Profiel nr. 66221

Snelgroeiend online bureau zoekt lening (7,5%) met onderpand

04/06/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Internetbedrijf

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

25 - 50

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Snelstgroeiende online bureau wil gas blijven geven….. Ons bureau kenmerkt zich door een enorme groei in ons vakgebied. Snelstgroeiend zou zeker passen. Het concept is live sinds sept 2017 en heeft er inmiddels voor gezorgd dat gewerkt mag worden voor de mooist mogelijke bedrijven als Citizen M, Heineken, Jumbo, Activision, WNF en nog 100 anderen. Bijna dagelijks komen hier nieuwe namen bij.


Activiteiten van het bedrijf

Inmiddels draait het bedrijf in meer dan 25 landen campagnes voor deze klanten vanuit 2 locaties t.w. Amsterdam en Singapore. Een ongekend snelle groei.  Maar…


Onderscheidend vermogen

Hier hoort ook af en toe ‘groeipijn” bij. Deze leiden de ervaren ondernemers in juiste banen om de 30-40% groei per maand te kunnen blijven volhouden.

Financieel kent het bedrijf ook deze groeipijn. De cyclus met een klant waarvoor gewerkt wordt zorgt helaas voor een voorinvestering van gemiddeld 2-3 maanden per klant. Dit zorgt voor forse investeringen aan de voorkant, terwijl de omzet later pas binnenkomt.

Om deze cashflow te financieren zijn we op zoek naar investeerders die bereid zijn via een lening ons te helpen. Bij voorkeur ervaren ondernemers waarbij naast rendement ook betrokkenheid kan ontstaan.

De voorwaarden voor de lening zijn gunstig, 7,5% rente tegen 48 maanden looptijd.  De lening wordt ondersteund met een borgstelling zodat de risicodrager gevrijwaard wordt van risico.

Graag komen we in contact om het verhaal verder uit de doeken te doen tijdens een kop koffie op ons mooie kantoor in Amsterdam. Lening vanaf 50k mogelijk (minimale inbreng).


Snelgroeiend online bureau zoekt lening (7,5%) met onderpand
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
1.000.000 - 2.500.000
Overname
N.o.t.k.