Profiel nr. 107690

Succesvol Mexicaans bezorgrestaurant in Leeuwarden

18/03/2024 Geplaatst

Gevestigd in

Friesland

Ook interessant voor

 • Drenthe
 • Groningen

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Cafetaria, lunchroom

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Altijd al je eigen bedrijf gewild en heb je €20.000 aan eigen middelen, dan is dit je kans! Jij kunt eigenaar worden van deze succesvolle Mexicaanse bezorgfranchisevestiging in het hart van de bruisende studentenstad Leeuwarden. Meld je snel aan en maak je ondernemersdroom waar! Meer gunstige voorwaarden van toepassing.

 


Activiteiten van het bedrijf

Deze vestiging is onderdeel van een toonaangevende franchiseformule die marktleider is in de bezorging van Mexicaanse gerechten. Een van de voordelen van ondernemen met deze organisatie is dat je instapt in een succesvolle formule waarbij je als ondernemer voor een groot aantal zaken ontzorgd, omdat de franchisegever dat regelt. Je kunt je als ondernemer volledig focussen op jouw eigen winkel, personeel en klanten. Als franchisegever zorgen wij onder meer voor doeltreffende marketing, een geïntegreerd kassasysteem, een website en App met state-of-the-art bestel/webshop, centrale inkoop & logistiek, productontwikkeling en operationele coaching.

Als franchiseondernemer ben je eigen baas, maar sta je er nooit alleen voor. Je hebt collega-ondernemers waarmee je kunt sparren en je wordt vanuit het servicekantoor ondersteund door een ondernemerscoach die je adviseert. Tevens ontvang je terugkoppeling op jouw performance op het gebied van KPI’s, voedselveiligheid en hygiëne, klantbeoordelingen en klanttevredenheid.

 

 


Onderscheidend vermogen

Leeuwarden, de bruisende hoofdstad van de provincie Friesland, is een stad doordrenkt van geschiedenis, cultuur en levendige energie.

In het hart van deze dynamische stad ligt de vestiging in Leeuwarden aan Tuinen 43, een doorgaande weg met veel voorbijgangers. Sinds de opening van de vestiging is het een groot succes in de stad. Vanwege relatief weinig aanbieders op het gebied van maaltijdbezorging is en blijft Mexicaans een rijke toevoeging op het aanbod. De franchiseformule heeft door de goede service en kwaliteit een uitstekende reputatie opgebouwd. Het resultaat hiervan is dat deze vestiging over een grote groep loyale klanten beschikt die wekelijks hun lievelingsgerechten bestellen.

Met meer dan 100.000 inwoners is er nog steeds een groot groeipotentieel. Daarom zijn wij op zoek naar een franchiseondernemer die deze vestiging verder gaat uitbouwen door de Mexicaanse keuken in Leeuwarden nog populairder te maken en de groeikansen gaat benutten. En dat kan in dit geval wanneer je beschikt over €20.000 aan eigen middelen met bovendien nog meer gunstige voorwaarden.


Overig

10 redenen om je eigen vestiging bij deze franchiseformule te starten:

 1. Bewezen en unieke formule
 2. Focus op bezorging en Mexicaans
 3. De Mexicaanse keuken is hot
 4. Maaltijdbezorging is en blijft booming
 5. Brede doelgroep
 6. Onderscheidend assortiment
 7. Hoogwaardige Mexicaanse gerechten met topingrediënten

Op dit moment zijn er bijna 40 vestigingen in Nederland: van Groningen tot aan Maastricht en van Den Haag tot aan Enschede. Er zijn nog diverse steden (vanaf 75.000 inwoners) met uitstekende kansen voor het openen van een vestiging. Los daarvan is er soms een vestiging ter overname beschikbaar en dat is nu het geval voor de vestiging in Leeuwarden, een buitenkans vanwege bijzonder gunstige voorwaarden

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om jouw eigen vestiging te starten? Laat deze unieke overnamekans niet aan je voorbijgaan en vul onderstaand aanmeldformulier in. Wij maken graag kennis met je!

 1. Intensieve coaching voor en na opening
 2. Scherpe inkoop en effectieve marketing
 3. Goede verdiencapaciteit en veel groeimogelijkheden

Succesvol Mexicaans bezorgrestaurant in Leeuwarden
Regio
Friesland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
0 - 100.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.