Moderne uitgeverij en grafisch bedrijf in Zeeland

Zeeland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
V.O.F.

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het grafische bedrijf, gelegen in Zeeland, is sinds 1979 actief. Men beschikt over de modernste technieken waardoor men goede kwaliteit kan leveren en de productiesnelheid hoog ligt. Naast de 6 vennoten is er 1 FTE in vaste dienst en werkt incidenteel met oproepkrachten.


Activiteiten van het bedrijf

Netto jaaromzet in de afgelopen jaren: 2013 € 566 /k 2014 € 590 /k 2015 € 558 /k 2016 € 499 /k. Men is actief op het gebied van drukken van een zeer uiteenlopend assortiment aan drukwerk zoals diverse streekbladen, boeken, boekwerkjes, periodieken, handelsdrukwerk, familiedrukwerk en het maken van graveerwerk op diverse materialen. De laatste jaren zijn er in eigen beheer met succes ook diverse boeken uitgegeven.


Onderscheidend vermogen

Het betreft een van de weinige drukkerijen die de crisisjaren en de digitalisering van de markt goed hebben doorstaan door tijdig in te spelen op de markt en de aanschaf van de modernste machines. Dit samen met een trouw klantenbestand is er een prima basis om verder te kunnen groeien. Een gefaseerde overname, dan wel een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 1 of enkele van de huidige vennoten, na overname, behoort tot de mogelijkheden.


Overig

Overname bedraagt een activatransactie bestaande uit voorraad, machines en goodwill. Overname van het onroerend goed, bestaande uit 400 m2 bedrijfsruimte op begane grond en circa 180 m2 woonruimte op de 1ste verdieping, is tevens bespreekbaar. Pand is goed bereikbaar met een normale vrachtwagen. Er is een grote roldeur aan de achterkant van het pand aanwezig. Tevens beschikt de locatie over voldoende parkeergelegenheid aan voor- en achterkant. Pand is momenteel in eigendom van de eigenaren.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.