Profiel nr. 107699

Recreatief verhuurbedrijf inclusief 4 recreatiewoningen (B.O.G.)

20/03/2024 Geplaatst

Gevestigd in

Zeeland

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Kampeer- en bungalowbedrijf

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Recent opgestarte B.V. te koop, inclusief 4 recreatiewoningen (k.k.), hoog netto rendement op investering met mogelijkheden deze rendementen verder te ontwikkelen!  Het onroerend goed is gebouwd in de jaren '70 en is meermaals gerenoveerd, onderdeel van een groot park waar u mede eigenaar van wordt, gelegen op het eiland Tholen in Zeeland.  Elke woning is een vierde deel van een vrijstaand gebouw, hierdoor hebben gasten veel privacy. De woningen worden m.n. verhuurd aan duitstalige bezoekers. Aankoop en opstart B.V. is gedaan als belegging en pensioen, als gevolg van een nieuwe zakelijke ontwikkeling is nu toch de behoefte ontstaan om het geïnvesteerde kapitaal weer vrij te maken, om deze nieuwe zakelijke kans te realiseren.


Activiteiten van het bedrijf

Recreatief verhuur van 4 vakantiehuizen, sleutelbeheer, schoonmaak en (tuin)onderhoud is geregeld met lokale bedrijven of personen. Op dit moment worden de woningen via een online boekingspagina verhuurt, welke provisie voor elke boeking vraagt. Indien dit in eigen beheer wordt gedaan, kan het rendement verder oplopen. Door te investeren in woningverbetering en luxe voorzieningen kunnen verhuurders een hogere huurprijs realiseren, wat ook het rendement verder verhoogt.  Tijdsinvestering per week ligt rond de 2 uur, en bevat onder meer, goedkeuren boekingen, beheer en schoonmaak aansturen en vragen verhuurorganisatie.  


Onderscheidend vermogen

De woningen zijn gelegen op een park met een grote speelplaats, goed restaurant, zwembad en tennisbaan. Je wordt bij aankoop van de woningen mede-eigenaar van het park en betaald een VVE bijdrage. De woningen staan op eigen grond en deze grond wordt meeverkocht. Dit is een unieke propositie en hierdoor worden hoge rendementen behaald. Alle woningen hebben een grote omheinde tuin (veel verhuur aan gasten met honden) en hebben een volledige inventaris. Vooral verhuurt aan duitstalige gasten, er liggen nog mogelijkheden voor verhuur in andere landen.   


Overig

De woningen worden verkocht inclusief inventaris en alle toekomstige boekingen (verplichting) voor het seizoen 2024-2025, de huidige bruto omzet voor aftrek kosten bedraagt 83.250 euro excl. B.T.W. voor 2024. De vraagprijs voor de B.V. en woningen is 759.500 euro, over het B.O.G. zijn k.k. verschuldigd.  Interessant voor investeerders op zoek naar rendement of vastgoed beleggers als toevoeging aan een portefeuille.      


Recreatief verhuurbedrijf inclusief 4 recreatiewoningen (B.O.G.)
Regio
Zeeland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
500.000 - 1.000.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.