Catamaran bedrijf op Ibiza zoekt investeerder (250k)

Europa

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Waterrecreatie

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
1.000.000 - 2.500.000

Resultaat voor belasting:
250.000 - 500.000

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onze visie om als eerste in de maritieme toerisme industrie volledig 'carbon natural' te opereren. Onze missie het versnellen van de (maritieme) industrie naar een duurzamere toekomst. Ons doel het creëren van een zeer positieve en leuke ervaring die onze doelgroep opwind en ons onderscheid van onze concurrenten.


Activiteiten van het bedrijf

• Operationeel: 2 zeil trips per dag - 95 dagen per seizoen - gemiddelde bezetting 33 pax per trip, 65% van de totale catamaran capaciteit.

• Marketing: E ective ‘Go-to-Market’ strategie: Ons marketing platform ‘The Yacht Club’ zoekt leden online en door lokale affiliate’s.

• Partnering: Wij werken samen met locale industrie experts in: jachtbouwen, event hosting en local community building expert.

• Duurzaamheid: Door onze duurzame en innovatieve business aanpak krijgen we bevoorrechte ondersteuning en verwerven we een concurrentievoordeel. 


Onderscheidend vermogen

• Groei: 8 locaties in Europa, het stimuleren van lokale werkgelegenheid, de economie en het verbeteren van de lokale duurzame toekomst.


Overig

Wij zoeken naar een aanvullend kapitaal van € 225.000 tot € 250.000. Het totale bedrag is € 1.000.000 waarvan de rest al voorzien is of which the rest is provided.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.