Full-service online marketing bureau

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Internetbedrijf

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1.000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Te koop aangeboden: een full-service online marketing bureau dat reeds 7 jaar actief is. Het bedrijf is gevestigd in een grote stad in midden-Brabant en is voornamelijk regionaal georiënteerd.

Door de jaren heen heeft het bedrijf een grote vaste en loyale klantenkring opgebouwd. Dit blijkt uit de vele lopende contracten en de extreem lage uitval van klanten.

Het bedrijf is nog altijd groeiende. Op dit moment worden meer dan 200 klanten bediend. Dit gebeurt voornamelijk op abonnementsbasis, waardoor 60% van de omzet uit vaste maandelijkse inkomsten bestaat.


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf houdt zich bezig met online marketing in de breedste zin. Naast het bouwen van websites en webshops houden zij zich onder andere bezig met: zoekmachinemarketing, socialmarketing en websiteoptimalisatie.

Op dit moment zijn er 3 medewerkers in dienst, deze kunnen mee overgenomen worden, maar dit is niet noodzakelijk.


Onderscheidend vermogen

Het bedrijf onderscheid zich door een full-service aanpak te hanteren. Voor klanten kunnen zij het proces van ontwerp tot optimalisatie verzorgen.


Overig

De reden van verkoop is een veranderde focus van de huidige eigenaren.

Profiel koper:

Dit bedrijf is zeer geschikt voor een strategische partij die reeds actief is in de branche. Wanneer deze onderneming geïmplementeerd kan worden binnen de eigen organisatie zijn er veel kostenvoordelen te behalen. Ook voor een startende ondernemer kan dit een interessante propositie zijn, mits er voldoende eigen vermogen beschikbaar is.

Voor overname van deze onderneming is een minimaal eigen vermogen vereist van € 200.000,-. Meer informatie is beschikbaar op aanvraag.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.