20/03/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Cafetaria, lunchroom

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Ter overname aangeboden lunchroom  in Papendrecht. Gelegen in het winkelcentrum “De Meent” wat een modern vormgegeven winkelcentrum  is en geopend is in 2007. Winkelcentrum heeft een oppervlakte van 20.000 m² en bevindt zich in het centrum van Papendrecht (32.000 inwoners). 


Activiteiten van het bedrijf

Het winkelaanbod is zeer divers met een aantal grote retailers zoals, de HEMA, C&A, Jumbo, Bas van der Heiden, Zeeman, Kruidvat en de Marskramer. Verdere invulling is voornamelijk kleinschalige detailhandel en enkele horecagelegenheden. “De Meent” is goed bereikbaar met zowel openbaarvervoer als de auto. Onder het winkelcentrum bevinden zich een grote parkeergarage. Deze lunchroom is een van de drukstbezochte horecagelegenheden van dit winkelcentrum en heeft door de gunstige hoekligging en de vele grote ramen een gezellige transparante uitstraling die de dagelijkse passanten gemakkelijk weet aan te trekken.


Onderscheidend vermogen

De winkelruimte bevindt zich op het dijkniveau van het winkelcentrum met rondom de ruimte een glazenpui, waardoor de winkel een groot front heeft. Het terras heeft een prachtig uitzicht op het winkelgebied en is d.m.v. een trap, lift en roltrap te bereiken.


Afbeeldingen
Drukke lunchroom in Papendrecht
Regio
Nederland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
250.000 - 500.000