Winkel in Biologisch en Natuurlijke producten

Gelderland

Algemene informatie

Branche:
Detailhandel Food

Rechtsvorm:
Eenmanszaak

Soort bedrijf:
Levensmiddelendetailhandel

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

De winkel bestaat, in zijn huidige vorm, anderhalf jaar en begint zijn positie te veroveren in de vestigingsplaats. Veel vaste klanten en nog een groot potentieel aan verkoopkansen om de omzet te laten groeien. Het interieur en het kassasysteem zijn nieuw. De eigenaresse heeft andere prioriteiten en doet met pijn in haar hart de winkel van de hand.


Activiteiten van het bedrijf

Het assortiment van de winkel is gericht op een onderscheidend assortiment biologische en natuurlijke voedingsartikelen. Ook natuurlijke cosmetica maken onderdeel uit van het assortiment. Het grote aanbod voedingssupplementen zorgt voor veel vaste klanten.  De consument vetrouwt de claim van biologische en natuurlijke voeding meer dan die van reguliere voeding waarvan voedselschandalen regelmatig aan het licht worden gebracht.  In verhouding tot de landen om ons heen staat de afzet van biologisch en natuurlijke voeding nog in de kinderschoenen. 


Onderscheidend vermogen

Het nieuwe interieur (anderhalf jaar oud) geeft de winkel een modern karakter. Het assortiment is onderscheidend en het recent geinstalleerde kassasysteem draagt bij aan een verdere optimalisatie van het assortiment. 


Overig

De winkel en de wijze waarop deze is gerund heeft de eerste anderhalf jaar al een forse omzet laten zien maar biedt nog veel mogelijkheden tot het realiseren van omzetgroei. Gezond snoepen op scholen, meer aandacht voor biologische oplossingen van kwalen en het actief benaderen van de oudere medemens zijn maar enkele voorbeelden. Ook marketing technisch zijn er nog veel activiteiten te ontplooien.  Het gaat om een winkel van 100m2 en het is een huurpand.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.