Platform voor huizenruil

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Soort bedrijf:
Internetbedrijf

Rechtsvorm:
BV

Transactievorm:
Nader te bepalen

Type koper:

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname

Levensfase onderneming:
Volwassen


Financiële informatie

Omzet indicatie:
0 - 100.000

Resultaat voor belasting:
0 - 100.000

Indicatie overnamebedrag:
N.o.t.k.

Aantal medewerkers (in FTE):
0


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze onderneming is een platform voor huizenruil voor vakantie in eigen land. Met behulp van ruilprofielen kunnen gelijkgestemden tot een ruil komen met gesloten beurs. Het kosteloos tijdelijk ruilen van de eigen woning met die van een ander om zo vakantie te vieren in Nederland. De gebruiker sluit een lidmaatschap af en betaalt per jaar een vast bedrag.


Activiteiten van het bedrijf

Het werkt eenvoudig en voordelig. Iedereen kan zien welke huizen er op het platform staan. Wil je meer details weten? Dan zal je inloggegevens moeten aanmaken. Zie je een leuk ruilprofiel en wil je in contact komen met een andere huizenruiler? Dan zal je zelf ook een volledig ruilprofiel moeten publiceren op de site. Een ruilprofiel bevat informatie en foto’s van je huis en bevat persoonlijke informatie (uiteraard anoniem). Als je ruilprofiel compleet is, kan je andere huizenruilers middels een digitaal bloemetje jouw interesse tonen. Is de interesse wederzijds, dan worden de emailadressen voor elkaar zichtbaar. Via de email of telefoon kunnen details verder worden afgestemd om zo tot een ruil te komen. Een ruilprofiel kan op elk moment zicht- of onzichtbaar worden gemaakt.


Onderscheidend vermogen

Het fenomeen huizenruil is al jaren groeiend, maar staat toch nog steeds in de kinderschoenen. Een steeds groter aantal mensen ziet de voordelen van huizenruil in. Kostenbesparing op accommodatie is bijna nooit de belangrijkste overweging. Originaliteit, beleving, inspiratie en sociale contacten wegen minstens zo zwaar. Internationaal wordt huizenruil al decennia lang gedaan. Met de komst van internet nam het een grote vlucht. Een aantal grote platforms zoals homeexchange.com voorziet in deze ruilbehoefte. Home Exchange heeft wereldwijd meer dan 50.000 woningen op haar platform. Dit bedrijf richt zich alleen op huizenruil binnen Nederland. Nederlanders gaan er graag op uit in eigen land, jaarlijks worden er 16 miljoen korte en lange vakanties geboekt. Een site volledig gefocust op de Nederlandse markt.


Overig

De groeipotentie van het platform is groot. Het fundament is gelegd, maar er moet verder ‘gebouwd’ worden en daarom zijn we opzoek naar een koper die de potentie van dit bedrijf inziet en het platform wil uitbouwen. De onderneming past geheel in de huidige tijdsgeest en heeft een groot groei potentieel. Bovendien is de basis al gelegd middels een werkend platform.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.