Validatiediensten en systemen interessant voor MBI'er met IT achtergrond

Overijssel

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
ICT dienstverlening

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting:
0 - 100.000

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

XX B.V. is opgericht in 1971 als leverancier van hoogwaardige audio/videoapparatuur. Vanuit deze elektronica-technische achtergrond heeft het bedrijf zich sinds de jaren 90 ontwikkeld tot automatiseringsspecialist van technische processen, waarbij de nauwkeurige meting en regeling van procesgrootheden zoals temperatuur, druk en gewicht voorop staan. In 2004 is een reorganisatie doorgevoerd, waarbij een verouderde productlijn werd gestopt Het huidige personeel (3 personen) werkt met een technische focus en een klantgerichte aanpak. Vaak worden voor een bepaalde klant of klantgroep in overleg specifieke oplossingen gerealiseerd, waarna deze in eigen beheer verder uitontwikkeld en vermarkt worden; een derde deel tot de helft van het werk is after-sales in de vorm van wederkerend productie en gecontracteerd jaarlijks onderhoud. Veel ervaring werd opgebouwd in het interfacen van sensoren en het meten en besturen van processen met microprocessoren, computers en (embedded) software.


Activiteiten van het bedrijf

Validatie diensten en systemen: zelf ontwikkelde validatiesystemen. Het bedrijf is expert in procesvalidaties op het gebied van reiniging, desinfectie en sterilisatie in de medische sector, gebruikmakend van bewezen meetapparatuur en middels een snel en flexibel dienstverleningsconcept. Software pakket voor ziekenhuis apotheek; een automatiseringsconcept, dat zich richt op de ondersteuning van patient gerelateerde bereidingsactiviteiten door het gecontroleerd aanmaken van werkorders (bereidingsvoorschriften). Het principe berust op het koppelen van de patient afhankelijke medicatie opdracht aan een van tevoren gedefinieerd basisdocument, waarin de methode van bereiding, de uit te voeren berekeningen en de controles vermeld staan. De berekeningen combineren het basisdocument met de receptgegevens. Dit bedrijf is zeer geschikt voor een bedrijf / MBI"er die graag in de ziekenhuis branche actief wil zijn of een bestaand bedrijf dat zijn positie wil versterken.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.