Profiel nr. 65284

Verblijfsaccomodatie groepsactiviteiten Bretagne (F)

16/08/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Europa

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Kampeer- en bungalowbedrijf

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Ter overname aangeboden is een horeca en recreatie onderneming inclusief een vrijstaand onroerend goed, gespecialiseerd in het verstrekken van een verblijfsaccommodatie voor verschillende actieve groepen jeugdigen en jongvolwassenen, familiegroepen, groepen voor evenementen of algemene toeristengroepen. De onderneming ligt in de Franse Bretagne in een dorp op 15 min van de oude en middeleeuwse ommuurde stad Dinan.


Onderscheidend vermogen

De volledig voorziene accommodatie beschikt over 13 kamers, variërend van 2 tot 8 bedden, gezamenlijk geschikt voor 47 personen. De accommodatie beschikt over een multifunctionele spellenzaal waar diverse activiteiten en entertainment georganiseerd wordt, een comfortabele clubhuisbar voor de begeleiders/teamleden, een professionele keuken, een restaurant. De accommodatie beschikt over een complete uitrusting en inrichting in goede staat. Een drie slaapkamer appartement met aparte ingang maakt eveneens deel uit van de accommodatie. Niet alleen zijn veel indoor activiteiten mogelijk, ook ligt de onderneming in een prachtig natuurgebied waar veel outdoor activiteiten zijn te organiseren.


Overig

Huidige eigenaren willen terug naar Engeland om tijd te besteden met hun kleinkinderen. Geschikt voor een sociaal begaafd koppel met interesse in recreatieve activiteiten en Franse cultuur. Huidige eigenaren, actief sinds 1988, hebben een achtergrond als leraar en management gerelateerd aan sport, spel en coaching. Vraagprijs: 299.950 Euro.


Verblijfsaccomodatie groepsactiviteiten Bretagne (F)
Regio
Europa
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
250.000 - 500.000