter en kan men aan de linkerzijde plaatsnemen aan een van de ruim opgezette zitplaatsen. Achterin de  lunchroom is de toiletgroep gesitueerd.De lunchroom is gedurende de openingstijden van het winkelcentrum de gehele week geopend.

Huurprijs is € 4200 ex BTW per maand


Activiteiten van het bedrijf

De locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer en het openbaar vervoer. Het winkelcentrum prima bereikbaar. Rondom en onder het gehele winkelcentrum “De Meent” is ruim voldoende gelegenheid tot (betaald) parkeren. Parkeergarage De Meent bevindt zich onder het winkelcentrum. Papendrecht is een plaats in de gemeente Alblasserwaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 31.999 inwoners (1 februari 2012, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 10,77 km² (waarvan 1,30 km² water). Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen.


Overig

De gemeente Papendrecht ligt in het gebied de Drechtsteden en wordt omringd door de gemeenten Dordrecht, Sliedrecht, Graafstroom, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. Het is een typisch dijkdorp: de oorspronkelijke bewoners van het gebied vestigden zich namelijk langs de rivier de Merwede. Niet alleen waren rivieren belangrijk voor vervoer, ook de vissen in de rivier vormden een belangrijk bestanddeel van de maaltijd en het inkomen van de omwonenden. De ligging aan de rivier is bovendien gunstig voor handel en werk (scheepswerven en op de gorzen - aangeslibd land - rietteelt). Er is lang een veer naar Dordrecht geweest, na de bouw van de "Dordtse" brug is dat nog enige jaren voortgezet als voetveer. Nu is deze verbinding opgenomen in de route van de Waterbus naar, onder meer, Rotterdam.


Lunchroom in Papendrecht
Regio
Zuid-Holland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
100.000 - 250.000