Profile number 107690

Succesvol Mexicaans bezorgrestaurant in Leeuwarden

18/03/2024 Date added

Located in

Friesland

Also interesting for this region (s)

  • Drenthe
  • Groningen

General information

Sector

Leisure

Type of company

Coffee shop

Legal entity

None

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 250.000 - € 500.000

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Altijd al je eigen bedrijf gewild en heb je €20.000 aan eigen middelen, dan is dit je kans! Jij kunt eigenaar worden van deze succesvolle Mexicaanse bezorgfranchisevestiging in het hart van de bruisende studentenstad Leeuwarden. Meld je snel aan en maak je ondernemersdroom waar! Meer gunstige voorwaarden van toepassing.

 


Company activities

Deze vestiging is onderdeel van een toonaangevende franchiseformule die marktleider is in de bezorging van Mexicaanse gerechten. Een van de voordelen van ondernemen met deze organisatie is dat je instapt in een succesvolle formule waarbij je als ondernemer voor een groot aantal zaken ontzorgd, omdat de franchisegever dat regelt. Je kunt je als ondernemer volledig focussen op jouw eigen winkel, personeel en klanten. Als franchisegever zorgen wij onder meer voor doeltreffende marketing, een geïntegreerd kassasysteem, een website en App met state-of-the-art bestel/webshop, centrale inkoop & logistiek, productontwikkeling en operationele coaching.

Als franchiseondernemer ben je eigen baas, maar sta je er nooit alleen voor. Je hebt collega-ondernemers waarmee je kunt sparren en je wordt vanuit het servicekantoor ondersteund door een ondernemerscoach die je adviseert. Tevens ontvang je terugkoppeling op jouw performance op het gebied van KPI’s, voedselveiligheid en hygiëne, klantbeoordelingen en klanttevredenheid.

 

 


Unique selling points

Leeuwarden, de bruisende hoofdstad van de provincie Friesland, is een stad doordrenkt van geschiedenis, cultuur en levendige energie.

In het hart van deze dynamische stad ligt de vestiging in Leeuwarden aan Tuinen 43, een doorgaande weg met veel voorbijgangers. Sinds de opening van de vestiging is het een groot succes in de stad. Vanwege relatief weinig aanbieders op het gebied van maaltijdbezorging is en blijft Mexicaans een rijke toevoeging op het aanbod. De franchiseformule heeft door de goede service en kwaliteit een uitstekende reputatie opgebouwd. Het resultaat hiervan is dat deze vestiging over een grote groep loyale klanten beschikt die wekelijks hun lievelingsgerechten bestellen.

Met meer dan 100.000 inwoners is er nog steeds een groot groeipotentieel. Daarom zijn wij op zoek naar een franchiseondernemer die deze vestiging verder gaat uitbouwen door de Mexicaanse keuken in Leeuwarden nog populairder te maken en de groeikansen gaat benutten. En dat kan in dit geval wanneer je beschikt over €20.000 aan eigen middelen met bovendien nog meer gunstige voorwaarden.


Other

10 redenen om je eigen vestiging bij deze franchiseformule te starten:

  1. Bewezen en unieke formule
  2. Focus op bezorging en Mexicaans
  3. De Mexicaanse keuken is hot
  4. Maaltijdbezorging is en blijft booming
  5. Brede doelgroep
  6. Onderscheidend assortiment
  7. Hoogwaardige Mexicaanse gerechten met topingrediënten

Op dit moment zijn er bijna 40 vestigingen in Nederland: van Groningen tot aan Maastricht en van Den Haag tot aan Enschede. Er zijn nog diverse steden (vanaf 75.000 inwoners) met uitstekende kansen voor het openen van een vestiging. Los daarvan is er soms een vestiging ter overname beschikbaar en dat is nu het geval voor de vestiging in Leeuwarden, een buitenkans vanwege bijzonder gunstige voorwaarden

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om jouw eigen vestiging te starten? Laat deze unieke overnamekans niet aan je voorbijgaan en vul onderstaand aanmeldformulier in. Wij maken graag kennis met je!

  1. Intensieve coaching voor en na opening
  2. Scherpe inkoop en effectieve marketing
  3. Goede verdiencapaciteit en veel groeimogelijkheden

Succesvol Mexicaans bezorgrestaurant in Leeuwarden
Region
Friesland
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
250.000 - 500.000
Overname
0 - 100.000
Get in contact Save to favourites

Interested or more information?

You can get in touch with the profile provider free of charge and without obligation. After entering your e-mail address you can express your interest or request more information. The data requested by us is intended solely for making contact and will therefore be treated discretely by the receiving party.

This is how you get in touch:

  • Enter your e-mail address below
  • If it is already known, log in or click on forgot password
  • Then fill in the response form and send it
  • We check your response and send it to the provider
  • The provider will contact you within 7 days
  • Didn't hear anything after 7 days? Let us know


Accompanying text for provider

  • Ask your questions
  • Indicate where your interest comes from
  • Tell something about your background

Available capital

Please note: financing a business acquisition requires a minimum of 25% own contribution.


This data is only intended for establishing contact. The data is checked by us before we send it to the provider. Responses that are incomplete or contain incorrect information will not be forwarded.

Postal code

Please enter your postal code and house number and the address will be filled in automatically.


E-mail

Make sure you enter the right data, otherwise the owner cannot contact you.

Phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.

Mobile phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.


After posting this reaction, an account will be created for you automatically. From here you can easily manage these and any subsequent responses. Create a password below. The password must be at least 6 characters long.